Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.12.2007, 09:04.50

Dva Openboxy - jeden běží a druhý ne.

Mám na parabole udělaný brejle a OPENBOX mi jede podle portu dobře. Na vystupu mám napojený druhý OPENBOX do jiné mistnosti na tu stejnou parabolu a i když mám porty stejně nastavený jako u toho prvého a koaxiál je ok,tak mi to stále píše není signál.Akorát když zapnu první OPENBOX a jsem třeba na portu 1,kde mám astru,tak mi signál jde i toho druhého,ale jakmile vypnu první,tak signál není ve druhém.. Myslíte včem je chyba..? Díky za rady.
uživatel
milannnn
19.12.2007, 09:35.27

Elementární inteligence!!!

Na totéž jsi se tu ptal včera večer. Byl bys tak laskav, a mohl kvůli takové blbině založit to vlákno ještě aspoň desetkrát? Ať je tu trochu veselo!
Kdyby jsi používal hlavu, pak bys věděl, že když ten první vypneš, odpojíš i ten druhý. Není co řešit. Loop Out je na něco jiného, než Ty si myslíš! Takhle to prostě nefunguje. Tedy alespoň u většiny přijímačů ne!
uživatel
Enik
19.12.2007, 10:10.09

Fungovalo to

Dřív jsem měl první přistroj vypnutý a druhý normálně přes výstup fungoval v pohodě a šlapal bez problému. Když jsem dřív zapnul první,tak ten druhý zase nefungoval.Oba satelity nešlo sledovat na ráz.
uživatel
milannnn
19.12.2007, 10:15.11

RE: Dva Openboxy - jeden běží a druhý ne.

Lnb twin a diseqc a máš po problému...Tak jak píšeš ti to fungovat nebude..viz Enik.
uživatel
Casio
19.12.2007, 10:28.44

milannnn

Pokud ti to někdy opravdu takto fungovalo, pak jsi "odprásknul" v tom prvním STB stejnosměrný můstek přes ten LO. U některých přístrojů totiž opravdu existuje. Jak je to u toho Tvého nevím. Ověřit to lze záměnou obou přístrojů. Pokud to bude fungovat, je v jednom z nich vadný napájecí ochoz. Pokud to fungovat nebude, tak tam ten ochoz vůbec není.
uživatel
Enik
19.12.2007, 10:38.56

já to zkoušel prohodit

Zkoušel jsem ten druhý dát na místo toho prvého a ten druhý nechodí a ukazuje šádný signál. Tak co s tím? Dá se to opravit? Nebo co mám s tím dělat. Koupit jiný konvertory?
uživatel
milannnn
19.12.2007, 10:41.56

V každém případě je koupě twinů ideální řešení. Umožní Ti nezávislý provoz obou přístrojů.
Ten současný stav se změnit nedá.
uživatel
Enik
19.12.2007, 11:35.02

Dva Openboxy

Koupení Twinů je dobrý řešení,asi nejlepší. Musím jich kopit 4 a ještě relátko co?
uživatel
milannnn
19.12.2007, 12:02.23

"Koupení Twinů je dobrý řešení,asi nejlepší. Musím jich kopit 4 a ještě relátko co?"

Přečetl jsem toto vlákno a nikde nepíšeš kolik máš konvertorů - jestli jeden nebo dva nebo čtyři. Takže musíš sám nejlíp vědět, kolik konvertoru tam máš.
uživatel
colombo
19.12.2007, 12:23.03

Dva Openboxy

Mám čtyři konvertory..
uživatel
milannnn