, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
Digi Slovakia upravuje ponuku TV balíkovOd 30.7. by mala byť upravená ponuka balíkov aspoň vrámci internetovej televízie. Pozerám si zloženie balíka L a v ponuke vidím že zostane iba jeden Filmbox, iba jedno Óčko, preč budú Music Box Hits aj Dance, pribudnú však rôzne spravodajské a regionálne televízie. Celkovo sa zdá že ponuka bude menej atraktívna, asi takto nejako chcú ľudí presvedčiť, aby prešli na Magio. Taký balík L bude vyzerať takto: https://www.digislovakia.sk/wp-content/uploads/2026/07/internetova%CC%81-TV-L-ponuka-programov-1.pdf |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 2 081 |
|
|
RE: Digi Slovakia upravuje ponuku TV balíkovtiez som toho nazoru |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 720 |
|
|
RE: Digi Slovakia upravuje ponuku TV balíkovAkurát som si pozeral stránku Digi, predaj balíkov ukončený a Magio pri 24 mesačnej viazanosti stojí:Balík M - 14.76€/mesiac Balík L - 20.91€/mesiac Balík XL - 26.03€/mesiac Bez viazanosti: Balík M - 16.91€/mesiac Balík L - 23.06€/mesiac Balík XL - 28.18€/mesiac Ak chcete sledovať Premier League, Nova Sport 5,6 tak musíte mať predplatený balík XL. Ak chcete 7 dňový archív, tak si musíte priplatiť 3.06€/mesiac za archív basic (15 staníc) alebo archív premium za 5.12€/mesiac. Samostatný športový balík stojí 12€/mesiac aj s archívom. Ak by som chcel v Magio TV obsah, ktorý primárne sledujem na Skylinku, tak by som si musel dokúpiť balík HBO za 7.99€ mesiac, tak by ma sledovanie Canal+ Sport 1-8, Nova Sport 1-6, Sport TV, HBO, HBO 2, HBO 3 + prístup do HBO Max vyšlo v súčte bez viazanosti na 41.29€/mesiac. A to ešte k tomu chába obsah z Apple TV. V Skylinku mám Canal+ Sport 1-8, Nova Sport 1-6, Sport TV, HBO, HBO 2, HBO 3 + prístup do HBO Max a obsah z Apple TV bez akejkoľvek viazanosti za 24.90€/mesiac. Momentálne si v HBO Max priplácam ešte 3€ za rozšírenie Šport, primárne kvôli grandslamom, ale aj na ostatné športy sa tam dá pozerať. Argumenty, že Telekom má všetko ma nezaujímajú, lebo mňa primárne zaujíma obsah, ktorý som už uviedol. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 1 215 |
|
|
RE: Digi Slovakia upravuje ponuku TV balíkovAj pre toto som sa rozhodol že Digi ešte pokedy je čas ruším. Balíčky v Telekome (Španielske dediny) ma nezaujímajú. Ako píše Halford89. |
Dodo22
Registrace: 4/2023 Příspěvků: 198 |
|
|
@Halford89Kde si vyčítal tie ceny archívov to neviem, treba ale dodať, že v Magenta 1 sú tie ceny trošku nižšie, napríklad balík XL je za 23,42 €. No a mne to ukazuje asi tak, že 7-dňový archív premium je normálne v cene balíka |
LuboTS
|
|
@LuboTSMajú to tam veľmi šikovne schovanéTelekom sk - Televízia - Magio TV predplatné a máš tam na výber Balíky Magio TV a Balík Šport Premium. Treba označiť Balíky Magio TV a potom ak klikneš napr. na Balík XL Vybrať, tak ti tam vyhodí aj ceny archívov a dokúpenie tretieho prístupu. To je ponuka bez viazanosti. Samozrejme s viazanosťou na 24 mesiacov je cena o niečo nižšia a archív premium, BBC Player či Voyo štart sú v cene. Ale mne osobne vadí tá viazanosť. Magenta 1 podmienky: internet pevná linka mobilný paušál televízia Treba mať však minimálne objednané 2 z týchto 4 služieb. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 1 215 |
