, sekce: Pořady v televizi |
|
Hradec,JablonecZdravím bude někdo odvety vysílat? |
mattes
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 207 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
|
|
@mattesZatím určitě tipsport tv. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 508 |
|
|
RE: Hradec,JablonecAni nesmí nikdo vysílat žádná česká stanice TV Tipsport mají exkluzivně i domácí zápasy.. |
vokounek
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 964 |
|
|
@mattesv TV nikto! bude to zas iba na tipsport....bohužial v telke bude ten najmenej napínavejší zápas Plzen (0:3) |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 457 |
|
|
RE: Hradec,JablonecRangers Glasgow také nebude vysílat Skotska televize odkud vezmou práva od broadcaster? 🤣 Od tipsportu asi těžko |
vokounek
|
|
RE: Hradec,JablonecJo už to vidím budou vysílat klubová platforma Rangers TV za poplatek |
vokounek
|
|
RE:kde v TVJablonec - Rangers:Arena 2 premiumHradec Králové - Panathinaikos: Skai TV |
satman15
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 183 |
|
|
RE: Hradec,JablonecTak přenos se bude klasicky vyrábět pro tv, jen u nás v plném rozlišení na Tipsport tv. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 060 |
|
|
RE: Hradec,JablonecJenže TV Tipsport je na velké Tv hnus |
mattes
|
|
@zzzČemu říkáš plné rozlišení😀 |
mattes
|
|
RE: Hradec,JablonecTen tipsport.tv ma aj nejaku tv aplikaciu?UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 071 |
|
|
@mattesto máš pravdu je to hnus |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 12 250 |
|
|
RE: Hradec,JablonecTak už je to tady zase, pořád dokola. Hledejte trochu na internetu, obyčejná anglická slovíčka dohromady sestaví snad každý. Nemusí se spoléhat, jestli to někdo vysílá nebo přenáší z českého prostoru. Zcela v pohodě se to dá sledovat na live streamech na zahraničních stránkách bez poplatků, přihlašování, zcela zadarmo. Funguje to takto už mraky let. Pokud někomu vadí , že to není v češtině, pak to chápu. Pokud to vysílá nějaká placená tv u nás, tak pak to je v češtině též. Další věc je ta, že na velké tv to nemusí být valná kvalita, záleží na přenosu jak který. Na notebooku či dokonce mobilním telefonu je to naprosto v pohodě, mnohé přenosy jsou v hd rozlišení. Před pár dny se tu ptal uživatel na F1, že je s tím zadarmo problém, že to je blokované. Já toto nesleduji, ale speciálně kvůli jeho dotazu, jsem to vyhledal a sledoval minulý týden live VC Holanska, hlavní závod na jedné stránce, kde jsou Azerbajdžánské stanice. Tam to šlo naprosto bez problému, nikdo nic neblokoval a pochopitelně volně, zadarmo. |
PAPAJAS
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 156 |
|
|
@dawis77Proč hnus? Kdo zaplatil za práva, ten s tím podle sebe naloží.... Mohl jsi ta práva koupit sám a dát je zadarmo druhým, což dle mého sám požaduješ |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 507 |
|
|
@PAPAJASZdravím, když platím nemalé penize nechci to sledovat nootebuku ndejbože na telefonu a nemínim nic hledat.Přenosy našich klbů by mě být na dostupných placených kanálech. |
mattes
|
|
@PAPAJASNemám problém si to zaplatit, ale chci kvalitu na 65. TV a češtinu |
mattes
|
|
@mattesTo rozumím, já mám také placenou tv kabelovku od velkého operátora i s balíčkem sport. Jen reaguji na to, že spousta lidí vůbec o tom neví, dle ohlasů zde nebo i na jiných sportovních třeba fotbalových forech. Co si počnu? Kde to sledovat? Já to neuvidím !!! |
PAPAJAS
|
|
@mattesJá to tam také píši, že někdo chce kvalitu a přesto vlak třeba nejede a o té češtině též. Ale jsme různí a když to nedává v HD žádný placený kanál, tak každej nechce platit další prachy někomu za kvalitu.A když je možnost to vidět zadarmo, proč to nesledovat, že. Je to na každém, ale znám spousta lidí, co vůbec netušila, že se to dá sledovat takto a nevěděli si rady kde. |
PAPAJAS
|
|
@PAPAJASJe to prostě bordel, platím tři IPTV, z toho je jedna One play a kabelovku a nic. |
mattes
|
|
@mattesJá to chápu, já mám zase Vodafone TV, klasickou kabelovku už léta, dříve UPC. |
PAPAJAS
|
|
@PAPAJASZlaté staré časy, když jsi mě linux motor, 80 parabolu připadně kartu základ UPC borce ktery ti ji za 200 na 3. měsice odkódoval. Dále třeba přes Poláky, Rusy. To byly devadesátky a tak do 2100. |
mattes
|
|
@mattesPamatuji pochopitelně, jsem kategorie pár měsíců do důchodu. Od mládí jsem se zajímal reálně o dálkový pžíjem rozhlasu a tv a také ho provozoval. Satelit, to byl fenomén a věci kolem toho. Spousta věcí je jen vzpomínka a zpátky se to už nevrátí. Proto se dodnes vrtám v těchto věcech a kolikrát nad tím strávím delší dobu, protože se nechci smířit s tím, že by něco nefungovalo či nešlo někde ulovit. |
PAPAJAS
|
|
@PAPAJASAno, začínali jsme na analogových receiverech, já osobně Humax. Běhal jsem po sousedech v baráku a nalaďoval je. Pak už měl každý něco jiného v digitálu. Systém stejný, ale postup se lišil. Pořád se člověk učil. Jako počátky s WIN 3.11 a DOSem. Pak po kamarádech ladění parabol, při tom se skoro vždy něco vyštěnilo. Jednou kabel, pak LNB, špatné DO. Někdy práce pro zlost. Ale pak ten pocit |
SteelSat
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 109 |
|
|
RE: Hradec,JablonecMinule Hradec byl na zmiňované Skai TV, která n webu vysílá volně, jen samozřejmě má geoblokaci. Pes VPN šla. Nevím jaké rozlišení, nebyl jsem doma, takže jsem to sledoval na PC. |
plmokn
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 77 |
|
|
@SteelSatKdyž si člověk vzpomene na ty neskutečné ohromující ceny, třeba v roce 1989, jěště před revolucí, třeba komplet satelitní Salora cca 65 000Kč, byly i dražší, tak to je k nevíře v tomto oddílu elektroniky. Nejlevnější byl snad Amstrad tehdy. A jěště se musely na to brát záznamy, objednávky. Dodání třeba 3 měsíce. Tuzex v roce 1988 vyčlenil některé věci,vybranou elektroniku i za koruny československé. |
PAPAJAS
|
|
@plmoknAno, tato řecká TV stanice to vysílala, souhlas. Chvíli jsem na to koukal Ovšem například na jedné mezinárodní internetové adrese šel tento zápas zcela volně, bez nijakých podmínek a nutnosti VPN. |
PAPAJAS
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|