Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
31.05.2007, 18:44.05

DVBT kosice

dobry den, neviete preco a dokedy nepojde vysielac DVBT Kosice?

dnes pridem domov a signal 0procent aj iny kamosi to iste.
uživatel
batman
31.05.2007, 19:29.23

RE: DVBT kosice

Do konca prázdnin to bude vypnuté, pretože televízie nechcú platit za šírenie. Od septembra by sa to malo zmeniť.
uživatel
krasavec
31.05.2007, 19:30.54

ci pana to nemyslite vazne, sak plno ludi uz funguje len cez to, skadial je ta informacia, a kde by sa dalo stazovat? sak uz malo zacat ostre vysielanie
uživatel
batman
31.05.2007, 19:34.15

http://www.teleoff.gov.sk/sk/Press/2007/dvbt-po-ke.html
mna snad porazi!!!! a ja som nedavno kupil prijimac aj niekolky kamosi a odpojili sme kablovky
uživatel
batman
31.05.2007, 20:09.09

Někdy se oplatí mít Kombo T+S

obzvlášť v Košicích asi ..... dofám že to nepřijde i do Čech ...
uživatel
Openbox001
31.05.2007, 20:56.14

ale neviem skadial ma krasavec info ze to bude az do septembra, dufam sa to vyriesi skor! aj TA3 mi chyba

combo je fajn ale zatial nemam vonku parabolu a kupovat skylink teraz kvoli vypadku za vysielania za ktore platim koncesionarske? porazi ma, sak naco je slavna strategia prechodu ked to v polke vypnu a uz im nikdo nebude doverovat, ci pana tak by som ich prepral v mediach aby sa riadne zapotili co to zavinili
uživatel
batman
31.05.2007, 21:46.49

Pánové pekne sa rozčuľujete, ale jedná sa iba o skúšobné vysielanie. Myslím, že aj niekde bolo varovanie, že vysielač sa bude vypínať a zapínať len na testovanie (aspoň ten v Prešove).
@Openbox001: No zatiaľ to české DVB-T neurobilo dieru do sveta (napr. ostré vysielanie na Domažlicku).
uživatel
Crescenzio
31.05.2007, 22:10.56

Veď sa nerozčulujte! Na chvíľu sa to vypne ale potom to už pôjde normálne. Ide len o skúšobné vysielanie, takže to vypnúť môžu kedykoľvek, operátor to totiž všetko platí z vlastného vrecka, a nie je to len pár korún mesačne. Plán prechodu ešte nie je oficiálne =on air= ale tento rok sa neplánuje nič nové. Nakúpené stroje nechajte na pár týždňov vychladnúť v skrini, neskôr vám urobia dobrú službu.
uživatel
krasavec
31.05.2007, 22:29.19

dvbt

Problem bude niekde inde.Preco nevypli aj BB alebo BA ale len KE kde sa to spustilo uz pred 2,5 rokom s velkou slavou ,ze su prvy na slovensku co maju dvbt ak neratame nejake pokusy v Ba.Odpoved je podla mna jednoducha v Kosiciach to prevadzkuje narozdiel od inych miest firma ktoru chce telekom dostat prec aby mohol spustit svoje vysielanie a zarabat niekto iny.A chudak sukromnik tu teraz dopadol tak,ze si z neho urobili pokusneho kralika,postavil vysielac ,odskusal to,ludia nakupili prijimace a niekto iny si sem pride a zacne naostro.Neviem ,mozno su to blbosti co som tu napisal ale tak to zatial vyzera...tazko je teraz vysvetlit ludom,ze nech nechaju par tyzdnov odlezat prijimace v skrini ked odhlasili kablovku a tiez ti co sa rozhodli napr.pre konkretny model lcd alebo plazmy prave pre zabudovany dvbt tuner s toho asi nebudu nadseni.
uživatel
satelit1
01.06.2007, 08:05.26

ja to chapem, Telecom Corp. to pravdzkovala na vlastne naklady a patri jej za to odmena, minimalne by to mali prevadzkovat dalej a ked to chce niekto prevziat nech im to poriadne vynahradi, ale preco to neriesia bez toho aby to vypli, na digimedia pisali ze uz sa s televiziami dohodli okrem ta3 ale teraz to odrazu vypnu, najlepsia vec ako prist o zakaznikov, ved ked to bola jedina moznost prijmu tak to doveru v dvbt na slovensku absolutne zmrazi!
uživatel
batman
01.06.2007, 08:40.59

No myslím, že o zákazníkov nikto nepríde. A aký si ty zákazník? Platíš im niečo za to, že pozeráš?
No neviem čo si mám myslieť o tých, čo kvôli 5 programom v DVBT odhlásili káblovku. Väčšina z vás na Vychódze môže prijímať min. 3 slov. stanice v analogu - zatiaľ na prechodnú dobu.
uživatel
krasavec
01.06.2007, 12:05.41

ked sa ma nesnazis pochopit tak to neries, pposte pre mna to bolo idealne riesenie, na hodinku vecer co som doma mi to bohate staci, jedine cez vikend nejaky film, analog je otrava, duchovia plus sa mi straca, nechcel som davat na fasadu ziadne anteny, ale asi pisem zbytocne tak asta la vista

a vobec naco sa robi digitalizacia ak je to podla teba zbytocne
uživatel
batman