Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
17.11.2007, 15:00.23

karta EURO 1080

Prosím o radu, na kartě EURO 1080 mi jde program HD1,ale u dalšího programu EOXI mi jde jenom zvuk. Obraz není možno naladit. Může mi prosím někdo poradit? Děkuji Heli
uživatel
Heli
17.11.2007, 16:01.23

RE: karta EURO 1080

Obecně se v tomhle případě vyplatí znovu program naskenovat, občas se mění audio/video PIDy, případně si tyhle údaje najít a doplnit... Taky jsem slyšel, že balík Euro 1080 se už má vysílat jen na Astře 23,5°E a jinde že to brzo půjde pryč, tak třeba už začínaj...
uživatel
Fantomas
17.11.2007, 16:49.10

karta euro 1080

Nenapsals jaký máš irdeto modul, pokud nemáš originál irdeto freecam"modrý "budeš mít problémy s funkčností modulu. Musíš mít irdeto freecam verze 1.18 a bude to bez problémů, měl jse taky tento problém s modulem irdeto violet.
uživatel
MONY
17.11.2007, 18:15.20

karta EURO 1080

Díky za všechny rady. Program Euro 1080 mám naladěné na 23°,HD 1 mi jede bez problému a EXQI mi prostě nešlape.Zkoušel jsem to přeladit a nic platné.Dvakrát jsem to reklamoval v obchodu kde jsem to koupil a po navrácení vždy stejný výsledek. Vlastním příjímač HUMAX PR-HD 1000 - Dekodér IRDET-Soft Cell-Ver 2.21 A- Demux (SW CA) Compiled. Prosím jetě jednou o radu. Díky
uživatel
Heli
17.11.2007, 18:28.06

@MONY

Ahojte,
chcel by som sa tiez spytat ku tej karte EURO1080. Ako ste s nou spokojni?Oplati sa do nej investovat?
Aka je obrazova - ale hlavne obsahova kvalita kanalov?
Na lyngsate som videl, ze kodovane su tam len uz 2 kanaly,ak je to pravda: EXQ1 a HD1. Je to naozaj tak?
A este k Irdeto modulom. Ono to naozaj ide na stary Irdeto1 oldcam upraveny na FreeCAM? Co viem, tak posledna verzia bola: FreeCAM 2.0.20. A ako je to s Euromodulmi Irdeto? Ja mam konkretne verziu 1.11 Irdeto Violet a Irdeto Access Eurocam tiez vo verzii 1.11. Pojde mi to na tych moduloch spolahlivo? Alebo toto nie su posledne firmware verzie tychto orig. modulov? A ako je na tom s touto Irdeto kartou modul Alphacrypt 3.12 ? Dik za info.
Tuto kartu asi nema vela ludi, tak mi pomoze kazda info. DIK.
P.S. Pripadne nechce sa jej niekto zbavit? ;-) Odkupil by som ju... kolle/inmail.sk (/=@)
uživatel
kolle
17.11.2007, 21:16.06

Zvládá snad ten přijímač HDTV mpeg4 ne? EXQI vysílá v HD mpeg4 a Euro1080 HD1 v HD mpeg2. Jak ti jde nekodované Euro1080 HD2/5 a H.264 HD ("praská" ve zvuku) na 12032,H,27500 také vysílají v HD mpeg4?
uživatel
Standa2
18.11.2007, 11:20.49

Je potrebné urobiť reset karty,reset som robil z ich stránky a nabehlo to.Kartu som objednal z ich shopu,shop.euro1080.tv
uživatel
fsat
18.11.2007, 13:03.43

euro1080 to kolle

K obsahové kvalitě mohu uvést toto, v současné době běží na programu HD1 pan americké hry a to už několik týdnů jianak i též hudební programy "clipy" stanice TMF.Avšak kromě těch panamerických sport her se vysílají prog. staršího data2004-2006,obrazová kvalita vynikající . 2pr. EXQI tam běží symfonické koncerty opera balet tak i koncerty pop hudby zase staršího data. Programovou nabídku najdeš na jejich stránkách stačí zadat do vyhledávače prog. euro1080. Nynní k použití modulů irdeto pro tuto kartu, když jsem tuto kartu s modulem irdeto pořizoval v r.2006 běžely tato prog. ještě v v mpeg2-s2.Zde byl příjem těchto pr. na modul irdeto violet bezproblémový . Když však ale koncem min. roku přešla společnost na jiný kompresní formát mpeg4 ihned nastaly problémy výpadky trvalo několikm dlouhých minut než naběhl prog. nebo šel pouze praskavý zvuk. Nepomohl ani reaktivace karty od společnosti vyměnil jsem si několik mailů ohledně tohoto problému.Kde mě informovaly že k tomu musím mít orig. eurocam modul freecam. Protože jsem si uvědomil že kdysi si jej pořídil kamarád ještě na bývalou premieru která byla v irdetu ,vypůjčil jsem si tento modul na testování ,karta ihned naběhla bez výpadků.Čily modul ird. violet nezvládal korektně mpeg4.POpořízení freecamu vše ok. Co se týče této karty je to zatím jediná možnost jak přijímat legálně u nás HD programy až do r.2010.Musím taky říci že se jedná o velmi solidního providera který se snaží ihned řešit jakýkoliv problém ohledně funkčnosti karty.
uživatel
MONY