| 19.12.2007, 06:15.03 | |
reaguji na: VŠEM ČTENÁŘŮM: Zakládání nových tématPokud bude toto fórum fungovat tak jak funguje, VŽDY! se budou zakládat duplicitní témata.Protože pokud se při nové odpovědi k danému tématu, téma nepřesune dopředu, tak je toto téma ztraceno. Už vidím, jak někdo, kdo najde svůj problém třeba na 5. stránce se k tomu ještě na něco co ho v té souvislosti zajímá zeptá. Chce to něco s tím udělat. |
![]() radegast |
| 19.12.2007, 06:19.46 | |
RE: reaguji na: VŠEM ČTENÁŘŮM: Zakládání novýc...to je pravda i ked sa to da. treba isť cez informace ľava čast tejto stranky. |
![]() assassin1 |
| 19.12.2007, 06:44.29 | |
RE: reaguji na: VŠEM ČTENÁŘŮM: Zakládání novýc...Uvidíme,ako to bude fungovať. Doteraz to bolo samé Digi... :bigeyes: |
![]() Milan C |
| 19.12.2007, 07:02.19 | |
RE: reaguji na: VŠEM ČTENÁŘŮM: Zakládání novýc...Aby to tu fungovalo, je BEZPODMÍNEČNĚ NUTNÉ, aby témata s nově přidaným komentářem se posunula na začátek.Dále by bylo vhodné diskusi rozdělit. Např. na "Placený sat. příjem", "FTA a neoficiální příjem","Problémy s instalací","Jiný příjem než SAT", "Ostatní". |
![]() kibreh |
| 19.12.2007, 07:03.02 | |
RE: reaguji na: VŠEM ČTENÁŘŮM: Zakládání novýc...Pravda je to treba prekopat, urcit admina najit moderatory, oprasit vBulletina a vzhuru do toho, ono pouze nadseni a pocitadlo nestaci. |
![]() PowerPC |
| 19.12.2007, 07:04.31 | |
Je pravda,že "živá" témata by se měla držet na začátku diskuse. To oivšem problém neřeší. Pokud si totiž někdo založí téma které bude za hodinu "mrtvé", a on se nedozví co potřeboval, tak si ho založí znovu. Já osobně bych byl pro to, aby každý mohl založit jen omezený počet témat za určitý čas. (třeba dvě za den.) Stejně tak bych nemilosrdně likvidoval témata s obecným nadpisem, tak jak je uvedené v pravidlech fóra. Možná, že takový drsný zásah by na nějakou dobu mohl mít za následek snížení zájmu o toto fórum, ale stoupla by jeho kvalita, což by mohlo přitáhnout ty, kteří opravdu mají o čem diskutovat. |
![]() Enik |
| 19.12.2007, 07:15.26 | |
RE: reaguji na: VŠEM ČTENÁŘŮM: Zakládání novýc...Když jsem dále našel ještě asi čtyři další "témata" na toto téma, smíchy jsem se neudržel. Jestli ani toto redakci nepřesvědčí ... |
![]() kibreh |
| 19.12.2007, 07:18.41 | |
RE: reaguji na: VŠEM ČTENÁŘŮM: Zakládání novýc...tak uz vidim laika jak ti popisuje detajlne otazku :) to bude "potrebuji pomoc" at uz s cimkoliv... me se zamlouva udrzovat aktualni temata ostatni odplujou a jestli tu jsou lidi co tu zalozi za den 20temat zbytecne tak at je zablokuji. |
![]() tompr |
| 19.12.2007, 07:30.55 | |
tomprPokud někdo neumí popsat podstatu svého problému, tak ať neleze do diskuse. Popis podstaty problému je totiž stěžejní věcí v každé dikusi. Pak se tu objevují dotazy typu: "Nejde mi sat. nevíte někdo proč?" Jaký má ten dotaz smysl? Ať se lidi napřed naučí diskutovat, a pak teprve lezou na diskusní fóra. Pokud se to chcou učit tady, tak to mají smůlu. Na to ať si najdou diskusní fórum o tom, jak se diskutuje. |
![]() Enik |
| 19.12.2007, 07:32.29 | |
RE: reaguji na: VŠEM ČTENÁŘŮM: Zakládání novýc...musím se také zastat stávajícího systému... je zde docela dobré vyhledávání, takže není problém se svého fóra dohledat a odpovědí najít .... |
![]() kacenkin |
| 19.12.2007, 07:35.46 | |
RE: reaguji na: VŠEM ČTENÁŘŮM: Zakládání novýc...Ano, ale co když ti někdo vytvoří nové vlákno na stejné téma a tam se pak objeví i řešení. Pak můžeš koukat na své vlákno a dozvíš se prdlajs. |
