Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink už asi zakódoval Filmbox CZ pre SK karty

Pred chvíľou som si všimol, že česká verzia Flmbox mi už na SK kartu prestala ísť. V podstate by mi to nevadilo (obsah je okrem reklám identický), ale vadí mi dvojitý meter pre českých divákov a slovenských. Pre CZ ide v HD, pre SK len v SD. Sme pre nich druhá kategória platičov? Mám to lacnejšie? To isté Film+ (ten ešte ide aj CZ verzia, ale bohvie, dokedy). :fuming:

Opensat 9700 HDPVR+

krtík
Registrace: 7/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink už asi zakódoval Filmbox CZ pre SK...

Horšie bude, keď nebudeš môcť hodiť kartu na CZ.

Spacer
Registrace: 9/2017

A vedel si aj to, že JOJ Svet CZ má v appke Skylink Live archív a JOJ Svet SK nie?🤡 Dávajú tam napr. výborný hudobný dokument Rockové legendy, čo by som aj sledoval ak by k tomu archív bol. Ale ako si napísal - asi sme platiči druhej kategórie🙄

Halford89
Registrace: 5/2025

No na SK máte zase nějaký klon Primy v HD a my tady SD mazanici ne že bych ty programy sledoval, nechápu tu politiku Skylinku v Live chybí jak na SK/CZ hromadu základních programů ....

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@jackino

A tie hybridy Primy aj niekto pozerá? To je kategória "najzbytočnejšie stanice"

Halford89

jackino, máš pravdu, ale tie klony Primy a Nova International sú obsahovo tak úbohé, že by bol pre nás prínos, keby ich zrušili a nezaberali kapacitu na transpondéroch. Ale je absurdné, aby rovnaké programy (Filbmoxy, Film+, Joj Svet ...) boli v inej obrazovej alebo užívateľskej kvalite pre ČR a iné pre SR. S prižmúrením oka by som to pochopil, keby sme za balíčky na SK kartách platili menej ako za CZ karty. Ale pokiaľ sa nemýlim, tak aj po prepočte podľa aktuálneho kurzu je cenovo výhodnejšie platiť si balíčky na CZ kartách. :fuming:

Opensat 9700 HDPVR+

krtík
Registrace: 7/2012

@krtík

Já Ti rozumím proto jsem psal, že nechápu to počínání Skylinku.

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@krtík

V Česku majú raz toľko abonentov a mi nie sme Česká republika. V žiadnom meradle.

skyrider
Registrace: 3/2015

SKYLINK

Od 1.2.2024 platí stále rovnaký cenník,ale cca.20 programov odbudlo a programy sa presúvajú do SD kvality a preto som vlani prešiel do ANTIK SAT.

jurokovac
Registrace: 7/2024

@krtík

v originálnom prijímači pre SK s virtuálnou kartou česká verzia nejde od začiatku
20 asi neubudlo len sa viac presúva do internetovej verzie,
čudné že JOJ sport2 ide stále v najnižšom balíku, v CZ ich je síce viac od Novy ale vo vyšších balíkoch

Duzu
Registrace: 7/2005

@jurokovac

A ziadne tam teda nepribudli? Len iba pre zachovanie aspon zakladnej objektivity...

UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Akože ja mám výhrady voči Skylinku.. a to len preto, že v OTT nemajú Markíza Klasik, lebo moja žena túto stanicu sleduje a kvôli tomu platíme ďalšiu službu, ktorá túto stanicu má aj s archívom.
Ale čo sa týka ostatnej ponuky, tak som spokojný na 100%.

Halford89

@jurokovac

Tak vieš... zahrnúť do ponuky Nova Sport 3-6 asi nebola lacná záležitosť.
Čítal som iks článkov, kde operátori zdôvodňovali prečo tieto stanice nepridajú. A ten dôvod bol, žeby cena balíkov by mohla vzrásť aj o 100%. Neverím, že si niečo takéto nepamätáš.

Halford89

Vsak Antik ma odjakziva niektore programy iba cez internet. Nepresuval ich zo satelitu, tam ich ani nemal. Tak o co je lepsi ten Antik Sat? Kolki ho maju v porovnani so Skylinkom? Nie iba nejaky postradatelny pocet satelitnych divakov?

skyrider

RE: Skylink už asi zakódoval Filmbox CZ pre SK

O canal+ sport taky slibovaly aspoň občas změnu pokud se hraje více zápasů najednou a skutek utek Rv

bistro
Registrace: 9/2009

KOMPLET TV

Tu mám všetky SK+CZ aj z archívom na 7 dní. :8) R^

fsat
Registrace: 2/2006

@fsat

Ale to je nelegalna cierna sluzba. Mozu cloveka aj oj_bat.

skyrider

@fsat

Ja by som to nechcel ani zadarmo, nieže ešte zato nejakým šmejdom platiť.

Halford89

@jurokovac

A čo by si chcel v dnešnej dobe a ešte od hentakých slizniakov? Buď rád, že za menej platíš rovnako a nie viac :laughing:

CABAL
Registrace: 2/2018

@Halford89

Tak pri Skylink live tv je šanca že to pôjde celý rok než platiť niečo čo buď seká alebo nejde vôbec síce som to neskúšal ale ostávam verný našim OTT službám+ Digi tv cez SAT. R^

sun26
Registrace: 4/2026

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra