Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
31.05.2007, 20:29.21

O2 zkusenosti po druhe hlavne pro Antonina

Odpovidam na otazky.Jednorazove tech 35-40 tisic.Mesicne nic jsou-li kanaly volne, preci se nemusi u nekterych platit Antonine nebo ano sport 1, eurosport,DSF my staci. Prirodu mam rad beru ,filmy nemusim tolik,jazyky umim perfekt dva rusky, nemecky takze.......... za 5 mate pravdu co je zadarmo.Na jizni Morave jsem byl mnohokrat je tam nadherne , zatim staci .Az sony skonci koupis si neco jineho pises nojo to je ono ale co na to tu ptam uz tyden . Diky a cekam.
uživatel
jenicek
31.05.2007, 20:35.47

.....

plasma Panasonic + satelitny komplet s Cryptoworks + karta CS link.
Len neviem ci sa presne zmestite do tych 40 tisic.
Mesacne nebudete platit nic.
uživatel
gorefan
31.05.2007, 20:37.24

televize 02

Prosim jaka je kvalita obrazu.Je lepsi nez digi ci upc ci nikoli
uživatel
huck
31.05.2007, 20:39.43

gorefan

Ano ale jaka plazma panasonic jsou za 30 i vice tisic a ruzne typy.Satelit je tak do 7000 kc ano.
uživatel
jenicek
31.05.2007, 20:42.27

pro huck

Nevim psali mi ze uhlopr. tel, do 55 cm je kvalita vyborna, do 70 cm je to sem tam na nervy a vyssi pry katastrofa kvuli datovym tokum pry.
uživatel
jenicek
31.05.2007, 20:46.46

ak chcete lacnejsi model

..tak napr.PANASONIC TH-42PX70E
uživatel
gorefan
31.05.2007, 20:54.38

RE: O2 zkusenosti po druhe hlavne pro Antonina

No dneska jsem viděl O2 TV v prodejním místě O2, měli tam MTV na asi 32= obrazovce a docela krize, byly tam artefakty, obraz ostrý jen omylem...Takže datový tok asi nebude o moc převyšovat UPC, jestli vůbec...
uživatel
Fantomas
31.05.2007, 22:25.51

Pánové a dámy

O2 bych nikdy nikomu ani úhlavnímu neříteli nedoporučil. Na 32= LCD ze 3 metrů totální katastrofa. Vysílá tam i HDTV promo a to už je o něčem jiném. Mé hodnocení je 1.CS+SKY LINK 2.UPC+DIGI přibližně stejné a na posledním místě O2
uživatel
George
31.05.2007, 22:40.13

to George

To se docela divím. Ještě že jsem do toho neskočil. :-) Kdyby to nepodmiňovali pevnou a stála slušná nálož programů do 500 včetně DPH, tak jsem do toho i možná skočil.
uživatel
eduard
01.06.2007, 08:51.42

RE: O2 zkusenosti po druhe hlavne pro Antonina

Jenicku, v prvním kroku si zřiď satelit.
1. Přijímač s emu a cryptoworksem (tuhle kategorii vůbec neznám, ale přečti si tady hned vedle se o tom píše)
2. Kartu CSlink. (Kde si můžeš přípdně doplatit Galaxii).
3. šilhání 23e+19e+13e.
Toto si nech od někoho udělat, zadání je natolik jasné, že není problém, s emu budeš moct sledovat pár věcí, kde se to moc často nemění, ORF, SLO, SRG atp. Prohlídni si kanály, dej si z těch tisíců do Oblíbených těch zhruba 100 použitelných.
---------------------------
4. Připoj si k tomu něco na 5 kanálový zvuk. V této cenové relaci to sice nebude nic moc, ale pokud nechceš poslouchat kytarové nebo klavírní věci, možná na to ani nepřijdeš. Nějaké DVD kombo, které má optický vstup, kam připojíš ten satelit. Smasung, Philips, LG. Ale připomínám, že tohle považuji za vyhazování peněz, pokud chceš aposň pořádnou věc, napsal jsem ti to jinde.
----------------------------
5. Teprve až nakonec řeš televizi. Pokud Sony hraje, nechej ji tam. Nemůžeš si za tyhle peníze koupit v součanosti něco lepšího. Pokud už vůbec nehraje, skoro bych i uvažoval kokouknout nějaké bazary a koupit nějakou 16:9 CRT za malé peníze. Není žádná dobrá plochá televize pod 50000,- Kč. Bohužel.

P.S. Sport1 ti hrát bez měsíční platby nebude. Asi myslíš ČT4Sport, který bude hrát na kartu CSlink z A23e.
uživatel
Antonín