| 17.11.2007, 00:56.39 | |
NOVY CENNIK - Sky linku??Rad by som sa opytal ci nema niekto blizsie informacie z kuchyne Sky linku o cene stanic ktore sa pripravuju od 1.12.2007 a ci nevedia v akych balikoch a za aku cenu budu poskytovane ?? Napr. CT1,2, Prima jeden balik za jednorazovy priplatok 500 Sk...a Viasta History, Viasat Explorer, JimJam...atd bud v daslsom baliku napr. za 200Sk/mes alebo samostatne plateny kazdy kanal mesacne...?? Vdaka za kazdu odpoved a poznamku k teme!! |
![]() satfanusik |
| 17.11.2007, 01:12.52 | |
RE: NOVY CENNIK - Sky linku??janko zrejme si si pomylil toto forum z hotline skylinku.. skus svoje otazky smerovat tam a kludne nas tu potom mozes informovat |
![]() Vlado Fogo |
| 17.11.2007, 01:59.46 | |
to Vlado FogoPoprosim ta aby si sa naucil citat a nezapaajal sa do diskusie ak nemas co k teme povedat!!! Pytal som sa priamo niekoho kto ma informacie z KUCHYNE Sky linku pretoze som sa priamo u nich informoval konkretne u pani Spacilovej a bolo mi povedane ze tie info ohladom stanic su pravdive a ceny su viac menej stanovene ale este ich nechcu zverejnovat oficialne!!!! T.j ako som pochopil ja ludia v Sky linku uz o tom maju jasno len sa caka na oficialne stanovisko takze cakam co zas mudre naapises a ci sa budes vediet aspon ospravedlnit ked si precitas ze som sa priamo informoval v Sky linku u pani Spacilovej. Ale to asi od teba cakat tazko ty nafukany Povazsko Bystricky GEROJ a Frajer alebo ma prekvapis HEEEELMUT??? Bru noc |
![]() satfanusik |
| 17.11.2007, 02:49.46 | |
RE: NOVY CENNIK - Sky linku??a ty myslis akoze ked ti nedala ta pani Spacilova jakosto oficialna hovorkyna info, ze tu na parabole ho zarucene dostanes .. vobec by som sa nedivil kebyze sem zacnu ludia len tak od brucha hadzat sumy, aspon by bola sranda a nejaky janko satfanusik by mal dusu na mieste |
![]() Vlado Fogo |
| 17.11.2007, 08:17.47 | |
RE: NOVY CENNIK - Sky linku??ja mam info, ze cena karty bude 1000 Sk, STV1, STV2, MARKIZA, JOJ a TA3 v cene karty, CT1, CT2 a PRIMA 200 Sk bez casoveho obmedzenia, a dalsie kanaly po 50 Sk za mesiac |
![]() mjamriska |
| 17.11.2007, 08:26.11 | |
mjamriskaKúpim 100 ks týchto kariet :))) |
![]() robina2 |
| 17.11.2007, 08:29.17 | |
RE: NOVY CENNIK - Sky linku??ani mne sa to nezdá 1000sk nejaký žartík :8) |
![]() Jupi |
| 17.11.2007, 08:32.37 | |
@satfanusikVF Ti napisal svatu pravdu, neviem co tu robis z toho take halo,k comu Ti to pomoze???, ze budes vediet ceny ??? |
![]() plesak |
| 17.11.2007, 09:06.53 | |
satfanusikTady v čechách sa hovorý ,že vraj v Maunfieldě bude ,,zadarmo,, R^ |
![]() fram |
| 17.11.2007, 09:39.07 | |
pripojím saLen ďalej tárajte , aspoň je tu zábava. A aby som nezabudol hovno padá nahor či nadol ? |
![]() oneeeee |
| 17.11.2007, 10:42.04 | |
oneeeja myslim, ze nahor, alebo sa mylim? :) |
![]() feri33 |
| 17.11.2007, 14:52.50 | |
Počuj satfanusikty už musiš byt naozaj vymletý, alebo čo. Čo sa stále pýtaš na to isté? Veď som Ti už minule napísal, že tie ceny ešte nikto nevie. A čo sa týka Vlada Foga: keď budú Tvoje odborné vedomosti čo sa týka sat. aspoň na polovičnej úrovni tých Vladových, potom ho môžeš poprosiť o autogram, do tej doby Ti možem poradiť - Váž svoje slová. Inak Ti prajem pekný deň. ferrda |
![]() ferrda |
| 17.11.2007, 16:00.55 | |
to ferrdaPrepac nebudem reagovat na tvoju invektivu ( ak nevies co to je poradim ti slovnik cudz. slov ) pretoze neviem z ake osady si..... ako som pisal mal som iniciativu a volal som do Sky linku pani Spacilovej tak ma nezaraduj do skupiny ludi co sa pytaju bez toho aby mali nejaku iniciativu a zistili si to sami!!!! Pre inteligenta ako ty by som rad pripomenul ze ani CT1,2, Prima a stanice ako Viasat alebo JimJam este nie su oficialne potvrdene ale kazdy clovek co sa zaujima o SAT problematiku vie ze od 1.12 resp. 3.12.2007 sa maju obkavit v platforme Sky Link !!! A vies ako sa to dostalo von???? Pretoze dealer ktory bol na skoleni 4.11.07 na Donovaloch tuto informaciu pustil von na cssf fore!!! Tak mi prosim netrep ze o cene nik nevie..... no ty a ja urcite ale niekto isto ano a preto skusam ci to niekto neoficialne nevie pretoze Slovensko je male.....A este preco to chcm vediet??? Pretoze mam novu Skz link kartu a idem do Ceska 25.11 tak by som rad vedel ci si tam kupit T a T kartu za 2000 Kc t.j cca 2500Sk ( kedye v SR stoji 4000 Sk ) alebo bude zsa normalnu cenu CT a Prma aj na Sky link karte......a potom by som nemusel kupovat T a T kartu kedze by som mal vsetku Sk A CZ na 1 karte t.j Skz link. Tak na zaver poprosim neurazat ludi ktory tu nesomruju len kluce ale maju aj vlastnu iniciativu nieco zistit a potom sa pytaju.PS: Neber to v zlom ferrda ale tvoje odborne vedomosti su este horsie ako tie moje tak ak budes mat zaujem tebe ten autogram dam :-) :))) |
![]() satfanusik |
| 17.11.2007, 16:34.52 | |
Prosím Vás, všetkýchNo tak mu už knečne niekto prezradte ten cenník. Veď predsa niekto musel byť na tých Donovaloch. Prosím Vás. Je to naozaj súrne. Veď je to len pár čísiel, tak mu ich tu hoďte. Alebo, že by to naozaj nikto nevedel, veď Slovensko je také malé:-(( |
![]() ferrda |
| 17.11.2007, 20:20.09 | |
Ja by som aj...poradil , aby zavolal tej pani , dohodol si schôdzku a dobre ju pretiahol. Ako je dobre známe oni majú otvorenú hubu, tak by mohla aj niečo vykecať. Táto parabola je tu dementoch a neschopných uvažovať. Ozaj prečo sa wonder stále usmieva ? Lebo sa ešte nevidel v zrkadle. |
![]() oneeeee |