| 30.11.2007, 19:55.29 | |
DigiTv - placenkaAhoj, dneska jsem dojel domu po tydnu a zapnu Humaxe. Vsude mam napsane ze nemam opravneni sledovat kanal. Tak volam z mobilu na infolinku bezplatnou tam me plechova huba jen oznami ze jim volat nemuzu ze musim na pevnou. Tak volam na pevnou nastesti tam temer okamzite jsem prepojen na zivou rosnicku. Ktera me oznamila, protoze jsem mel Hmaxe vypleho tak musi znovu aktivovat kartu. Nadiktoval jsem ji cislo a ted mam cekat na jakejsi update kodu a neprepinat z CT1. Toz ted teda cumim jak puk co sem vlastne provedl a co me jdou uplodovat. Vyzna se v tom nekdo z vas? FW to asi nebude pac to by se me optalo jestli chcu updatovat ne?Docela me sere ze musim cekat pul hodky na jednom programu. |
![]() DzejLou |
| 30.11.2007, 20:00.41 | |
RE: DigiTv - placenkadej si bacha mají tam malou kameru a budou tě u toho pozorovat jak čekáš u černé obrazovky R^ :))) :))) |
![]() Karlos1 |
| 30.11.2007, 20:12.33 | |
RE: DigiTv - placenkaMá pravdu!! :))) :))) |
![]() Casio |
| 30.11.2007, 20:17.20 | |
placenkaTa linka na kteru volaš je platena ,slušny kšeft pre tikom.Pekna blbost ze se karta zablokuje po troch dnoch,digi otom vedia ale nic nerobia. |
![]() orim82 |
| 30.11.2007, 21:07.11 | |
Placena?Placena doufam jen jako pevna linka. Jinak me zamestnavatel zakousne. No zda se mi to podivny a nechapu proc mi to automaticky neaktivovali.Obraz byl k videni okamzite tzn. ze jsem se dodival na zparvy, ale radeji jsem neprepinal. |
![]() DzejLou |