| 12.11.2007, 15:33.12 | |
Šlo by D+ téměř legálně?Dobrý den. Předběžně začínám uvažovat o tom, zda by bylo možné po přechodu na N3 začít používat u nás legální kartu D+. Mám na mysli systém na podobný způsob jako SkyLinkovou kartu, zapůjčenou českému občanu. Nemluvím tu o balíku Taquilla, ale o zbytku španělského paketu, placeného měsíčním paušálem (možná jsou některé kanály dokonce neplacené, jen je na jejich příjem potřeba karta...).Zajímá mě, než podrobně prostuduji jejich stránky, jestli to třeba už někdo nemáte takhle pošéfované a nemohli byste se podělit o zkušenosti. Ptám se, protože vím, že tu několik lidí má oficiální kartu Premiere, tak možná je tu teda i někdo s kartou D+. Díky za vaše reakce. |
![]() Louskacek |
| 12.11.2007, 15:40.59 | |
RE: Šlo by D+ téměř legálně?Oficialna karta na Digital+ sa moze pouzivat len na vymedzenom uzemi, pre ktore ma prevadzkovatel vysporiadane autorske prava - urcite teda nie v CR. |
![]() bmilan |
| 12.11.2007, 15:45.34 | |
RE:iba ak by si mal niekoho znameho v Spanielsku, kto by ti to platil, co asi nemas. Tak to robia aj s Premiere |
![]() Marian21 |
| 12.11.2007, 15:45.55 | |
To bmilanDíky za názor, tohle je mi jasné. Je to ostatně případ všech oficiálních karet... |
![]() Louskacek |
| 12.11.2007, 15:55.27 | |
To marian21Známý ve Španělsku by byl řešitelný.Jedná se mi hlavně o zkušenosti někoho, kdo to už tak má. Jakože třeba je problém v tom, že karta není sice párovaná, ale korektně funguje jen v přijímačích Humax. Dál jsou problémy s tím, že platba musí být provedena minimálně jednou za čtvrt roku v hotovosti na sídle společnosti, takže to je komplikace... Nebo naopak, že to jde v pohodě, a vše je už tři roky OK... Tož tak. :) |
![]() Louskacek |
| 12.11.2007, 15:58.09 | |
A nebo...A nebo to už někdo někdy řešil, a teď už ví, že to je nemožné, protože... |
![]() Louskacek |
| 12.11.2007, 17:43.12 | |
RE: Šlo by D+ téměř legálně?plati se primo z uctu a kazdej mesic prvniho (vicemene).Karta funguje i v jinych prijimacich ktery podporujou N2 (logicky) :) |
![]() trefaes |
| 12.11.2007, 18:33.22 | |
To trefaesTen Humax i ta platba byly příklady. Ty sám máš na D+ ofiko kartu? Jinak díky za reakci. |
![]() Louskacek |