Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
17.11.2007, 12:54.52

digi ro

Zdravim,moze niekto poradit ako nainstalovat digi,mam dreambox 500s,viem ze to ide ale som zaciatocnik,honzo@centrum.sk velmi velmi pekne dakujem.
uživatel
honzo
17.11.2007, 13:09.54

RE: digi ro

zdravim .. moze mi niekto dat navod ako vylupit banku . pilnik a dobre nohy mam ale som zaciatocnik THX
uživatel
Vlado Fogo
17.11.2007, 13:17.33

hogo fogo si fakt smiesny,tak zvany skodoradostnik
uživatel
honzo
17.11.2007, 13:22.50

@honzo

.. anaco si si kupoval dreamboxa ked nevies s nim ani pohnut ? pretoze ho aj sused ma ??
ved ked som satelitne jelito kupim si trebars humaxa 5500 + a offic skylink kartu, pripadne objednam si digi oficialne a uz si len prepinam.
ked chces kradnut ( v tomto pripade neoficialny prijem je naozaj kradez, preto aj ten moj prispevok s bankou ako prirovnanie)tak to musis vediet a nie kupit si vybavenie a somrovat po forach informacie a navody ;P
uživatel
Vlado Fogo
17.11.2007, 13:29.17

fogo ci mam dreambox alebo airbus380 do toho ta nic,ale som si isti ze Ti mas doma namiesto paraboly lavor.
uživatel
honzo
17.11.2007, 15:31.37

honzo, honzo VF má pravdu, ono je to ťažko Ti to vysvetlit. Dream ked doneseš domov tak nevie vôbec nič, aby aspon kartu prečítal musíš do neho ponahrávat soft, niektorý sa dá cez blue panel a a vetšinu toho o ktorý máš záujem musíš nahrát cez FTP klienta a pri nahrávani musiš aj menit atributy niektorých súborov. Neskoršie je treba editovat a upravovat. WEB rozhranie nieje taktiež na zahodenie. Ked tomuto rozumieš a chápeš tak potom VF nemá pravdu, pokiaľ toto neovládáš tak si zavolaj technika a lebo kamaráta čo má skusenosti. Doporučujem dreambook.
uživatel
pepiino
17.11.2007, 19:41.17

@honzo

čudujem sa ti že vieš pisat ked nevieš čitat, len somar je ten když si kupuje takový stroj a předem o něm nemá přečtené aspon nějaké info o jeho využití (pokud to teda není čorka)
uživatel
bore67
18.11.2007, 08:48.30

chod na cssf.cz, tam je to kompletne 1000x popisane
uživatel
Director