![]() kibreh |
| 19.12.2007, 07:43.03 | |
RE: reaguji na: VŠEM ČTENÁŘŮM: Zakládání novýc...když vyhledávám podle správného slova, najdu i to konkurenční vlákno... jen mi vadí časový zámek vyhledávání.... |
![]() kacenkin |
| 19.12.2007, 07:49.55 | |
RE: reaguji na: VŠEM ČTENÁŘŮM: Zakládání novýc...Především by se ovšem mělo definovat, jaký je cíl.Má to být databáze odborného rozumu? Má to být polozábavný chat pro všechny? Má to být co nejnavštěvovanější? Má to být co nejodbornější? Všechny cíle je možné naplnit, avšak nikoliv najednou, a taky různými cestami. Dobré úmysly dláždí cestu do pekel, to jsem tady napsal u stokrát. Třeba nedomyšlená cenzura. Vidíte sami, že jsem měl celkem pravdu v tom proroctví, kde to skončí. Ono to není těžké uhodnout. |
![]() Antonín |
| 19.12.2007, 08:04.08 | |
RE: reaguji na: VŠEM ČTENÁŘŮM: Zakládání novýc...možnosť aby boli vlákna s najnovšími príspevkami vždy vpredu už predsa na fóre existuje. Je to voľba Výpis dle reakcí. Možno by nebolo odveci dať práve túto možnosť ako automaticky predvolenú a práve vzhľad diskusie podľa doterajšieho usporiadania by sa vyberal... |
![]() anonym2 |
| 19.12.2007, 08:08.49 | |
RE: reaguji na: VŠEM ČTENÁŘŮM: Zakládání novýc..."Dobré úmysly dláždí cestu do pekel" nepravdivá, nesmyslná a zjednodušující frázička ... Q: Cestu do nebe dláždí asi co ? zlé úmysly .... :(( |
![]() kacenkin |
| 19.12.2007, 08:28.36 | |
RE: reaguji na: VŠEM ČTENÁŘŮM: Zakládání novýc...Ale pánové, všechno to jsou jen kecy, protože pokud budou existovat emu a klíče na Digi, budou se tu vyskytovat jedinci, kteří budou napadat ostatní z důvodu rasy, národnosti a přesvědčení v nesmyslné naději, že tím urychlí zveřejnění svých kýžených klíčů. Pro všechny takto zaměřené taky sateliťáky - vemte jako fakt, že jakmile Digi změní klíče, Nové budou nejdříve za 24 hodin a ubude více jak 50% nesmyslných threadů, urážek a sprostostí :-/ |
![]() honza1 |
| 19.12.2007, 08:39.08 | |
RE: reaguji na: VŠEM ČTENÁŘŮM: Zakládání novýc...Pro anonym2: díky za radu, toho jsem si za tu dobu, co jsem chodím, ani nevšiml. Vždy jsem hned začal listovat mezi hromadou témat. Je-li to tak snadné, pak nechápu redakci, že tento pohled nenastaví jako implicitní. |
![]() kibreh |
| 19.12.2007, 08:40.48 | |
RE: reaguji na: VŠEM ČTENÁŘŮM: Zakládání novýc...Tím by, podle mne, ubylo duplicitních témat. |
![]() kibreh |
| 19.12.2007, 08:55.24 | |
RE: reaguji na: VŠEM ČTENÁŘŮM: Zakládání novýc...Cestu do nebe dláždí promyšlená taktika - protikladem dobrých, avšak nepromyšlených úmyslů, které vedou do pekel, a jsou předmětem a důvodem existence uvedené fráze, nejsou zlé úmysly, alébrž promyšlené úmysly založené nikoliv na zbožných přáních, ale na pragmatických úvahách a promyšlených taktikách, které si vidí dále, než na špičku nosu. (Špičkou nosu se nemyslí jistě vzdálenost 2,36 cm, ale vzdálenost všeobecně příliš krátká - pozn. pro kačenkina ja jemu rozumově rovné).Kačenkine, ty jsi opravdu poněkud nedomykavý. Čteš někdy nějaké knížky? Pomohlo by ti to. Zkus Malého prince a Alenku v Říši divů, to je pro děti (a pro mne) a přitom bys možná ledacos pochytil i o těch dobrých úmyslech a o tom, kam vedou. Pokud tě četba nebaví, nevadí, tak se prostě jenom věnuj věcem, které ti nepřetečou. |
![]() Antonín |
| 19.12.2007, 09:52.18 | |
