Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
29.11.2007, 13:50.49

Diablo a TechniSat radio karty

Zdravim, máte někdo zkušenost s funkčností originální karty TechnisatRadio ( CONAX ) v modulu Diablo 2.2 ?? Chci to kvuli předplacení MTV a v Topfieldu 6010PVR už mám Cryptoworks modul a Diablo. Případně zkušenost jak funguje ten Technisat twin modul ( CW a CNX ), když tam bude Gitalka a TechnisatRadio. Marně jsem tuto informaci hledal na webu a v několika prodejnách sat. techniky mi řekli - kupte a uvidíte ... Vím, že když to koupím přes net, tak to mohu vrátit, ale to je starost a lehká nejistota jak webový obchod funguje v případě vracení zboží.
uživatel
Drummer
29.11.2007, 14:14.25

RE:

jen tak na okraj a mas uz kupon na to MTV oni je sem prestali dovazet. S tim modulem sice nevim ale pozor je to conax.
uživatel
Flavius
29.11.2007, 14:21.14

RE: Diablo a TechniSat radio karty

Flavius : karty MTV nejsou problém .. Jezdim 4x za rok do Německa nebo přes německé sat webobchody, či eBay se daji koupit běžně. To je ten nejmenší trabl ..
uživatel
Drummer
29.11.2007, 15:01.34

RE:

Nemluvil jsem o kartach ale o kuponech, v tom pripade ti jako modul ktery pouzivam ja pro tuto kartu mohu doporucit ( Technisat Multicrypt 1 ) je to original CRW+Conax tam to funguje bez problemu.
uživatel
Flavius
29.11.2007, 15:03.50

Kontaktuj svého prodejce modulu. Jistě fundovaně odpoví...
uživatel
drobeček
29.11.2007, 17:06.42

v diablu chodí

bez problémů
uživatel
cb21
29.11.2007, 17:14.40

Flavius : Také jsem myslel kupon a napsal kartu - kartu koupim normalne u nas ( zatim ). Pohoda - rozumime si. Takze asi budu muset investovat do dalsiho modulu.

Drobecek : Memu webovemu prodejci z nemecka jsem musel na vsechny jeho dostupne maily a formulare pro kontakt pohrozit udanim na nemecky financak a spolecnost zprostredkujici platby pres internet, protoze u zbozi skladem tyden nehnul prstem, neodpovidal, nezvedal telefony, ale platbu z karty provedl, coz bylo v rozporu s jeho AGB. Jeden den jsem pohrozil a druhy den zvonila PPLka s balickem. Takze ptat se ho sice mohu, ale odpoved nedostanu :o) Jo i v Nemecku jsou smejdi ...
uživatel
Drummer