| 10.11.2007, 16:03.38 | |
Souhrn info o nových programech na Astře 3Pročítal jsem různé informace na tomto fóru o nových programech na Astře 3, jsou dost zmatené, nekompletní a zcela nejasné.Po novém (dnes v 15.30 h) proladění jsem na Astře 3 naladil tyto nové stanice : STV1 TT - funguje s kartou TaT i Cslink STV2 TT - funguje s kartou TaT i Cslink CZ LINK - funguje s kartou TaT i Cslink Spektrum - funguje s kartou TaT, s Cslink nefunguje ani na mém Premium X 7200 s Cryptoworxem Díky všem, kdo za to mohou a jen tak dále... Malá poznámka, mně stále - již 2 roky funguje Galaxie sport, i když jiným ne. Nevím přesně proč... Ahoj a pěkný podvečer z Valašska |
![]() Děda Petr |
| 10.11.2007, 16:07.05 | |
RE: Souhrn info o nových programech na Astře 3máš v tom hokej, Spektrum atd. |
![]() poky1 |
| 10.11.2007, 16:30.29 | |
RE: Souhrn info o nových programech na Astře 3"funguje s kartou TaT i Cslink" - TaT chápu, ale Cslink kartu nechápu , možná jsi myslel Gital, obě jsou na Cslink paket. Jinak taky hezký večer. |
![]() michal |
| 10.11.2007, 16:59.38 | |
RE: Souhrn info o nových programech na Astře 3@Děda Petr: Nechapu proc ty blaboly sem davas, a nejen na tohle forum. Mas v tom uplny zmatek. Chce to cist, cist a cist. |
![]() 007 |
| 10.11.2007, 17:22.53 | |
Fajn, dá se to nějak smazat ?Jak smazat, nebo pravit chyby ? |
![]() Děda Petr |
| 10.11.2007, 17:45.41 | |
RE:Souhrn info o nových atd.Nic si z Těch odpovědí nedělej.Na této stránce na horní liště klikni na čs.stanice a tam si najdeš vše.Dále si klikni na články,a tam se dovíš zase o cslinku,TaT a Gital kartě vše ostaní.Jestli Ti funguje Galaxie,tak tam máš asi guláš.Není to čt 4 sport. |
![]() zizi |
| 10.11.2007, 17:53.48 | |
RE: Souhrn info o nových programech na Astře 3CS Link je provozovatel satelitního vysíláníTaT je distributor karet Gital je distributor karet Kdysi se na karty TaT psalo Czech Link ale ne CS Link Na STV1 + STV2 jde Gital karta a na STV1 TT + STV2 TT jde karta TaT EPG mě jde pouze na STV1 + STV2 nikoliv na STV1 TT + STV2 TT Spektrum na TaT karty nejde jde asi pouze na Gital karty |
![]() Standa2 |
| 10.11.2007, 18:11.11 | |
Je to takPromiňte dědovi nedostatky ve vzdělání, tak je to správně...omlouvám se, ahoj. |
![]() Děda Petr |
| 10.11.2007, 18:16.37 | |
Galaxie sport i CS FilmSkutečně mi jdou jak Galaxie Sport, tak CS Film (na Astře 3 - 23,5 stupně E) a to od začátku a bez zaplacení něčeho navíc. Platil jsem jen kartu TaT - tuším 2.000 Kč, víc nic. Zázraky se asi občas dějí, nevím proč. Čao. |
![]() Děda Petr |
| 10.11.2007, 18:30.25 | |
Horší než bývalé TOP TVKomu Galaxie sport a CS Film nejde, nemusí mu to vadit, není čeho litovat. Za ty dva roky, co je mám, jsem se asi jen třikrát díval na autom.závody formule A a jinak nic.Nic pro mne. ČT 4 sport samozřejmě mám taky.(pro zizi) |
![]() Děda Petr |
| 10.11.2007, 18:45.19 | |
RE:Děda PetrHlavně že to funguje,ale vzbudíš v určitých typech lidí,závist,bohužel to tak funguje,takže ta Galaxie ani CS Film TI určitě nejdou a spletl jsi si to,a nebo je z tebehacker který prolomil CW. R^ |
![]() zizi |
| 10.11.2007, 19:02.15 | |
@děda PetrJá si ty dva programy platim a nelituju toho.Ty se klidně dívej třeba do sváření.Já tu také netroubim,že mě nebaví prokletí básníci.Ono to totiž nikoho nezajímá,víš...A jestli ty dva programy srovnáváš s Top TV,tak to jsi opravdu adept pro kliniku Mudr.Chocholouška..... Jinak nic ve zlém.Saxon |
![]() Saxon |
| 10.11.2007, 19:49.05 | |
No, asi jsem to přehnalPravda je, to jsem již poznal dávno, že každému vyhovuje něco jiného. To je dobře, jinak by byl svět jednobarevný...pěkný večer. |
![]() Děda Petr |
| 10.11.2007, 20:48.42 | |
Pro ziziOmlouvám se za zpoždění, ale již jednu mou odpověď server nepřevzal, mám tu potíže s připojením na internet.Takže, co jsem to chtěl, hacker určitě nejsem, pokud nevěříš a stojí ti to za to, klidně se kdykoliv přijeď podívat sem k nám na valachy, vezmi ssebou svou kartu TaT, či jinou, přezkoušíme, posoudíme a možná i určíme, jestli je to příjmačem, nebo zvláštní kartou ? Právě proto, že je to podivné, jsem se o tom tady zmínil, netuše, že to vzbudí zájem. Uvedl jsem to čistě jen jako zajímavost, se kterou jsem se setkal a nikdo mi to zatím neuměl vysvětlit...Jaké používám zařízení, jsem již podrobně uvedl na Sat-fórum, ale pokud to nenajdeš, mohu uvést i tady. Zatím čao. |
![]() Děda Petr |
| 10.11.2007, 22:16.11 | |
gitalja mam gitalku a už skoro měsic mi nejdou programy čt1, čt2 čt4 sport, prima. Nova a galaxie sport mi jede uplně vpoho. už jsem zkoušel všechno možne. ani ten spektrum tam nejde když je free ted. gital je nanic muj nazor |
![]() romman |
| 10.11.2007, 22:42.16 | |
Možná hloupá otázka, alezkoušel jsi Astru 3 znovu proladit ? Můj známý má gital a jde mu vše, nejde Galaxie sport a CS Film. Jinak v pohodě... |
![]() Děda Petr |
| 11.11.2007, 14:53.14 | |
A je po záhaděStačilo se zmínit před synem a vyšlo najevo, že oba programy si předplatil on, a neřekl mi to, abych nebrblal, že zbytečně utrácí... zas o jeden zázrak méně. :))) :))) :))) |
![]() Děda Petr |