| 29.11.2007, 13:50.49 | |
Diablo a TechniSat radio kartyZdravim, máte někdo zkušenost s funkčností originální karty TechnisatRadio ( CONAX ) v modulu Diablo 2.2 ?? Chci to kvuli předplacení MTV a v Topfieldu 6010PVR už mám Cryptoworks modul a Diablo. Případně zkušenost jak funguje ten Technisat twin modul ( CW a CNX ), když tam bude Gitalka a TechnisatRadio. Marně jsem tuto informaci hledal na webu a v několika prodejnách sat. techniky mi řekli - kupte a uvidíte ... Vím, že když to koupím přes net, tak to mohu vrátit, ale to je starost a lehká nejistota jak webový obchod funguje v případě vracení zboží. |
![]() Drummer |
| 29.11.2007, 14:14.25 | |
RE:jen tak na okraj a mas uz kupon na to MTV oni je sem prestali dovazet. S tim modulem sice nevim ale pozor je to conax. |
![]() Flavius |
| 29.11.2007, 14:21.14 | |
RE: Diablo a TechniSat radio kartyFlavius : karty MTV nejsou problém .. Jezdim 4x za rok do Německa nebo přes německé sat webobchody, či eBay se daji koupit běžně. To je ten nejmenší trabl .. |
![]() Drummer |
| 29.11.2007, 15:01.34 | |
RE:Nemluvil jsem o kartach ale o kuponech, v tom pripade ti jako modul ktery pouzivam ja pro tuto kartu mohu doporucit ( Technisat Multicrypt 1 ) je to original CRW+Conax tam to funguje bez problemu. |
![]() Flavius |
| 29.11.2007, 15:03.50 | |
RE: Diablo a TechniSat radio kartyKontaktuj svého prodejce modulu. Jistě fundovaně odpoví... |
![]() drobeček |
| 29.11.2007, 17:06.42 | |
v diablu chodíbez problémů |
![]() cb21 |
| 29.11.2007, 17:14.40 | |
RE: Diablo a TechniSat radio kartyFlavius : Také jsem myslel kupon a napsal kartu - kartu koupim normalne u nas ( zatim ). Pohoda - rozumime si. Takze asi budu muset investovat do dalsiho modulu.Drobecek : Memu webovemu prodejci z nemecka jsem musel na vsechny jeho dostupne maily a formulare pro kontakt pohrozit udanim na nemecky financak a spolecnost zprostredkujici platby pres internet, protoze u zbozi skladem tyden nehnul prstem, neodpovidal, nezvedal telefony, ale platbu z karty provedl, coz bylo v rozporu s jeho AGB. Jeden den jsem pohrozil a druhy den zvonila PPLka s balickem. Takze ptat se ho sice mohu, ale odpoved nedostanu :o) Jo i v Nemecku jsou smejdi ... |
![]() Drummer |