2dny, sekce: Zkušenosti |
|
VOYO SK kvalita sportuDobry den.Chcem sa spytat ci sa uz zlepsila kvalita sportovyh prenosov na VOYO SK,lebo som si to v decembry predplatil na skusku,ale sport bol prakticky nepozeratelny,aj som im pisal ze ci sa nehambia za tu kvalitu,ale ziadnej odpovede som sa od nich nedockal. |
TV FANUSIK
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 35 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
DNES! |
|
@Frank11Ano ta kvalita je v pohode a za tym si stojim. Ty nie si ani na moment ochotny pripustit, ze u niekoho ta kvalita moze byt pripadne aj ina, lepsia ako u teba, ze ten problem je na tvojej strane alebo na strane Voya a moze to mat pricinu naozaj kdekolvek - to sa mi tu nechce rozpisovat. Ak sa aspon trochu zaoberas streamingom, tak snad nieco o tom vies. Radsej globalne vsetkych nazves slepymi a hatujes tu az do bezvedomia, pretoze ty si stred sveta a tvoj nazor je jediny spravny. Keby si bol niekde z okolia, tak ta pozvem ku mne na kavu a ukazem ti ako bezi Voyo u mna. A este na okraj, streamovacie sluzby som si zacal platit asi pred desiatimi rokmi, mam ich asi 15, plus asi 8 OTT operatorov. A ani uplne slepy nie som, takze snad viem rozlisit co je uplne priemerna pozeratelna streamovacia sluzba a co je uplna katastrofa.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 816 |
DNES! |
|
RE: VOYO SK kvalita sportuK počtu predplatitelov Voyo:absolútne irelevantné, nech je to aj milión, ide o to, že časť z nich sú ľudia, ktorí kvalitu nerozoznajú, ďalšia časť sú ľudia, ktorí nesledujú šport, ďalej sú tu ľudia, ktorí Voyo sledujú na zlých TV, ostatní sledujú na mobile, tablete, notebooku, kde sa ta zlá kvalita prejaví ťažšie ak máte kvalitný TV a aspoň trochu sa rozumiete problematike, nie je možné, aby ste boli s kvalitou Voyo spokojní :D Dokonca aj filmy sú strašné, o športe nehovorím, naozaj pri pohybe lopty je vidieť trhaný obraz :D Je to ako s akoukoľvek inou vecou, niekomu stačí trabant, babeta, lacný telefon xiomi, naopak, niekto chce mercedes, yamahu a iphone pro :D problém je, že väčšina ľudí sú práve tí, ktorí sa uspokoja s treťotriednou kvalitou a viac im netreba ľudia ako ja by si radi zaplatili vyšší poplatok, len aby mali požadovanú kvalitu, ak by bol balík dajme tomu aj 4x drahší a ponúkali by 4K kvalitu, úplne v pohode si to zaplatím :D mne dokonca vadí kvalita na youtube, požívam gopro hero 13, keď si video prehrám priamo v tv lg oled c4 65 tak je to super, keď to isté video nahrám na youtube v 4k kvalite, je to neporovnateľne horšie :D a to youtube má celkom v pohode dátový tok, tak snád po mne nechcete, aby som sledoval voyo, ktoré je ešte 100x horšie ako youtube :D |
majster222
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 146 |
DNES! |
|
@majster222Chvalabohu, od teba nikto nechce nic.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 816 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|