| 17.12.2007, 17:00.44 | |
Mimo téma - jakou plazmu pro HD přijímačZdravím všechny a prosím o vlastní názory a zkušenosti. Několikrát to tu bylo, ale co je v současné době IN. Vyhlédl jsem si Panasonic TH-42PX700E (nebo 70E). Papírové rozdíly obou znám, ale uvítal bych vlastní zkušenost, týkající se např. obrazu nebo zvuku.Nevím, jestli se vyplatí počkat si (cenově) na full HD, protože jsem si představoval cenu tak do 35 tis. Nebo se full HD nevyplatí? Za kolik let bude aktuální full HD? Mám CSLink, DVD a uvažuji o koupi HD přijímače, takže takové zdroje signálu by připadaly v úvahu. Díky všem za Vaše názory a postřehy. |
![]() Petan |
| 17.12.2007, 17:51.04 | |
RE: Mimo téma - jakou plazmu pro HD přijímačTed jsem to řešil, protože mi bouchl můj 17 let starý panasonic. Koupil jsem 42PZ700 a jsem spokojený. Obraz je výborný, dokonce i dvb-t je velmi slušné. Výhledově taky počítám s HD příjmem, proto tento model. |
![]() tukan |
| 17.12.2007, 17:59.56 | |
RE: Mimo téma - jakou plazmu pro HD přijímačA co takový Samsung? Má nové panely a jede nádherně dá se říct ,že lépe než Panasonic. Potvrzeno z několika zdrojů. Nejsem zaujatý ani proti jedné značce - mám Sony. |
![]() petyn |
| 17.12.2007, 20:23.19 | |
RE: Mimo téma - jakou plazmu pro HD přijímačMoje důvody pro Panasonic jsou následující, dá se říct, že je nejrozšířenější, vyrábí se u nás /aspon myslím/, třeba za několik let, když bude nějaký problém, /a to bude, protože to je spotřebné zboží a nikdo už nemá zájem, aby mi tv vydržela dlouho/ tak určitě seženu náhradní díly lépe než na Samsunga, popř. jiné značky. I podpora se mi zdá lepší... |
![]() tukan |
| 18.12.2007, 09:34.40 | |
RE: Mimo téma - jakou plazmu pro HD přijímač1. FullHD pro uváděné zdroje signálu vůbec nepotřebuješ - nejsou totiž FUllHD. Ze satelitu se vysílá nikoliv 1080p (to je FullHD), ale jenom 1080i a v náseldujících deseti letech tomu nejspíše nebude jinak.2. Jestli chceš přidat peněz, kup si raději větší úhlopříčku. 42" se ti záhy bude zdát malá. 3. Obrazově mezi 70 a 700 není rozdíl. Má to jinak vstupy a další parametry. |
![]() Antonín |
| 18.12.2007, 14:17.59 | |
@allDíky Vám všem za názory. |
![]() Petan |