pro AntonínaO tom kolik čtu, co čtu a proč to čtu, ti referovat nemusím.O tvé inteligenci, o inteligenci ostatních, si nedovolím spekulovat, natož ji hanět... Nesnáším jen vychytralé, důležité a neomylné nadlidi jako jsi ty a tobě podobní vůdci... Kam vede králičí nora nevíš ani ty a nic s tím nenaděláš... pochop to konečně, že ne každý ti žere tvé moudra ! |
![]() kacenkin |
| 19.12.2007, 10:02.43 | |
To:RadegastS touto iniciativou a podnětem naprosto souhlasím ale na druhé straně je zase vše špatné na něco dobré ,ono toto forum je opravdu třeba brát jako informativní a na to si myslím funguje docela dobře,ano pokud by to mělo mít charakter /např. fora CS satelite atd./tak by to vyžadovalo více iniciativy ze strany vedení fora /admina ,moderatory/a to asi nebude navíc po již zde zaběhnuté železné košili tak jednoduché organizovat.Já toto forum beru jako bezprosdtřední informaci a vůbec mě nevadí zakládání stejných/nových/vláken.Nedovedu si totiž ani představit kdyby se např. u Digitv tématu mělo vše soustředit v jednom to by byl román v podobě nekonečného příběhu čtení nemyslíte ? |
![]() DVB |
| 19.12.2007, 10:05.09 | |
@kibrehPrvní část Vašeho námětu je již splněna - můžete fórem procházet podle data přidání témat i reakcí.@všem ostatním: Děkujeme Vám za Vaše náměty na vylepšení a Vaše názory. |
![]() redakce |
| 19.12.2007, 10:10.04 | |
RE: reaguji na: VŠEM ČTENÁŘŮM: Zakládání novýc...založte na Digi zvláštní sekci a bude pokoj |
![]() kimi |
| 19.12.2007, 10:16.37 | |
@anonym2V tom mnení problém změnit defaultní nastavení fóra.Pochopte ale filizofii fóra - pokud si uživatel vybere volbu Výpis dle reakcí a to téma (témata) ještě nemá (nemají) žádnou reakci (-e), uživatel je v časovém výpisu nenajde. Proto je to Výpis podle reakcí. |
![]() redakce |
| 19.12.2007, 10:38.28 | |
Prosím redakci,Když už tato diskuse vznikla, tak ji hlavně nezamykejte. Tedy alespoň pokud bude k věci. Nejedná se sice o diskusi která by sem patřila obsahově, ale když už se tu bavíme o budoucnosti a formě tohoto fóra, pak by bylo dobré, aby se k tomu mohlo veřejně diskutovat. Pokud to vlákno zamknete, pak vznikne nové. To by nemělo smysl. Nechte prosím tu diskusi proběhnout, ať se "provětrají" názory. Smysl to určitě má. |
![]() Enik |
| 19.12.2007, 11:05.22 | |
RE: reaguji na: VŠEM ČTENÁŘŮM: Zakládání novýc...Smysl to možná má, ale nechápu, proč je to od str.6 po str.1 celkem 8x ? |
![]() Smith |
| 19.12.2007, 11:27.53 | |
@ redakcebol ten len taký malý neškodný návrh :-). Sám stále používam terajšie defaultné nastavenie.Tak skúste tú možnosť výpisu podľa reakcií viac "predať". Teraz je tam učupená a zastrčená medzi inými znakmi a voľbami z riadku, v ktorom sa nachádza... Ako vidieť minimálne z jednej reakcie v tejto diskusii, nie každý o existencii tejto možnosti vie... |
![]() anonym2 |
| 20.12.2007, 15:00.24 | |
@ redakce - výpis dle reakcíredakce : "Pochopte ale filizofii fóra - pokud si uživatel vybere volbu Výpis dle reakcí a to téma (témata) ještě nemá (nemají) žádnou reakci (-e), uživatel je v časovém výpisu nenajde. Proto je to Výpis podle reakcí."No to je asi ono. Výpis dle témat a dle reakcí asi není dostatetečný. Chce to výpis dle reakcí ale i s vlákny bez reakce. A ten dát jako default. |
![]() kibreh |
| 20.12.2007, 15:08.26 | |
@ všemJeště jedna důležitá věc. Za moment vstávám od počítače a zasednu za něj až po Novým roce. Jdu si užívat vánoc, lyžování, dětí a vůbec. Vám doporučuju to samé, ať vám z toho nehrabe.VESELÉ VÁNOCE A HAPPY NOVÝ ROK. |
![]() kibreh |