3dny, sekce: Zkušenosti |
|
Multimediálne centrumZdravím, vedeli by ste mi prosím poradiť, aké multimediálne centrum je vhodné na plynulé používanie aplikácie Skylink Live TV? Zaujíma ma, či je zariadenie Strong LEAP-S3, ktoré ponúka Skylink na svojom webe, dostatočne kvalitné a či zabezpečí stabilný obraz bez sekania.Ďakujem. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 916 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
3dny |
|
RE: Multimediálne centrumahoj, appka priamo v TV možná nie je? Mám ju na cca 8 ročnom samsungu a na cca 5 ročných LG a žiadne sekanie. Pýtam sa preto, či možno problém (ak je) nebude niekde inde (napr. pomalý internet, kde ti ani externý box nepomôže).Každopádne, s tým zariadením skúsenosť nemám, ale pokiaľ to ponúkajú priamo u seba, problém by tam byť nemal... |
ppolacek
Registrace: 1/2024 Příspěvků: 66 |
3dny |
|
@ppolacekDo kuchyne to chcem, mám tam starší tv a s takýmito vecičkami nemám žiadnu skúsenosť. |
Halford89
3dny |
|
RE: Multimediálne centrumTrhání obrazu je většinou dané nekvalitním připojením, přijímače v zásadě fungují všechny. Tento konkrétní neznám, ale jeden laciný od Strongu provozuju bez obtíží. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 536 |
3dny |
|
tesla chodíbez problému,pokud je slušný net |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 604 |
3dny |
|
RE: Multimediálne centrumKup na Alza, vyzkoušej, do 14ti dnů to jde myslím jednoduše vrátit bez udání důvodu.Mám to vyzkoušeno s drahou rychlou kartou pro natáčení videa. Měl jsem jí strach koupit aby uměla 50sn., dopředu mi řekli, že když nebudu spokojen, mohu jí takhle vrátit. To samé na Temu. Tam mi vrátili peníze asi do 4 dnů. Vrací se to na přepážce nebo s kódem přes AlzaBox |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 738 |
3dny |
|
@Halford89Ještě bych doplnil, že záleží na připojení. Skylink Live nemám, ale mám OnePlay po optice a doma bez problému. Ale vedle v hospodě, kde jim to chodí vzduchem se to při sportovních přenosech/např. Victorka Plzeň/ kdy se na zápas dívá půl města - seká. A to tak, že obraz naběhne na cca půl minuty, pak to spadne a třeba 10 minut tma. Tak jdu domů a pustím si to live nebo ze záznamu, obojí bez sekání. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 738 |
3dny |
|
RE: Multimediálne centrumKaždý eshop musí do 14 dnů bez udání důvodů vzít zboží zpět a vrátit peníze.K tomu nepotřebuješ nejdražší eshop široko daleko (alza) Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 945 |
3dny |
|
@Halford89Osobne mám doma jeden Homastics tv box usb Stick hd verziu a ide celkom dobre aj na Full HD kvalitu internet mi to ťahá dosť dobre mám to dva roky len musím dokúpiť numerický ovládač k tomu lebo pri satelite som zvyknutý na čísla, síce som mladá generácia ale tak číselný ovládač musí byť.Na Homastics tv išiel Skylink live tv bez chybičky aj Digi tv apka ide bez sekania.A obraz pri futbale ako víno. |
sun26
Registrace: 4/2026 Příspěvků: 35 |
3dny |
|
RE: Multimediálne centrumMam Strong Leap S3 a je super, nemam co vytknut. Velmi sa mi paci dialkovy ovladac ktory ma aj IR a tym padom dokazes ovladat hlasitost TV bez HDMI-CEC. No pri zapinani/vypinani je to komplikovanejsie tam uz TV musi podporovat aby sa pri vypnuti TV vedel sam vypnut aj box (co prinasa nevyhodu ze pri zapojeni boxu do elektriny sa sam zapne TV, neviem ci s tym daco ide spravit to je velmi caste pri Androide). Oproti inym boxom velka spolahlivost, neseká a podporuje vsetko co treba. |
Simm
Registrace: 12/2019 Příspěvků: 33 |
2dny |
|
RE: Multimediálne centrumTak mám taky Homatics všechny apky bez problémů teď po aktualizaci je tam už Android 14 vše funguje i HDMI Cec@Zetorko Ten numerický ovladač už mám dokoupený a perfektní lepší jak ten jejich origo který stál za starou bačkoru. Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 137 Galerie: jackino |
2dny |
|
