Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno DNES!, sekce: Zkušenosti

Seřazení filmů

Jak seřadit podle abecedy názvy nahraných filmů uložených na několika HDD abecedně do seznamu?Začal jsem názvy kopírovat do Openoffice calc ale je to zdlouhavé.Nějaký program který by to dokázal z disku najednou zkopírovat.Dotazoval jsem se na Facebooku kde jsem dostal odpověď ale zřejmě to byla nějaká skupina kde nejsem přihlášený.Neoskenoval jsem si to,protože jsem myslel,že to dohledám ale bohužel nevím proč to nemohu najít.V mojich komentářích nebo příspěvcích to nevidím.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně DNES!

RE: Seřazení filmů

Zoradenie vo Windows (Prieskumník)

Otvorte priečinok s filmami
Prejdite na HDD a otvorte zložku, kde sú filmy uložené.
Zoradiť podľa názvu
Kliknite pravým tlačidlom myši na prázdne miesto,
vyberte Zoradiť podľa - Názov a zvoľte Vzostupne (A-Z)

A je to
Registrace: 4/2019

V nejakom spravcovi suborov (neviem aky pouzivas) si vyexportujes nazvy suborov (alebo iba oznacis a skopirujes) do tabulkoveho editora a tam si ich potom zoradis.

UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@Jarous

Otevřete si složku na disku v Total Commanderu, případně seřaďte dle názvu, označte vše, pak otevřít záložku VYBRAT a v ní zvolte "Zkopírovat do schránky se všemi podrobnostmi". Tím se vloží do schránky všechny sloupce z TC, tedy i velikosti souborů, datum, typ souboru.
V Openoffice pak pomocí "Ctrl V" přenesete obsah schránky do listu.
Opakujte v TC toto vložení do schránky z jiných složek filmů nebo jiných disků a postupně vkládejte vždy od dalšího volného řádku do onoho listu v OpenOffice calc. Vše zanesené v jednom listu pak v Calcu seřadíte dle abecedy, řídícím sloupcem bude ten první s názvy (přesný postup z hlavy v Calc nevím, to už zvládnete, ale podstatné je,
že se dá do schránky načíst celý obsah jedné složky najednou.
V linuxu to jde taky, používám Double Commander - obdoba TC.
Já si takhle dělám seznamy archivů nahrávek. Hledání nahrávky i jen podle nějakého základu jednoho slova názvu je pak v calcu hračka (nechat vyhledat a zobrazit vše).

DPetr
Registrace: 2/2014

cmd

F:
dir /og /d /s /a

:)

Spacer
Registrace: 9/2017

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra