Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
08.11.2007, 07:03.47

SF 9000 po třetí...zkušenost?

Ahoj všem..jak to vypadá u tohoto Finderu s tím kabelem na aktualizaci softu?... a dále s citlivostí stupnice kvality signálu?..finder se mi líbí, ale stále mám pochybnosti o citlivosti měření, když jsou tam LED a ne třeba čísla...
uživatel
Pájík
08.11.2007, 08:29.37

RE: SF 9000 po třetí...zkušenost?

Dobrý den,

vzhledem k tomu, že aktualicace SF 9000 nebude ještě nějaký čas potřeba,
nemáme zatím aktualizační kit k dispozici.

Zdraví Vás
Libor Zajíček
SCHWAIGER s.r.o.
Toto je odpověď, kterou jsem dostal, když jsem scháněl schema kabelu pro UPgrade.
uživatel
migr
08.11.2007, 10:21.10

To: migr...hm..pěkná odpověď...to je jako...vzhledem k tomu že dnes pršet nebude tak deštník nepotřebuje :)))

Můžeš mi poslat ten českej návod?..a jak je to s tou citlivostí?..dá se parabola vůbec podle LED nějak rozumně nastavit nebo je to jen orientačně ??? děkuju moc...
uživatel
Pájík
08.11.2007, 10:43.01

No to je dobrý mě ze Schwaigeru CZ odepsali až po tom co jsem psal na Schwaiger DE že CZ se mnou nekomunikuje. Nicméně ze Schwaigeru CZ mi přišlo,že kit bude k dispozici na konci listopadu?!
uživatel
Tomáš
08.11.2007, 10:44.05

jink parabola jde dle současných ukazatelů nastavit stejně "dobře" jako obyčejným satfinderem...
uživatel
Tomáš
08.11.2007, 11:05.24

Tomáši...nastavuji parabolu přenosným receiverem s 12V accu a jde to velmi přesně neboť je tam bargraf i s procenty...a je mi jedno kolik, ale nastavím vždy na největší výchylku..jde to takto asi přirovnat i k tomuhle měřidlu??? děkuju za odpověď.. obyčejný finder-pískadlo mám jen na "zachycení družice" a pak už jedu třeba po dráze až ulovím tu co chci..tak bych to chtěl porovnat..
uživatel
Pájík
08.11.2007, 11:54.38

Když budete anténu nastavovat na geometrický střed mezi dvěma kraji, kde dojde k výpadku signálu, nepotřebujete měřidla a je to dokonalejší nastavení.
uživatel
Antonín