DNES!, sekce: Příslušenství |
|
Dálkové ovládáni k Mascom mc 5300hdci pvrJdu dnes vysypat plast do kontejneru a koukám leží tam Mascom mc 5300hdci pvr.Samozřejmě je nutnost vyzkoušet jestli je vadný nebo ok. Doma jsem ho zapojil a nic.Hm tak ho mohu odnést zpět ale vezmu aspoň disk 1T co je uvnitř.Když už jsem to měl rozdělané tak jsem hledal pojistku,že by třeba byla jen spálená.Pojistka není.Tak by se hodila šňůra.Když jsem ji odělával tak to trochu zajiskřilo.Vrátil jsem ji tam znova odělal,znova jiskra a já auu dostal jsem malej kopanec do zápěstí,protože jsem se něčeho dotkl.Najednou koukám a přijímač se rozsvítil a jsou tam naladěny stanice.Jenže mám to dané na programu jedna a banery tma.Možná je to tím,že kmitočet to ukazuje ok ale FEC je 2/3.Nemohu s tím nic dělat,protože nemám dálové ovládání.Mám dálkáč Algátor který funguje na jiném Mascomu co jsem měl a měla by to být náhrada i za ten PVR.Zkusil jsem i chytrý ovladač ale kody nefungují.Tak nevím jestli je přijímáč po smrti nebo jen potřebuji ovladač který spolupracuje s přijímačem.Prostě potřebuji ovladač k Mascom mc 5300hdci pvr.Nový kupovat nechci pokud nebudu vědět,že je přijímač ok.Má někdo odzkoušeno který ovladač může fungovat?Zgemma H9 combo-OpenATV 7.6. Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat příjem z 23.5E,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 231 |
Toto TÉMA zatím nemá žádné reakce. Můžete být první, kdo začne k tématu diskutovat. |
|
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|