Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
04.12.2007, 07:59.55

Docházejí argumenty pro CS Link?

Zdravím všechny a zajímaly by mě názory hlavně lidí co to montují.Dělám to také,sice asi teprve tři roky ale asi s tím skončím.Docházejí mi argumenty pro tuto platformu.
1.Zhoršující se kvalita obrazu-např. TV Nova atd,2,cena-po zakoupení dvou placených kanálů je výhodnější D..TV s podstatně větší nabíkou programů,3,pomalu se blíží doba(nikdo neví kdy) se přejde na mpeg4 a lidi co si koupili naše krabičky a myslí si že vyřešili svůj příjem TV je budou muset hodit do šrotu.Nevím jak to budu vysvětlovat 80letýmu dědovi na vesnici.Zdravím a dík všem za názory.
uživatel
Veny
04.12.2007, 09:13.13

TT vs. digi tv

TT vs. Digi TV) čistě početně, pokud nepočítám počáteční investice, tak u TT mám za (od)217/Kč měsíčně cca 23 různě kvalitních česko-slovenských programů + stovky dalších cizojazyčných kanálů
Proti tomu za 260Kč měs. celkem 40 kanálů z toho cca 28 českých. Kvalita je určitě taky ve prospěch Astry...
Samozřejmě, když mu nabídneš samotný Gital+Spektrum za 200Kč měs. tak tě pošle někam :)))
uživatel
kaspi
04.12.2007, 09:21.34

RE: Docházejí argumenty pro CS Link?

Kaspi to zas pomotal všechno dohromady.
Napiš nám tady těch 23 cs programů a stovky zahraničních z Astry 23.5 stupně u T+T a pak pro porovnání můžeš i Gital ...
uživatel
drobeček
04.12.2007, 09:21.39

80tiletý děda to velmi pravděpodobně bude mít hluboce v paži. A kdyby náhodou ne, tak co kdyby si koupil, co uzná za vhodné? Je to snad jeho věc, ne? Nebo jak vyřešíš toho dědu, tak přijdeš k nám a budeš řešit, co si máme platit my a proč? Snad mu popíšeš podmínky a on si vybere???

P.S. Jak to děda řeší s autem? Jezdí na naftu nebo na benzín (už se srovnal se situací, kdy je nafta dražší než benzín, což se za jeho dlouhý život nikdy nestalo), nebo s mobilním telefonem, případně chodí do horní hospody nebo do dolní? Nevím, co z toho dělá, ale zřejmě je nám to tady úplně stejně jedno, stejně jako to, na kterou platformu se rozhodne se dívat.
uživatel
Antonín
04.12.2007, 09:43.08

@drobecek

Ad1)ct1,ct2,ct4,ct24,prima,nova,ockotv,stv1,stv2,markiza,joj,ta3,public,noe,cslink,nonstopkino,filmbox,galaxie,jimjam,viasat hist,viasat expl,spice,nova cinema
Ad2)
samo jsem myslel diseqc4/1: 13+19+23+28 :8) R^
uživatel
kaspi
04.12.2007, 09:44.57

ad děda)

Osobně si myslím, že než bude muset vyhodit současný STB pro DVB-S, tak bude mít zcela jiné starosti... :((
uživatel
kaspi
04.12.2007, 11:48.01

JO,

z červama!
uživatel
spyko
04.12.2007, 11:49.56

ad děda)

Spíš už nebude mít starosti vůbec žádné...

