| 25.12.2007, 18:51.19 | |
Panasonic DMR-EX80SPanasonic DMR-EX80S - ma niekto tento dvd-hdd-sat receiver? Jezisko mi ho dal bez sk navodu a neviem ci sa tam daju mazat stanice.Viem ich zaradit do 4 zoznamov a tam mazat ale hlavny zoznam neviem menit,stale ked doskenujem novy sat.vytvorene zoznami sa mi vymazu...Asi to tak je ale pre istotu sa opytam :) |
![]() satelit1 |
| 25.12.2007, 18:56.29 | |
RE: Panasonic DMR-EX80Surčitě se to dá, zkus google a pak překladač textu |
![]() poky1 |
| 25.12.2007, 19:23.37 | |
můžeš prozradit,kde ho ježíšek sehnal a byla něm cenovka?Díky S. |
![]() Saxon |
| 25.12.2007, 19:27.01 | |
RE: Panasonic DMR-EX80Shttp://www.preissuchmaschine.de/psm_frontend/main.asp?produkt=604207 a Ježíšek platil eurem, pokud se Ti nepodaří vymazat mezery ceny kousek přes 400 |
![]() poky1 |
| 25.12.2007, 19:30.57 | |
@pokyno právě....akorát to má chybu, že nevypálíš na DVD čistě Digitální záznam.Ale pro dost domácností, to může být zajímavá volba. Takový zajímavý All In One. |
![]() Saxon |
| 25.12.2007, 19:32.49 | |
@Saxonhorší když se jedno vy... a nemáš nic :crying: |
![]() poky1 |
| 25.12.2007, 19:35.53 | |
RE: Panasonic DMR-EX80Sto je pravda,ale Panasonic je snad ještě alespon trochu, záruka kvality. |
![]() Saxon |
| 25.12.2007, 19:36.52 | |
RE: Panasonic DMR-EX80Sale pochybuji o podpoře :-/ |
![]() poky1 |
| 25.12.2007, 19:42.02 | |
RE: Panasonic DMR-EX80Smyslíš EMU?Jestli ano,tak to mě v tomto případě nezajímá.Mám na mysli nenáročné domácnosti.Koukám,že to má i jeden CI,takže i CRW by měl šlapat. |
![]() Saxon |
| 25.12.2007, 19:46.36 | |
RE: Panasonic DMR-EX80Scelkově, je to nový výrobek a mouchy mít bude a kdoví co to vše spapá za disky, už jsem se několikrát setkal ze DVD neumí určitý druh disku a nejsou to žádné noname. Kdepak radši vše nezávislé. |
![]() poky1 |
| 25.12.2007, 19:50.29 | |
RE: Panasonic DMR-EX80Sdo Paňáčka dávám pouze Verbatimky mínuska a nikdy mi žádné nevrátil.Akorát je dobré,ho nechat jednou za čas pěkně formátnout.Kdepak, Panasonic dělá tyhle věci velmi dobře a to už jsem jich spoustu instaloval. |
![]() Saxon |
| 25.12.2007, 21:50.12 | |
RE: Panasonic DMR-EX80SS tim mazanim se zatim neda nic delat. Je to kriticky pod taky v nemeckych popisech a ceka se, ze pri jednim s dalsich update firmware bude odstraneni. |
![]() petja |
| 25.12.2007, 23:03.32 | |
RE: Panasonic DMR-EX80SMam uz doma jedneho starsieho Panasonica model 55 tento som si kupil lebo tam uz mam plny hdd :))) a nechcem to mazat,viem ,ze niekto povie preco si to nevypalim na dvd ale ja to pouzivam len na videoclipy :) a je mi to pohodlnejsie pustat takto ako stale menit dvd .Zistil som az neskor ,ze je mozne urobit "len" 500 zaznamov a tak sa mi uz disk zaplnil aj ked hdd este nie plny :).Napr. som si dialkovy ovladac ako dvd2 a tak mozem pouzivat obidva modely bez toho aby sa mi zapinali sucastne.Niekomu sa to bude zdat divne ale mne to koli tym klipom stoji zato :) a je to pohodlnejsie ako cez PC.Co sa toho noveho modelu tyka tak som ho otestoval aj s modulom Trex aj s Cryptoworks+TandT a Skylink a slape bez problemov.Akurat prepinanie medzi stanicami nie je tak rychle ako u Humaxu alebo Openboxu.Tuner je dost silny,bezproblemov naladil aj slabsie signaly na Nilesate a Badr.Problem je len ten,ze je to cisto robene pre nemcov.Ma predvolene Astra/Hotbird ale nerobi mu problem rozpoznat aj ine druzice.Ked som to otocil na Skylink a dal scan tak hned vypisal satelit Astra 23,5.Ma moznost ulozit len 4 druzice tak som si pospajal do kazdej zalozky po dve a mam tak naladene osem najpouzivanejsie.Transpondery sa daju zadavat rucne.Dvd cita vsetky bez problemov aj R+ aj R- .Pouzivam nosice od Panasonic,Traxdata,Tdk...Kupoval som ho aj preto,ze pri nahravke na hdd by nemali byt ziadne straty,kedze to nemusim prepajat so sat.cez scart ako pri starsej 55 a tiez ma Hdmi vystup...Dufam,ze bude coskoro nejaky novy firmware aj ked na tie videa mi staci aj tak ako to je teraz :))) |
![]() satelit1 |