|
|
@Halford89Tak ja Magnetu mám, takže pre mňa by bola cena 23,42. Čo je len relatívne o trošku viac ako bol balík L plus Šport v Digi. A teda snáď aj s archívom. Viazanosť som mal už od satelitnej Digi vždy, mám ju aj pri internetovej a nebudem mať asi s ňou problém ani pri Magiu. Ešte počkám či nebude nejaká špeciálna akcia pri prechode z Digi na Magio. Ale to bude asi (ak bude) od septembra, uvidíme |
LuboTS
|
|
@Halford89to iste plati aj u Magia, na PL a LM iba XL balik, cena pre mna so zlavou Magenta 21.41 € |
mjamriska
|
|
@mjamriskaInak čo ak nemám net od Telekomu a budú mi núkať Magio TV ? Kvôli zlučovaniu Digi tv s Telekom dávajú zľavy aj na samotnú tv napríklad XL Balík?Mne by osobne stačil iba Extra šport balík za 12€ kto vie čo bude o rok s Ligou majstrov ako to bude. |
sun26
Registrace: 4/2026 Příspěvků: 482 |
|
|
@sun26vsak zaplat Voyo |
mjamriska
|
|
@sun26Veď existuje aj MagioSAT!VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 391 |
|
|
@mmiriboyJa zvažujem MagioSat ale uvidíme ak príde nejaká ponúka od Telekomu tak nemám problém premigrovať satelit od Digi k MagioSat akurát že nám dajú ich baličky a satelitné prijímače lebo tuším majú rovnaké prostredie ako má Digi len boxy sú Ružové a Digi má Kaony modré.Parabolu máme od Digi ja mám svoju na Digi + FTA príjem takže asi tak babke možno zvážim anténu lebo ona pozerá iba Markízu+JOJ a STV. a LUX to je asi všetko z toho.Mozno dám vymeniť CAM modul čo mám v izbe za modul od MagioSat a tuším apka MagioTV je grátis k SATU , zatiaľ mi CAM modul ide dobre za tie 4 roky čo ho mám 4/2022. |
sun26
|
|
RE: Digi Slovakia upravuje ponuku TV balíkovDnes som si všimol zaujímavú vec. Porovnával som si zloženie balíkov v Digi od 30.7. Ak som to správne porovnal, tak balík L má oproti balíku M navyše iba Blazzers, BBC First a Duck TV. Znamená to že súčasní užívatelia balíka L budú v obrovskej nevýhode oproti tým kto má balík M. Prejsť na nižší balík sa zrejme nebude dať. Ale ak sú informácie na stránkach Digislovakie správne, tak balík L sa nám vôbec neoplatí... |
LuboTS
|
|
@LuboTSAk by som chcel vymeniť CAM modul Nagravision od Digi ten čo má MagioSat , je možné starý modul odniesť na pobočku Telekomunikácie mám ho 4 roky ale zvažujem prechod na MagioSat ku Skylinku sa vrátiť nechcem možno by stačil aj Antiksat HEVC H.265 môj CryptoBox 750 HD zvláda, takže nemám problém otočiť parabolu na 16E.Zas na druhej strane AntikSat nemá Canal+ Sport, takže asi jediná Možnosť je to MagioSat. lebo CAM modul od Digi mi ide celkom dobre v CryptoBox 750 HD. |
sun26
|
|
@sun26Len prečo si označoval mňa... |
LuboTS
|
|
sun26Pokiaľ dobre viem, Slovak Telekom už aktívne nepredáva a nepropaguje satelitnú službu Magio Sat pre nových zákazníkov ako primárny produkt, hoci existujúci predplatitelia ju zatiaľ môžu využívať ďalej.DIGI SK SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, Antik SAT / IPTV SK - Nano 4S, Antik TV HU, Touch TV, Lepší.TV CZ
|
Biatec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 257 |
|
|
@BiatecOkej ďakujem za odpoveď všimol som si to na webe že máju iba Magio tv cez net. |
sun26
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|