, sekce: Zkušenosti |
|
Kvalita na VOYO SKPROSIM VAS,CHCEM SA SPYTAT CI SA UZ ZLEPSILA KVALITA SPORTOVYCH PRENOSOV NA TEJTO PLATFORME,LEBO KED SOM SI TO NAPOSLEDY PREDPLATIL TAK TEN OBRAZ NEBOL VOBEC PRIRODZENY PO CHVILKE Z TOHO BOLELI OCI. |
TV FANUSIK
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 36 |
|
|
@TV FANUSIKObraz na Voyo je priemernej kvality. A oci ma skor bolia z tvojho caps locku.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 071 |
|
|
RE: Kvalita na VOYO SKByť odkázaný na Voyo je úbohosť. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 770 |
|
|
@KasrDakujeme za inteligentny a velmi uzitocny nazor, hrame ti pesnicku Bludim a posielame samolepky.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
|
|
@KasrKde potom pozerať LEGÁLNE Niké ligu? |
Fanatik1
Registrace: 1/2024 Příspěvků: 29 |
|
|
@Fanatik1Nepozeraj vôbec a máš o jeden problém/starosť menej!Z môjho pohľadu, aj keby tie športy vysielali fta, tak mi to vôbec netrhá žily. VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 391 |
|
|
@Fanatik1Pokiaľ bola naša liga v balíku za 5.99€, tak som si Voyo občas kvôli zápasom Trnavy predplatil, akceptoval by som ešte sumu 7.99€, ale 11.99€ je jednoducho veľa, Nova Sporty mám na Skylinku |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 1 215 |
|
|
@mmiriboyTvoj pohlad je nastastie uplne irelevantny.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
|
|
RE: Kvalita na VOYO SKČo si budeme hovoriť, kvalita na VOYO v porovnaní s tým čo sa dá vidieť na Digi (OTT) je viditeľne horšia. Sú však prenosy, ktoré sú iba na VOYO. U nás na Slovensku Niké liga, Chance liga, niektoré zápasy Ligy majstrov, teda aj tie, ktoré sa na Nova Sporty nezmestia či niektoré bojové športy. Už je na zvážení človeka či chce aj to, čo inde nie je |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 2 081 |
|
|
RE: Kvalita na VOYO SKTá kvalita na trávníku je totožná s kvalitou prenosov či so zväzom to ide ruka v ruke . Není média čo by to chytilo poriadne do rúk , marketingovo je zväz desaťročie vedla , vedla je aj záujem ktoré to médiá nevedia predať , s tým pixelovaním na voyo to nevylepšili a ani to jedno médium ktoré tie práva kúpilo to nechce či nevie predať . Keď si to maximum niekto aj predplatí väčšina dá prednosť kvalitnejšiej lige ako prechadzke sobotu o 15 hod v Ružomberku . Že není záujem sa vie slabý marketing,slabý futbal , slabá kvalita streamu , zväz len zoberie € za nezmyselné pokuty a tým to pre nich hasne , vyhovoria sa na fanúšíkov ktorí sa na tú bideu prišli pozrieť bo tým kryjú svojú marketingovú bezmocnosť . Prázdné tribúny sú jasnou odpoveďou . |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 1 003 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|