@jackinoTo máš pravdu ja tiež to chcem kúpiť lebo ten originál nič moc.Mam iba klasickú HD verziu boxu už je tam Android 14 takže celkom dobre to ide.Mohol som kúpiť ten čo má možnosť aj DVB-S2 tuner ale tak zatiaľ to stačí je to iba doplnok k SAT TV. |
sun26
2dny |
|
RE: Multimediálne centrumMám Tesla XG600, používam však prioritne na Digi a to ide úplne bezproblémovo. Skúšal som kedysi aj Skylink Live, to Digi sa mi zdá lepšie, ale tu už nejde o samotný box, ale poskytovateľa služby. Pripojené na mám cez kábel, dá sa aj cez wifi. Tam ale rozdiel samozrejme môže byť. Idú tam samozrejme aj iné aplikácie, Netflix, VOYO, HBO Max a ďalšie. Pozerám že to trošku zdraželo odkedy som si to kúpil, ale dá sa to za relatívne rozumnú cenu |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 2 021 |
2dny |
|
RE: Multimediálne centrumPáni... ďakujem za odpovede, mne ide len o to, že by som chcel mať v kuchyni viac staníc, momentálne mám zabezpečený príjem z 23.5 cez niekdajšiu rtvs kartu, nový box a platiť next kartu nechcem, keďže mám k dispozícii Skylink Live TV, čo by mi bohato stačilo... aby som pri varení mohol mať zapnuté aj niečo iné. |
Halford89
2dny |
|
@LuboTSAhoj taká otázka máš cez net aj BBC EARTH? Lebo cez satelit ho mám od balíka Premium ale chcem časom prejsť na DIGI TV cez net tak sa chcem spýtať či tam je tiež lebo v letákoch ho tam nevidím ani na te nie je zabudli na tento skvelý doku kanál? |
sun26
2dny |
|
@Halford89ak nemáš pomalý internet (čo je asi hlavný zdroj problémov), ten Strong ti pôjde (Skylink ho má za 70€, napr. obchod Tekra za 55€, to už je pre teba na zváženie...) |
ppolacek
Registrace: 1/2024 Příspěvků: 66 |
2dny |
|
@ppolacekNemám pomalý internet. Kúpim ten Strong, ale z eshopu Skylink nie... zbehnem priamo do Nay, tam ho majú za 59€.Ale vďaka za info. |
Halford89
včera |
|
@sun26V internetovej televízii BBC Earth nie je. Už teda treba zvážiť či je to veľké mínus alebo nie. Programová ponuka sa dá nájsť na stránke Digi Slovakia, treba ísť na Pomoc a rady, manuály na stiahnutie, internetová televízia a tam je ponuka plátna od myslím 14.4. Ja osobne si neviem internetovú televíziu vynachváliť |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 2 021 |
včera |
|
@LuboTSVďaka za odpoveď, ja mám iba staré Digi go na tv ale obraz ako víno zvažujem úplný prechod na OTT od Digi a satelit nechám rodičom lebo oni sú tiež spokojní.Asi najlepšia ponuka dokumentov a športu. Momentálne mám Digi go ako benefit k balíku tak mám oboje SAT CAM modul aj DIGI GO. |
sun26
včera |
|
RE: Multimediálne centrumJa odporúčam Mecool KM7 Plus. Zo známeho obchodu z Podbrezovej. Ide tam všetko u nás dostupné bez problémov. Sweet tv, skylink, Digi, streamovacie platformy. Rozmery šikovné, obsluha jednoduchá. |
Dodo22
Registrace: 4/2023 Příspěvků: 136 |
včera |
|
@Dodo22Ešte som videl aj Openbox ten ma 4GB RAM máte skúsenosti aj s DVB-S2 USB tunerom pri Homatics tv boxe ? Ako to funguje? Tuším to majú iba tie veľké verzie boxu ? Vraj sa to dá dokúpiť.Tusim tie veľké majú 2GB Môj má 1,5 GB a zatiaľ ide dobre. |
sun26
včera |
|
RE: Multimediálne centrumHomatics dune HD. Uplna spokojenost. |
marianst
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 300 |
včera |
|
RE: Multimediálne centrumAk nie si "defaultne" nastavený proti čínskym výrobkom, tak môžem po osobnej skúsenosti odporúčať Xiaomi TV Stick 4K. Nie je drahý, je malý a obsluha je jednoduchá. Dcéra ho má v izbe na Skylink Live TV.Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 604 |
včera |
|
@krtíkVeď všetky tu spomenuté sú čínskeT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 795 |
včera |
|
RE: Multimediálne centrumpetersk, maj recht, Roubíček.Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 604 |
DNES! |
|
@krtíkDíky za odporúčanie a mne je jasné, že sa už dávno všetko vyrába v Číne alebo v iných ázijských štátoch. |
Halford89
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|