| 18.12.2007, 13:23.41 | |
Gital - internetová aplikace - katastrofaOd října jsem zákaznikem Gitalu. Zkušenosti s jejich programovou nabídkou mám kladné.Co je katastorfa, jsou jejich internetové stránky. Od samotné firemní prezentace, přes E-Shop po správu karty. Pominu-li, že technická kvalita je někde úrovni 90. let, tak kámen úrazu je funkčnost. Potíže zákazníka provází od nákupu karty, kdy nefunguje registrace do E-Shopu a obnova hesla. Správce karty a aktivace programů je plná javascriptu, který mění očekávané chování formulářů, chybné zpracování SESSION - dochází k míchání dvou účtů, obnova hesla, těžkopádný přechod na jiné tarify. Jediný klad je zákaznická podpora na telefonu nebo mailu. Jaké máte zkušenosti vy? Cooper |
![]() Cooper |
| 18.12.2007, 13:27.25 | |
RE: Gital - internetová aplikace - katastrofajá mám s gitalom spokojní mne sa nič zlého nestalo aktivácia cez internet rýchla aj ked som si predplatil cez internet program tak to išlo velmi rýchlo SPOKOJNOSŤ R^ |
![]() Jupi |
| 18.12.2007, 13:29.03 | |
RE: Gital - internetová aplikace - katastrofaJe to katastrofa veru ja som komunikoval tyzden nez mi spravili refresh karty ale podla zisteni aj TaT to robi podobne ak je clovek velka velkoobchodna firma restart robia po telefone doslova za par min. |
![]() Mikoho |
| 18.12.2007, 14:37.45 | |
RE :Tak panáčku nevím,ale já dělám Gital u zákazníků každý den a to z notebooku,skrze mobilní připojení a funguje to velice dobře.Jen se stává,že to občas jede pomaleji.Případné problémy řeším emailem,kde jsem také spokojen.Jen se stává,že to občas jede pomaleji.Ale celkem spokojenost. |
![]() lubbik |
| 18.12.2007, 14:41.40 | |
RE: Gital - internetová aplikace - katastrofaZase nějakej rejpoň. :dead: |
![]() louli |
| 18.12.2007, 14:49.47 | |
RE: Gital - internetová aplikace - katastrofamozno chcel iba ozivit diskusiu..nech tu nie je iba Digi :))Inak ja mam tiez dobre skusenosti..lahko sa prihlasim a uz som robil aj zmeny pomocou dobijacich kuponov a vsetko v pohode... graf. stranka..no nie je to bohvieco..ale asi sa im nechce platit spickoveho dizajnera a tak si to robia samy ale funkcne to je a to je podstatne |
![]() jdodo |
| 18.12.2007, 14:59.15 | |
RE: Gital - internetová aplikace - katastrofaJá také montuji satelity s Gital kartou a jsem naprosto spokojený jak s jejich technickou podporou tak s aktivacemi.Je pravda že v poslední době je to pomalejší,ale dá se to přežít.Zkus Digi a jejich infolinku a poznáš co to jsou problémy :laughing: R^ |
![]() kimi |
| 18.12.2007, 15:12.41 | |
RE: Gital - internetová aplikace - katastrofaTrocha technických fakt:1. Veškeré formuláře jsou nesmyslně závislé na JavaScriptu Důsledek A: Formulář nelze odeslat klasicky Enterem po vyplnění posledního políčka. Musí se přejít na odesílací tlačítko. Důsledek B: Při vypnutém Javascriptu (na mobilním zařízení, povinně v zaměstnání, atd...) formuláře nefungují vůbec. 2. Při přechodu z www.gital.cz na karty.gital.cz se pokaždé musí odsouhlasit podmínky - naprostý nesmysl 3. Proč při zapomenutí hesla musím vyplňovat číslo karty a odpověď na kontrolní otázku, která tam pro jistotu není ani uvedena? Stačí snad zadat jen registrační email, ne? 4. Samotný E-Shop je nepřehledný a registrace a obnova hesla jsou zcela nefunkční. Když jsem volal na zákaznické centrum, tam mi řekli, že o tom ví a registrovali mě ručně. Berte to jako konstruktivní kritiku, která pokud se dostane k vedení společnosti, může sloužit jako návod zdarma, jak napravit největší průšvihy jejich internetové výlohy. |
![]() Cooper |
| 18.12.2007, 15:44.01 | |
RE: Gital - internetová aplikace - katastrofaTaky jsem si dneska aktivoval HBO+Spektrum na 12+2 měsíce a inteligentní netová aplikace mi to naprosto logicky aktivovala až od konce HBO, tj. asi za 2 měsíce. Chápu to, ale někdo musel hrozně přemejšlet, než přišel na to, že když si aktivuju nový program teď, že na něj chci koukat až za 2 měsíce...A pak ještě lepší věc, i když mám už půl roku aktivní tarif Základ na neomezenou dobu, tak když to chci rozšířit na Standard, nabízí mi to všechny možnosti, včetně tarifu Základ na kratší dobu, jen ne prostý rozšíření za 200 Kč (jo, můžu ale za 1.200 Kč...) Tak to mi pak je na neslušné slovo (doplňte si sami:) ) |
![]() Fantomas |
| 18.12.2007, 16:21.01 | |
fantomas.to ses praštil přes kapsu ;) |
![]() fido1 |
| 18.12.2007, 20:25.44 | |
RE: Gital - internetová aplikace - katastrofapř přihlašování není třeba ani číslo karty ani kontrolní otázka stačí Login a Heslo mám tam registrovaných asi okolo 100 zákazníků a u všech to funguje normálně R^ :laughing: |
![]() pit178 |
| 18.12.2007, 21:23.43 | |
RE: Gital - internetová aplikace - katastrofajeeee....nejsi tak trochu rozmazleny mrkvosoftem. Na stránky a do nastavení karty chodim tak jednou za čas a naprosto dostačuje. Jde mi o funkčnost...uzivatele snad umí číst co delat.. |
![]() xmacka |
| 19.12.2007, 09:40.49 | |
RE: Gital - internetová aplikace - katastrofaTo pit178: Psal jsem o zapomenutí hesla. Buď neumíš číst nebo trpíš mozkovou disfunkcí...To xmacka: 1. Prakticky nepoužívám sw od MS. 2. O funkčnost mi jde především a konkrétní ukázky nefunkčnosti jsem popsal výše... 3. Ano stranky lze primet k tomu aby se znich vymacklo to co chci. Tomu by mel Gital snad co nejvice pomahat a ne provozovat trosku, ktera brouzdani po jejich webu co nejvice zneprijemnuje. |
![]() Cooper |