včera, sekce: Skylink |
|
Aktivace karty skylinkZdravím.Poslední půl rok mám problém s aktivaci karty po uhrazení balíčku.Po zaplacení a zaslání zápisů nic.Běží jen čt 24.Přístroj neready skylink Qviart 4k.Karta standart hd m7. Na internetu skylinku je že to trvá až hodinu.Restarty vyzkoušeny. Vytažení kabelu ze zdi taky.Nic.Po zavolání na linku a proboxovaní se k živému člověku aktivace a naskočení obrazu do minutu.Je to nejaká šikana majitelů přístrojů neready skylink?Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 505 |
včera |
|
RE: Aktivace karty skylinkSe divím,že si stěžuješ.Buď rád,že ti to běží...._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 4 192 |
včera |
|
RE: Aktivace karty skylinkPodľa mňa skúšajú vypínať karty s väčšími balíčkami, kombi, lebo ani v ready boxe nejde rozbehnúť. Len volať |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 251 |
včera |
|
@satanKombi+ po zaplacení okamžitě naběhne obraz..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
včera |
|
RE: Aktivace karty skylinkNepíšem po zaplatení nejde, vypnú zo dňa na deň aj ready |
satan
včera |
|
RE: Aktivace karty skylinkCo?_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
včera |
|
RE: Aktivace karty skylinkBabke na Slovensku jsem pořídil ab cryptobox 750 a do ní šoupl modul s kartou čistě Irdeto a šlape to bez výpadku. Někdy jsem zapomněl zaplatit,karta byla vypla a po zaplacení obraz ihned naběhnul,takže nevím,jde je chyba...._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
včera |
|
RE: Aktivace karty skylinkTo je vzorka 1. Ja mám trochu väčší záber |
satan
včera |
|
RE: Aktivace karty skylinkNo jasně..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|