A ostatní průměrní žijící důchodci dle mého názoru dají přednost jednorázové platbě z našetřených peněz, než aby měsíčně platili i jen 260,- za Digi.
uživatel
P.C:
04.12.2007, 13:31.11

kaspi

Jasně, hlavně ta Markýza... ale namotal jsi tam i volné programy, které s T+T nemají nic společného ...
uživatel
drobeček
04.12.2007, 14:30.57

@drobecek

Slováky samozřejmě jedu s Skylink kartou, ale co se týká těch volných programů je třeba si uvědomit, že stejně to prodává DigiTV, které má mezi inzerovanými 36programy i ty, které lze chytit běžně volně, nebo volně vysílají obdobné programy...
Takže když to shrnu ještě jednou,tak za 217Kč/měs mám 23 CZ/SK programů + stovky cizojazyčných (včetně desítek hudebních, sportovních, dětských atd...), což si myslím, že už je velmi solidní konkurence jednak DIGI tv, ale i jakékoliv kabelovce či IPTV. Sám to tak mám a jsme max spokojen (hlavně teď kdy balík Multi mám defacto za 85kč/měs :))) )
uživatel
kaspi
04.12.2007, 14:33.51

...jo a ještě pokud si k tomu připočteš, že během příštího roku pravděpodobně do uvedeného přibudou nové DVB-T programy, tak už fakt nebude důvod přemýšlet nad jinou platformou... pokud teda Gital nepříjde s nějakým zázrakem ;)
uživatel
kaspi
04.12.2007, 15:15.22

Pro kaspi

Já jsem od sat analogu došel až k sat digi a placeným programům na TaT. Dlouho jsem placení bránil a "věřil, že DVB-T kvalitu signálu a programy vyřeší, no už přesvědčenej nejsem,"ale asi to jinak nejde a když u někoho mají jen 4. programy v analogu,tak nuda. Umím to instalovat déle než 14 let a s příchodem "placatejch" TV stanovil koncepci. Ne hned - budou kvalitnější TV a SATY,a levnější až snobíci v Evropě technologie zaplatěj. Stojí to peníze a chce to časem apraturu vyměnit - pokrok a kvalitu nezastavíš. JAK :2005 v digi 1. sat Strong 6126 FTA no OK, tak teď to chce to LCD, no a co kvalita CZ programů ? Jaro 2007 Technisat STR 1 a karta TAT a monoblock, listopad plazma Panasonic 37PX7E - jedu v RGB a TV má 3 mody obrazu a když máš mody dobře nataveny,tak se v pohodě dívám na sport a nechodím se na hokej dívat na CRT jako Ti co o tom tady psali. Kdo se dobře dívá, pozná ty mouchy ve vysílaní i na CRT. Kvalita na CS LINKU je tak na poměry ve střední tříde a podívejte se na 19,2°E a 13,0°E jsou tam i horší a nekoukatelné. Ale nejsem proti když se CS LINK zlepší. PS: Nedělám s recevierem blbosti a nic do něj necpu, jako Ti co maj Ferdy, .....atd. A BACHA NA ČERTY.
uživatel
CES
04.12.2007, 15:58.47

Monoblok i 37" malá televize, ale nejsou zrovna příklady k bezhlavému následování. Než monoblok jsou mnohem výhdonější dvě LNB a než 37", tak určitě něco o kus většího. Leda u těch 80 let je to už asi fuck.
uživatel
Antonín
04.12.2007, 16:52.44

Přesně tak, mám Panasonic PX42700E , také technisat STR1,souhlasím s CS, jenom ta uhlopříčka. Nyní vidím, že bych snesl i padesátku.Když je kvalitní signál, dá se na to dívat i z kratší vzdálenosti než na CRT, měl jsem SONY 72cm, tedy ještě mám v jiné místnosti a mohu porovnávat.
uživatel
F123
04.12.2007, 17:23.41

Pro Antonína

Tondo do obyváku 3,5 x 5,2 m je 37" až,až a manželka řekla : to je tak do HOSPODY. Tondo jseš chytrej a znáš to, ale někdy vadně oponuješ : Ty vydíš přes internet na mou TV ????? Já teda na tvou ne !!!!!
uživatel
CES
04.12.2007, 21:18.39

A k počítači podle toho skvělého výpočtu je ideální monitor tak 10", spíše možná 5".
Každý může dělat, jaké chce hlouposti, ale nemá smysl některé kraviny dávat za vzor.
uživatel
Antonín