Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
20.11.2007, 14:05.14

Nationalgeographic

Prosím o pomoc a radu.Jsem naprostý laik v příjmu sat.Mám MASCOM MC1110Cr-CI a 3xLNB(Astra,Hotbird),karta TaT.Chtěl bych přijímat NG a nevím co všechno k tomu potřebuji(modul,kartu,jak naprogramovat modul a pod.)Věnoval by mi někdo trochu času a popsal by mi tento pro mne nadlidský úkol.Omlouvám se za své nevědomosti apředem děkuji za odpověď.umil
uživatel
umil
20.11.2007, 14:42.27

RE: Nationalgeographic

Astra 1 , provider Digital+
http://www.lyngsat.com/packages/dpastra.html
Přechází na Nagra 3, do toho bych už peníze ted nevrážel.

Astra 3 , provider Kabel Detschland
http://www.lyngsat.com/packages/kabel.html
Distribuce přes satelit má být ukončena k prvnímu lednu.
Je třeba přijímač DVB-S2 !!! S modulem.

Zbývají víceméně dvě možnosti:
1°W Digi TV - jede v emulaci na modulech i přímo v přijímačích

15°W - získáš navíc CZ titulky DVB u programu NatGeo Wild - jede v emulaci na modulech i přímo v přijímačích
uživatel
mirasat
20.11.2007, 15:02.27

Jetli smím jednou větou doplnit mirasata, tak pokud stojíš jen a pouze o NG, osobně doporučuji pozici 15W. Předpokládám totiž, že tam to v emulaci pojede (možná o dost) déle než na 1W.
uživatel
Louskacek
21.11.2007, 13:39.30

Pánové děkuji za odpověď,ale jak jsem psal jsem úplný laik
a vaše termíny "emulace"neznám.1°W,15°W to je nějaký výkon?
Jsem z toho ;P
uživatel
umil
21.11.2007, 15:32.58

Emulace je nahrazení originální karty SW buď přímo v přijímači nebo v modulu. Jednoduše řečeno prostě pirátský (Hack) příjem. S tím Mascomem co máš prostě musíš dokoupit nějaký modul co bude umět EMU, nebo Mascom prodat a koupit si přímo přijímač co to umí.
1°W a 15°W jsou pozice satelitů (Ty přijímáš 23.5°E a 19.2°E a 13°E), stačí když nahoře -:Přehledy a pochopíš.
Jo jinak když budeš chtít chytat 15°W tak buď další parabolu s LNB anebo motor na natáčení. prt. s multifocusem to nevyřešíš neb 15°W je dost daleko. (-:Galerie). Na 1°W je to Hack v Nagravision a key se mění. No jak píše Louskáček tam to "možná vyhasne" v EMU. Na 15°W je to Hack v Cryptoworku a od doby kdy to je Hack nebyla nikdy změna key. Můžeš to přijímat i na 1°W oficiálně v paketu Digi TV- komplet dostaneš zadarmo a měssíčně platíš 260Kč. Nebo v UPC oficiálně na 19.2°E tam je to dost drahý, no ale maj nějaký akce.
uživatel
Standa2
22.11.2007, 18:22.38

Stando2 díky začínám to chápat
uživatel
umil
22.11.2007, 18:31.47

stando2 ještě prosím o radu,který modul bych měl koupit a kde potom získat key,motor mám objednaný,zkusil bych to na
15°W v tom Cryptoworku díky
uživatel
umil
23.11.2007, 16:53.45

Já těm modulům moc nerozumím, žádnej sem nikdy neměl, znám jen podle názvu: Diablo, Dragon, T-Rex jedu vše přes EMU (receiver AB IPBox 250 nebo Sky Star 2) zkus se podívat na netu nebo se tady ještě zeptej. On ten modul totiž asi vyjde stejně jak receiver co umí EMU, já bych osobně do modulu nešel. Taky si myslím že je zapotřebí asi koupit programátor na ten modul. Key většinou nahraješ již se SW na netu popřípadně zase nějakým programem.
uživatel
Standa2
23.11.2007, 18:21.49

Zatím díky za rady až se s tím trochu poperu tak budu asi znovu vyzvídat
uživatel
umil