| 13.12.2007, 20:00.18 | |
nezlobte se...že opět otravuji, ale v minulosti jsem zde zahlédl odkaz na stránky, kde je dobré porovnání LCD a plazem. Potřeboval bych to pro kámoše, nemůže se rozhodnout( ještě že já to mám už za sebou )moc děkuji. pokud by zajímal Jarose třeba můj věk, ouha, 47. :-)))))))) |
![]() goran |
| 13.12.2007, 20:01.41 | |
RE: nezlobte se...http://www.plazma-lcd.cz/sk/ |
![]() Karlos1 |
| 13.12.2007, 20:03.50 | |
pro goranTak co máš ? Potom se pobavíme,poradíme. Jak Ti to chodí ? |
![]() CES |
| 13.12.2007, 20:34.43 | |
for CESJiž druhý rok jedu na Panasonicu 106 plasma, připojení zvuku domácího kina , navíc dvd hd recordér vše Panasonic. TV přijímám přes sat AB Cryptobox 910 CI,tři konvertory, , tři šachty, tři karty - UPC, CS a SK.Před rokem a půl skvělá volba, samo sebou dnes již zase trošku lepší možnost výběru, ale dnes si žádnou elektorniku už nekupujeme na 20 let jako dříve. Dávám tomu max 3 roky, po tom to zase změním, bude lepší technologie. A čekat na něco, až.... to by jsme si přeci nic nekoupili a neudělali si radost ne? Ti, kteří na zdejším fóru neustále něco kritizují, haní, jsou až neurvalí, těžko k tomu dávat komentář. Mám pocit, že právě TI se chodí dívat na tyto věci pouze do marketů a pak to tady solí. Ale to nemyslím zle, opravdu.Hezký obraz všem fandům. |
![]() goran |
| 13.12.2007, 21:11.24 | |
goranJá jsem dva roky uvažoval o LCD 37" a čekal, až v nich bude DVB-T tuner a nakonec jsem se rozhodl pro plazmu Panasonica už s "T". Ženu do toho signál z Technisata STR1 a OK a i ten analog mě na tom příjemě překvapil-u nás je dobý signál. DVB-T u nás nejde a za horama je Wroclaw a to radší nezkouším. A jak říkáš z hrobu se na to dívat nebudem. Chtěli jsme se sourozenci pro otce pod stromeček koupit 29" CRT, v neděli byl u mě a když to vyděl, tak prohlási, že si to příští rok také musí pořídit !!!! No ještě že jsme to CRT nestihli koupit. Ahoj a díky. |
![]() CES |
| 14.12.2007, 09:01.23 | |
RE: nezlobte se...LCD kupovat pouze do 82" uhlopříčky.Na větší úhl. plazmu a s DVB-T. |
![]() Janik |