| 19.12.2007, 08:28.38 | |
Posilani zapisu na kartu od GitaluNevite jak to je presne se zapisy na kartu?Pres internet jsem doplatil STV na neomezenou dobu a ted cekam jiz 3 den na aktivaci.Prijimac jsem mel zapnuty pres noc na pozadovanem programu STV,ktery nejde.Pak mi poradili z Gitalu at zapnu na CT,Primu nebo Novu a zase nic.Pritom minule mi radili ,ze ktery program nejde tak ten ma byt zapnuty a cekat na zapis.Tak jak to teda ma byt?Mam 7318UCI a vsechno funguje mimo STV. |
![]() bob |
| 19.12.2007, 08:44.41 | |
RE: Posilani zapisu na kartu od GitaluTrvá to hodně dlouho i v přijímačích s orig. cryptoworks natož bez něj. Což je tvůj případ. Pokud to máš bez modulu CW. :(( |
![]() Veny |
| 19.12.2007, 08:47.14 | |
RE: Posilani zapisu na kartu od GitaluJá to měl v modulu ZetaCam ( úprava Joker 1.17 ) na dvou kartách do tří hodin. |
![]() ok2li |
| 19.12.2007, 08:56.41 | |
RE: Posilani zapisu na kartu od Gitalunemáš v přijímači naladěno STV1 TT? |
![]() sirda |
| 19.12.2007, 09:01.01 | |
re:Posilani zapisu na kartu od Gitalumoje zkušenost je taková:Zápisy přijdou do 5 pracovních dnů z důvodů jejich ČSOB, horší banku si Gital fakt nemohl najít..., jiná situace je u kupónu, tam je to okamžitě, @ all-kdo má zetu doporučuji ji promáčnout přes DO na nastavení ALL, po zadání příkazu nebo povytáhnout a zastrčit zpět kartičku při zaplém stavu přijímače... |
![]() Babui |
| 19.12.2007, 09:26.56 | |
RE: Posilani zapisu na kartu od Gitalusirda: Mam tam to jejich,zpocatku kdyz to slo volne tak jsem se dival v pohode.Ale na kterem programu to mam nechat zapnute a cekat na zapis? Na tom ktery nefunguje nebo jakykoliv placeny od Gitalu? V Gitalu mi rekli jednou tak a podruhe zase jinak, takze nevim.Ani mi nesdelili kdy mam ocekavat prichod zapisu prece nebudu mit porad zapnuty Gital,kdyz se muzu jeste divat na desitky jinych programu.Snad ty zapisy muzou posilat nekolikrat denne a urcite vi i kdy. |
![]() bob |
| 19.12.2007, 09:30.42 | |
RE: Posilani zapisu na kartu od GitaluPráve včera som to riešil aj ja , nechal som prijímač zapnutý cez noc na ČT1 a do rána tie zápisy prišli , posledný bol CSF.Mám Openbox 800. |
![]() dylan |
| 19.12.2007, 11:06.17 | |
RE: Posilani zapisu na kartu od GitaluIMO zapisy chodi stale dokola a na vsech kodovanych kanalech Gitalu bez rozdilu. Take mam prijimac s neoriginal CW modulem, ktery zpracovava zapisy podle nalady, nektere vesele ignoruje i cele tydny. Staci ale karticku strcit do Dreamboxu a zapisy nabehnou behem nekolika malo minut. |
![]() Wintermute |
| 19.12.2007, 12:00.56 | |
RE: Posilani zapisu na kartu od GitaluJá bych stejně doporučoval vymazat a znovu naladit programy STV. |
![]() sirda |
| 19.12.2007, 12:20.58 | |
RE: Posilani zapisu na kartu od Gitaluzavolej gital,slecne co ji budes mit na druhem konci-m.j.ktera poradne neumi ani spojit hovor a vyrusis ji v zamestnani :))- rekni at ti spoji technika a ten si hned kartu overi a posle impulz. rekni ze jsi treba monter a zakaznik te drbe za to, ze si neco koupil a nejde mu to cusik |
![]() Forrest |
| 19.12.2007, 13:12.37 | |
RE: Posilani zapisu na kartu od GitaluJo volat jsem chtel ,ale porad mi vyhravali do ouska :fuming:A k zapisum mi poslali tohle: Frekvence zasílání automatických zápisů je nepravidelná a v průběhu 24 hod.je to několikrát. Také přes den jdou zápisy, ale jejich rozestup je větší. S přátelským pozdravem Zákaznické centrum JL |
![]() bob |
| 20.12.2007, 07:19.42 | |
RE: Posilani zapisu na kartu od Gitaluzkus to vyhravani vydržet a at ti daji technika!!!!! k telefonu na prijmaci nahod CT1 on vysle impulz a do 20-ti minut to musi fungovat---jen to musis mit furt na CT1 a po tech 10-20-ti tovypni z elektriky a zapni znova a to by v tom bylo čertisko aby to nejelo cusik |
![]() Forrest |