Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
10.11.2007, 16:03.38

Souhrn info o nových programech na Astře 3

Pročítal jsem různé informace na tomto fóru o nových programech na Astře 3, jsou dost zmatené, nekompletní a zcela nejasné.
Po novém (dnes v 15.30 h) proladění jsem na Astře 3 naladil tyto nové stanice :

STV1 TT - funguje s kartou TaT i Cslink
STV2 TT - funguje s kartou TaT i Cslink
CZ LINK - funguje s kartou TaT i Cslink
Spektrum - funguje s kartou TaT, s Cslink nefunguje ani na
mém Premium X 7200 s Cryptoworxem

Díky všem, kdo za to mohou a jen tak dále...

Malá poznámka, mně stále - již 2 roky funguje Galaxie sport, i když jiným ne. Nevím přesně proč...

Ahoj a pěkný podvečer z Valašska
uživatel
Děda Petr
10.11.2007, 16:07.05

RE: Souhrn info o nových programech na Astře 3

máš v tom hokej, Spektrum atd.
uživatel
poky1
10.11.2007, 16:30.29

"funguje s kartou TaT i Cslink" - TaT chápu, ale Cslink kartu nechápu , možná jsi myslel Gital, obě jsou na Cslink paket. Jinak taky hezký večer.
uživatel
michal
10.11.2007, 16:59.38

@Děda Petr: Nechapu proc ty blaboly sem davas, a nejen na tohle forum. Mas v tom uplny zmatek. Chce to cist, cist a cist.
uživatel
007
10.11.2007, 17:22.53

Fajn, dá se to nějak smazat ?

Jak smazat, nebo pravit chyby ?
uživatel
Děda Petr
10.11.2007, 17:45.41

RE:Souhrn info o nových atd.

Nic si z Těch odpovědí nedělej.Na této stránce na horní liště klikni na čs.stanice a tam si najdeš vše.

Dále si klikni na články,a tam se dovíš zase o cslinku,TaT a Gital kartě vše ostaní.Jestli Ti funguje Galaxie,tak tam máš asi guláš.Není to čt 4 sport.
uživatel
zizi
10.11.2007, 17:53.48

CS Link je provozovatel satelitního vysílání
TaT je distributor karet
Gital je distributor karet
Kdysi se na karty TaT psalo Czech Link ale ne CS Link
Na STV1 + STV2 jde Gital karta a na STV1 TT + STV2 TT jde karta TaT
EPG mě jde pouze na STV1 + STV2 nikoliv na STV1 TT + STV2 TT
Spektrum na TaT karty nejde jde asi pouze na Gital karty
uživatel
Standa2
10.11.2007, 18:11.11

Je to tak

Promiňte dědovi nedostatky ve vzdělání, tak je to správně...omlouvám se, ahoj.
uživatel
Děda Petr
10.11.2007, 18:16.37

Galaxie sport i CS Film

Skutečně mi jdou jak Galaxie Sport, tak CS Film (na Astře 3 - 23,5 stupně E) a to od začátku a bez zaplacení něčeho navíc. Platil jsem jen kartu TaT - tuším 2.000 Kč, víc nic. Zázraky se asi občas dějí, nevím proč. Čao.
uživatel
Děda Petr
10.11.2007, 18:30.25

Horší než bývalé TOP TV

Komu Galaxie sport a CS Film nejde, nemusí mu to vadit, není čeho litovat. Za ty dva roky, co je mám, jsem se asi jen třikrát díval na autom.závody formule A a jinak nic.
Nic pro mne. ČT 4 sport samozřejmě mám taky.(pro zizi)
uživatel
Děda Petr
10.11.2007, 18:45.19

RE:Děda Petr

Hlavně že to funguje,ale vzbudíš v určitých typech lidí,závist,bohužel to tak funguje,takže ta Galaxie ani CS Film TI určitě nejdou a spletl jsi si to,a nebo je z tebe
hacker který prolomil CW. R^
uživatel
zizi
10.11.2007, 19:02.15

@děda Petr

Já si ty dva programy platim a nelituju toho.Ty se klidně dívej třeba do sváření.Já tu také netroubim,že mě nebaví prokletí básníci.Ono to totiž nikoho nezajímá,víš...
A jestli ty dva programy srovnáváš s Top TV,tak to jsi opravdu adept pro kliniku Mudr.Chocholouška.....
Jinak nic ve zlém.Saxon
uživatel
Saxon
10.11.2007, 19:49.05

No, asi jsem to přehnal

Pravda je, to jsem již poznal dávno, že každému vyhovuje něco jiného. To je dobře, jinak by byl svět jednobarevný...pěkný večer.
uživatel
Děda Petr
10.11.2007, 20:48.42

Pro zizi

Omlouvám se za zpoždění, ale již jednu mou odpověď server nepřevzal, mám tu potíže s připojením na internet.
Takže, co jsem to chtěl, hacker určitě nejsem, pokud nevěříš a stojí ti to za to, klidně se kdykoliv přijeď podívat sem k nám na valachy, vezmi ssebou svou kartu TaT, či jinou, přezkoušíme, posoudíme a možná i určíme, jestli je to příjmačem, nebo zvláštní kartou ? Právě proto, že je to podivné, jsem se o tom tady zmínil, netuše, že to vzbudí zájem. Uvedl jsem to čistě jen jako zajímavost, se kterou jsem se setkal a nikdo mi to zatím neuměl vysvětlit...Jaké používám zařízení, jsem již podrobně uvedl na Sat-fórum, ale pokud to nenajdeš, mohu uvést i tady. Zatím čao.
uživatel
Děda Petr
10.11.2007, 22:16.11

gital

ja mam gitalku a už skoro měsic mi nejdou programy čt1, čt2 čt4 sport, prima. Nova a galaxie sport mi jede uplně vpoho. už jsem zkoušel všechno možne. ani ten spektrum tam nejde když je free ted. gital je nanic muj nazor
uživatel
romman
10.11.2007, 22:42.16

Možná hloupá otázka, ale

zkoušel jsi Astru 3 znovu proladit ? Můj známý má gital a jde mu vše, nejde Galaxie sport a CS Film. Jinak v pohodě...
uživatel
Děda Petr
11.11.2007, 14:53.14

A je po záhadě

Stačilo se zmínit před synem a vyšlo najevo, že oba programy si předplatil on, a neřekl mi to, abych nebrblal, že zbytečně utrácí... zas o jeden zázrak méně. :))) :))) :)))
uživatel
Děda Petr