| 04.12.2007, 21:52.53 | |
D+ all package moved to Nagravision 3!!!!!!!! |
![]() Pipo894 |
| 04.12.2007, 22:22.56 | |
RE: D+ all package moved to Nagravision 3njn...cas pretocit parabolu na 1W na Digi :) |
![]() MartinekM |
| 04.12.2007, 22:42.48 | |
MartinekMno tak to pretoc a hodne rychle at to jeste trosku uzijes!!!! :))) :))) :))) :))) :))) :))) :))) :))) :))) :))) |
![]() marksony |
| 05.12.2007, 07:58.20 | |
MarksonyDalší pesimista,snad si nemyslíš že se po tak krátké době hrne digitv do výměny karet /ev. přijímačů/ to by museli být na hlavu,nebud naivní. |
![]() DVB |
| 05.12.2007, 08:48.28 | |
máš recht DVBve svém okolí mám spoustu legálních uživatelů, nikdo to neruší a nepřechází na EMU, poněvadž jsou líní a technicky nevzdělaní a ani se jim to nevyplatí. Ba naopak, řada mých kolegů si objednává, teď před vánoci, další a další legální DIGI TV... proto si myslím, že DigiTV má EMU u prdele, protože jim to zákazníky bere minimálně... mimochodem u nás v PV se dočkat legální montáže DIGI je tedy výkon... |
![]() kacenkin |
| 05.12.2007, 09:49.48 | |
RE: D+ all package moved to Nagravision 3mám svůj přijímač, a k tomu přijímač od digi, ale přestože mi jde vše v emulaci, tak nevidím důvod to rušit.Službu jsem objednával v srpnu minulého roku a montáž jsem prováděl nakonec sám, když mě došla trpělivost v prosinci.Navíc přijímač od digi je na koukání a můj je na hraní. :)) |
![]() triumf |
| 05.12.2007, 10:20.38 | |
RE: D+ all package moved to Nagravision 3Som rovnakeho nazoru, kto chce klidecek a pohodu voli predplatne kto pozera tak ako my vecsinou lovci prog. tak si to nikdy nepredplatia a s tym nenarobia nic. Ak by som mal o digi zaujem predplatim nie je to vela nakoniec mam gita* kartu a ked to slo dlllho v emu a vobec ma to nes**lo, ze to ide v emu. Kto toto nepochopi jeho dusevny problem :))) |
![]() Illusion |