| 11.11.2007, 21:36.26 | |
Proč HBO bez AC-3 ?Že by krok dozadu v šíření kanálu HBO na Cslinku ??? Zvukový doprovod AC-3 se přestal vysílat. Těšil jsem se na premieru Poseidon v Dolby Digital a ono .....Nedávno problémy s kvalitou obrazu a teď toto. |
![]() Kamil |
| 11.11.2007, 21:38.33 | |
nevies citat?setria miesto, hehe, zachvilu nebude ani cesky, tak divaj dokedy je :))) |
![]() Vlasto |
| 11.11.2007, 21:41.59 | |
RE: Proč HBO bez AC-3 ?:))) cha .Potřebovali vecpat do kapacity transponderu program CSlink a tak se HBO musí skrouhnout ,platící mají smůlu a AC3 nebude. Plaťte dál.... |
![]() Kamil |
| 11.11.2007, 23:13.49 | |
re:Naštěstí mi zrovna končí roční předplatné, ani mi nevadí DD, ale hlavně anglická stopa, na dabing ať se koukají sami Rv . |
![]() mihhi |
| 11.11.2007, 23:47.15 | |
RE: Proč HBO bez AC-3 ?Neviete čítať! Ide o dočasné riešenie!!! |
![]() jklajban |
| 12.11.2007, 03:02.23 | |
jklajbanUrčitě nebudu riskovat, že zaplatím 2000 na další rok a bude jen dabing, když to udělali jednou tak už se jim nedá věřit. |
![]() mihhi |
| 12.11.2007, 08:03.35 | |
RE: Proč HBO bez AC-3 ?To je tedy rána pod pás. Minulý týden mě skončilo předplatné, které jsem chtěl tento týden obnovit. Nejede nenom AC3 (dolby) nebo originální znění nejede vůbec? Spousta lidí si předplatila HBO pouze kvůli originálnímu zvuku (z mého okolí znám několik takových HBO předplatitelů). Podle méh názoru by měl CS Link takovým lidem vrátit peníze. Nechci použít výraz "podvod na zákazníky", ale nic lepšího a výstižnějšího mě nenapadá. Také bych chtěl poprosit všechny z vás, kteří chtějí sledovat HBO s originálním zněním, abyste se obrátili na CS LINK nebo přímo na HBO a proti této situaci protestovali, a to dost důrazně. |
![]() jerry1954 |
| 12.11.2007, 09:18.41 | |
re: Proč HBO bez AC-3 ?No jo no.Uvolněná kapacita (cca 0,5 Mbit/s) bude využita pro další plánované programy a služby. ;P |
![]() adam 2 |
| 12.11.2007, 11:12.17 | |
RE: Proč HBO bez AC-3 ?Budu požadovat odstoupení od smlouvy na předplatné kanálu HBO z platformy CSlink, z důvodu nedodržení parametrů vysílání kanálu z doby kdy jsem si HBO předplatil. Je to jednoznačně porušení smluv. podmínek ze strany poskytovatele - Gital. Není možné přidávat další programy na transponder na úkor kvality předplacených kanálů. |
![]() Kamil |
| 12.11.2007, 12:15.38 | |
RE: Proč HBO bez AC-3 ?Zde je odpověď technika z T@T, který evidentně neví, co se v jeho firmě děje: "Dobrý den, opravdu v pátek u HBO byla odebrána zvuková stopa AC3 a originální zvuk. O znovuzařazení nemám bližší informace." Podpis technika.Pokud nedostanu kvalifikovanější odpověď, obrátím se přímo na HBO se stížností na aroganci pracovníků, kteří mají šíření jejich programu na starosti. A s Kamilem naprosto souhlasím. Ať je nás víc. |
![]() jerry1954 |
| 12.11.2007, 16:34.12 | |
jerry1954Z Gitalu mi radši neodpověděli vůbec. Pošlu to ještě doporučeně poštou, ale pochybuju, že to s nima pohne. |
![]() mihhi |
| 12.11.2007, 16:36.11 | |
jerry1954nejde nai DD ani anglická stopa. |
![]() mihhi |
| 12.11.2007, 17:41.42 | |
RE: Proč HBO bez AC-3 ?ZDE JE ODPOVED OBCHODNIHO REDITELE T@T, KTEROU JSEM DNES OBDRŽEL MAILEM:V žádném materiálu akciové společnosti TRADE and TECHNOLOGY natož ve Všeobecných smluvních podmínkách se nehovoří o počtu, či jazykové mutaci zvukových stop. Ba naopak ve všech materiálech inzerujeme "programy ze satelitu česky nebo slovenky". Nyní k samotnému technickému opatření: - distribuci programu HBO technicky zajišťuje společnost CDV, a.s. pro objednatele Media Vison, s.r.o.(CS Link), které nám program velkoobchodně prodává - rozhodnutí o změně počtu zvukových stop bylo učiněno na úrovni výše jmenovaných subjektů a nám bylo pouze oznámeno - rozhodnutí jsme nemohli ovlivnit a bylo zdůvodněno nutností posílit datový tok pro video (obraz) na úkor audia (zvuku) Z výše uvedeného tedy vyplývá, že rozhodnutí je konečné a že tedy k případnému návratu k předchozímu stavu může dojít někdy v budoucnu, ale nyní o takovém kroku nemáme informace. A PERLIČKA NAKONEC, ČTĚTE DOBŘE: P.S. Pro příznivce filmů v originálním znění, program HBO zařazuje každé pondělí reprízy filmů v originále s českými titulky. CO K TOMU DODAT... |
![]() jerry1954 |