Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
31.05.2007, 23:48.12

Dotaz pre Vlado Frog-O

Chcem si kůpiť nový kvalitný prijímač ČO mi doporučíš , Ferguson , Illusion a inné črepy ako Ty hovoríš a trepěs preskočíme . Čoletí terazky ?
uživatel
Ferdek001
01.06.2007, 00:07.46

RE: Dotaz pre Vlado Frog-O

v tychto neklidnych dobach ti doporucim prijimac s cistym cryptoworks modulom, pripadne nejaky linux stroj s univerzalom. V ziadnom pripade nedoporucujem prijimace na baze conax modulu so sw prerabkou na CW (ferguson, ilusion) tak isto problem som zaznamenal u prijimacov na baze icecrypt (typicky znacky abdsr a DMSIS) tieto vsetky prijimace maju problemy s mrznutim pokial je natiahnuty emu soft + nejaka orig karta (dobre badatelne u skylinku) alebo sem tam v noci vie czlink testovat dlhe instrukcie s nanom 8060 . ja viem ze som poburil klidne vody ale snazim sa byt objektivny, nedovazam a nepredavam ziadnu znacku, len opravujem, testujem a hladam bug-y
uživatel
Vlado Fogo
01.06.2007, 00:11.32

Po dlouhé době souvislá ale stejně neříkajic nic

odpověd , jenom diplomatické kličky .....
uživatel
Ferdek001
01.06.2007, 00:13.30

to Vlado

Cau Vlado. Mozes napisat konkretne znacky ktore sdu podla teba OK??? Inak ja mam Ferguson 7318 s citackou na CRW a jednym volnym slotom a karta Sky link vlozena v citacke a programy ktore sledujem cez EMU mi idu v pohode ako aj prepinanie medzi nimi. Len cakam ci to bude OK aj ked budem mat v citacke kartu Sky link a dokupim moddul CRW pre Cz link kartu a budem mat aj EMU......
uživatel
satfanusik
01.06.2007, 00:19.09

diplomaticke klucky to nie su, to je realita a ver mi tazko sa mi to pise ked z chlopakmi z DVB extreme mam cosik uz odpite :o)
@satfanusik
ak si pozorne cital tak problemy sposobuje prave emu soft s original kartami. pri oficial softe a pouziti CW modulu zase budes mat hlasku o nemoznosti prijmu - riesenie je externe prepalit modul na nizsiu verziu- downgrade na cw 1.15
uživatel
Vlado Fogo
01.06.2007, 02:10.46

to Vlado

No musim sa priznat ze ta berim za cloveka ktory ve co hovori ale ak s anenahnevas na hlupu otazku od amatera. Ake problemy mi ma sposobovat soft na Fergusona 7318 dvbxtreme AD7 s original kartou Sky link ktoru mam v citacke?? Zatial mi to ide v pohode original kartu mam v citacke a cez Emu sledujem napr. Cz link, D+ atd. A vsetko je v pohode. Ako somlen pisal dufam ze bude v pohode aj spojenie medzi original kartou Sky link v citacke, original CZ link kartou v slote a prijimom stanic ktore prijimam cez EMU ako napr. D+, BBC prime, Hustler...atd.. Preepacte ale asi som fakt nepochopil kde mam mat problem s Fergusonom.....inak chapem ze dreambox a spol. su lepsie stroje ale uznate ze ludia ako ja a amateri co nemaju pojem o linuxe atd. nemaju velku sancu v boji s dreamboxom :-)
uživatel
satfanusik
01.06.2007, 02:22.39

to Vlado Fogo

Cau Vlado tak teraz konecne som nasiel ten prispevok ohladom original CRW modulov pri ktorych sa zobraazuje hlaska ked mam v citacke vlozenu origos kartu a v module druhu karta. Ide to prepalit aj nejako doma alebo ako si pisal je to treba poslat Zorbasovi....to vies som zo SR a radsej by som si to nechal spravit niekde v obchode kde kupim CRW modul alebo ak by to bolo mozne tak aj sam doma na tu nizsiu verziu downgrade cw 1.15??!! Dakujem za radu a pomoc...zatial to nepotrebujem ale coskoro asi budem kedze Cz link nepojde cez EMU a budem musiet dat origos kartu do CRW modulu ktory si chcem ist kupit. Inak odporucas mi kupit si original CRW modul alebo T-rex....alebo neviem aake mi to kto este radil....
uživatel
satfanusik
01.06.2007, 07:23.56

Ferguson 7318 + karta + emu

Mám Ferguson 7318UCI, soft AF7 RC7.
Ve slotu mám modul Zeta Cam Blue s úpravou firmware Joker 1.17 Kamilz ( zdarma SexWiev XXX ).
Zeta cam blue řeší problém sekání, akorát doporučuji tlačítkem 0 vyházet nepotřebné PIDy.
V modulu mi chodí karta SkyLink. Ve čtečce buď karta Gital, nebo T+T.
Vše v pohodě, bez vypínání emu !!
uživatel
ok2li
01.06.2007, 09:13.20

@satfanusik

v SK ti modul prepalim aj ja..
@ok2li
zetacam a reality cam su dva moduly ktore chodia Ok a nevyblokuju internu citacku, myslim ale ze pri vypnuti do stnby a zapnuti sa karta sama netozbehne v zetacam module s naplnou kamilz .. na to je vhodnejsia- ta kde sa modul hlasi ako neotion
uživatel
Vlado Fogo
01.06.2007, 09:44.54

RE:

Rozběhne sama !!
uživatel
ok2li
01.06.2007, 11:05.06

Vantage X121 a X 221 v pohode.
uživatel
Milan C