| 22.11.2007, 14:53.44 | |
Zkušenosti s Topfield TF7700 HSCIProsím o radu, lze u TF7700 HSCI uděla vlastní seznam programů s přiřazenou mojí číselnou pozicí, nebo je nutné nejprve "přerovnat" programy, které chci sledovat, na začátek celkového seznamu a pak teprve je kopírovat do oblíbeného seznamu? Jde provést, aby při připojení přes HDMI kabel se při zapnutí přijímače TF7700 HSCi televize "přepla" na patřičnou HDMI polohu - prostě se chovala jako při použití kabelu SCART? Děkuji za radu, nejsem odborník. |
![]() xroman |
| 22.11.2007, 15:00.07 | |
to prepnutieby sa malo dať nastaviť v TV.Teda aspoň v tom mojom sa to dá.... |
![]() robo6969 |
| 22.11.2007, 17:40.01 | |
Zkučenosti TopfieldNatažené pr. si můžeš číselně roztřídit jak chceš mimo to existuje i setting na ofic stránkách Topfieldu. K tomu hdmi vstupu na ten musíš v tv vždy přepnout když chceš sledovat hd nebo sd pr. přes hdmi. Jedná se o přímý digitalní vstup do tv s Topfieldu , scart se ti přepne vždy automaticky nebot na pinu č.8 scart kabelu je řídící napětí které automaticky připojí dvd/vcr atd. |
![]() MONY |
| 22.11.2007, 17:48.16 | |
RE: Zkušenosti s Topfield TF7700 HSCIna setřídění programů je vhodný editor Vega a doporučuji stáhnout poslední sw. :)) |
![]() RAFI007 |
| 22.11.2007, 17:51.31 | |
RE: Zkušenosti s Topfield TF7700 HSCINezapomeň také na malý přepínač na zadní stěně Topfieldu, který přepíná SCART-YPBR. Když jsem Topfielda před několika dny zkoušel, tak pro HDTV kanály při propojení HDMI kabelem byl O.K. obraz při přepnutí onoho malého přepínače na YpBR. K tomu jsem ještě v TV musel stáhnout zaostření na nulu. A vyzkoušej také v TV nastavení redukce šumu...ahoj, přeji dobrý obraz. |
![]() Děda Petr |
| 22.11.2007, 20:23.27 | |
Děda PetrNechápu souvislost přepínače SCART-Komponent s propojením HDMI. |
![]() hobo |
| 23.11.2007, 17:26.22 | |
RE: Zkušenosti s Topfield TF7700 HSCIJá taky ne, ale chová se to tak, jak jsem popsal. Opravdu dobrý správný HD obraz jsem docílil JEN při přepnutí na YpBr. Při přepnutí na SCART to bylo o hodně horší (jako výborný ne HD obraz). Fakt jo. |
![]() Děda Petr |
| 23.11.2007, 20:10.14 | |
RE: Zkušenosti s Topfield TF7700 HSCIPro správný příjem HD je nutné mít u každého, teda i TF7700 HDMI kabel připojený, samozřejmě vzadu přepnuto na YPBR, v nastavení A/V výstupu musí být správně nastavený VIDEO FORMÁT - já mám Auto1/576I. Auto nastavení zabezpečí příjem jakéhokoliv rozlišení. Toto jsem vyčetl v návodu k přístroji. Při spuštění Nova HD Test přes HDMI kabel mě pod označením stanice a kanálu HDMI se objeví 1080I. V připadě příjmu přes SCART HD příjem asi není možný, pod logem se objeví jen 576I.Tímto jsem se za poslední 3 dny co TF7700 mám "prokousal". Nejsem odborník, za moje "kostrbaté" neodborné psaní mě prosím nekamenujte. Jen nějak nemohu "rozchodit" to řazení programu a blbou možnost určit si číslo předvolby k danému kanálu, kdy si vše musím seřadit v hlavním seznamu a potom teprve přeházet do uživatelské skupiny. Na to byl Technisat MF4SS-CC úplně zlatý. |
![]() xroman |