| 31.05.2007, 23:24.51 | |
OPENBOX X-620Zdravím fórum.Mám tento rec.a karty TaT,SkyLink-staršívydání bez Filmboxu a Nonstopkina.V interní čtečce je vložena Skylink karta a v přidaném CW modulu (Origo Philips) je karta TaT.Problém je v hlášce,která se objeví při přepnutí na Slovenské programy.Jde o hlášku v Angl.která říká,že nejste oprávněn sledovat tento program.Hláška je přes obrazovku,kde na pozadí běží přepnutý program ze Skylinku.Třeba STV1 nebo STV2.Na display recieveru se objeví CI.Když dám Exit na ovladači,tak nápis zmizí a normálně běží obraz.Na programech CSlinku to nedělá. Když karty mezi sebou přehodím,tak se to děje naopak,tedy u Skylinku je to v pohodě a dělá to CSlink.Pomocí Exit hláška mizí.Řekl bych,že při dekódování z interní čtečky ji blokuje ten CAM modul CW.Co se tím dá dělat bohužel nemám tušení. Dokáže někdo poradit nějaké řešení problému? Díky za odpovědi. |
![]() Fero Ch |
| 31.05.2007, 23:29.38 | |
Je to poblblý problem moduluOrginál moduly CRW neumi vypnou tuto poblblou hlášku .... je to bord.....l co víc dodat .... |
![]() Ferdek001 |
| 31.05.2007, 23:43.20 | |
RE: OPENBOX X-620Takže,jestli jsem to pochopil správně,je problém v CRW modulu a řešení je výměna za jiný modul,který podporuje CW a dokáže tuto hlášku vypnout-tedy nezobrazit.Jaký typ modulu,který má mimojiné podporu také CRW by jste mi doporučil?Díky |
![]() Fero Ch |
| 01.06.2007, 01:59.53 | |
@Fero Chje to presne to o com som pisal v inom prispevku. posli modul Zorbasovi na downgrade na verziu cw 1.15 a uvidis ze hlaska zmizne |
![]() Vlado Fogo |