DNES!, sekce: DVB-T přijímače |
|
Doporučení set-top boxuDobrý den,hledám doporučení na vhodný DVB-T2 set-top box. Mám zkušenost s několika modely, ale zatím jsem narazil na různá omezení, která mi nevyhovují: některé přístroje rozdělují jednu nahrávku, pokud je větší, na více částí (např. po 1 GB nebo 2 GB), u jiných je problém se správou nahrávek, kdy se v nich pak člověk špatně orientuje, případně jsem nenašel informace o tom, jestli je možné zálohovat seznam kanálů (pouze kanálů, nikoliv celého nastavení), jako poslední bych zmínil alespoň nějakou softwarovou podporu, ale ta není prioritní. Hledám tedy nějaký slušný a spolehlivý DVB-T2 set-top box, který: má pokud možno žádný nebo velmi vysoký limit velikosti pro nahrávky, nahrávky rozumně ukládá a třídí, ideálně umožňuje i zálohu uspořádání kanálů, a obecně je použitelný pro běžné nahrávání bez zbytečných omezení. Budu rád za jakýkoli tip nebo osobní zkušenost, protože tyto informace bývají v popisech produktů často velmi špatně popsané nebo nejsou dohledatelné vůbec. Díky moc za doporučení. |
navrami
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 104 |
DNES! |
|
@navramiOctagon 8008 ComboT90, Octagon 8008
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 411 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|