Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
16.11.2007, 23:25.00

ss2 + Elecard

Zdravim , chci se zeptat mam ss2+dvb dream 1.4 a mam nastaveny v programu ,,video" jako video elecard. Dule v obraze mi jde text ze na internetové strance lze stahnout ,,nejaky program" zrejme na MPEG2 decoder. Chci se zeptat, jaky vyznam to ma pro dany program a poprípade kam to na instalovat.Dik za odpoved. Pro lepsí vysvetlení ISQ 312-739-311. Hezky si večer.
uživatel
Hacky
17.11.2007, 08:51.04

keson-re

Jo to jsem měl taky tak jsem přešel na jiný video kodek(sonic cinemastr ,intervideo,ciberlink)a přestalo mě to otravovat -podele mě jde Elecardu jen o prachy za registraci .
uživatel
keson
17.11.2007, 11:06.28

To Hacky

Jestli chceš zůstat u Elecardu, tak si z jejich stránek (www.elecard.com) stáhni balík kodeků EMPG2_Dec_Strm_Pack.zip, rozbal ho a úplně normálně nainstaluj, jako každou jinou aplikaci. Po instalaci ti (jen na nějakou dobu, bohužel) zmizne běžící nápis.
uživatel
Louskacek
17.11.2007, 11:24.34

RE: ss2 + Elecard

Tiez mam elecard ako video kodek mozno uz od juna,ziadny podobny napis sa mi zatial neobjavil,mozno bol uz nainstalovany v ovladacoch alebo som ho nainstaloval samostatne to si uz nepamatam ale vsetko mam zo stranky w.dvbskystar.com /okrem pluginov,tie podla toho kde sa skor objavia/ :)
uživatel
jank