| 29.11.2007, 08:41.32 | |
Digi TV na počkání v prodejně v ŘíčanechZdravim.Nechci tu dělat reklamu ale po včerejším výpadku DIGI jsem se rozhodl pro objednání od rumunů. Na lince mi řekli že dodací doba je 6 až 8 týdnů.Objednal jsem to.Dnes v práci jsem ale zjistil že s DIGI máme uzavřenou smlouvu Takže jsem si ho dnes zaplatil a spokojen odcházím domů. Mají ještě několik kusů přijímačů-další budou až 10.12.2007.Je to ale stále lepší než čekat přímo na Rumuni. |
![]() Mipro |
| 29.11.2007, 08:47.55 | |
RE: Digi TV na počkání v prodejně v Říčanechobjednával jsem dvakrát (Jablonec n. N.) - jednou dodání za dva dny, jednou za tři (montéři se ale ozvali hned)asi záleží na lokalitě :) Takže ne pokaždé to je 6 - 8 týdnů. Ale jinak reklama dobrá. :))) |
![]() rejča |
| 29.11.2007, 08:56.58 | |
děkujinechci...nikdy! Rv |
![]() cb21 |
| 29.11.2007, 09:13.23 | |
RE: Digi TV na počkání v prodejně v ŘíčanechRe. po včerejším výpadku DIGI jsem se rozhodl pro objednání od rumunů.Ten výpadek byl i na ofic. kartách. Proto nerozumím pointě? |
![]() kuba |
| 29.11.2007, 13:29.53 | |
RE: Digi TV na počkání v prodejně v Říčanechrejča: jo to sou mistri sveta. kdyz vidim jak ta instalace vypada tak je mi zle. kabely proveseny rovnou od lnb nekam k oknu atp. jednou prijeli k sousedum naproti praci a venovali ty jedny antene celej den. takovej brutal sem nedokazal vyplodit ani kdyz sem si sam pred desitkou let instaloval svoji prvni antenu . slovo monter je zjevne na miste - montuje se do vseho do ceho se montovat da. |
![]() bublajs |