Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
25.12.2007, 18:51.19

Panasonic DMR-EX80S

Panasonic DMR-EX80S - ma niekto tento dvd-hdd-sat receiver? Jezisko mi ho dal bez sk navodu a neviem ci sa tam daju mazat stanice.Viem ich zaradit do 4 zoznamov a tam mazat ale hlavny zoznam neviem menit,stale ked doskenujem novy sat.vytvorene zoznami sa mi vymazu...Asi to tak je ale pre istotu sa opytam :)
uživatel
satelit1
25.12.2007, 18:56.29

RE: Panasonic DMR-EX80S

určitě se to dá, zkus google a pak překladač textu
uživatel
poky1
25.12.2007, 19:23.37

můžeš prozradit,

kde ho ježíšek sehnal a byla něm cenovka?
Díky S.
uživatel
Saxon
25.12.2007, 19:27.01

http://www.preissuchmaschine.de/psm_frontend/main.asp?produkt=604207 a Ježíšek platil eurem, pokud se Ti nepodaří vymazat mezery ceny kousek přes 400
uživatel
poky1
25.12.2007, 19:30.57

@poky

no právě....
akorát to má chybu, že nevypálíš na DVD čistě Digitální záznam.Ale pro dost domácností, to může být zajímavá volba.
Takový zajímavý All In One.
uživatel
Saxon
25.12.2007, 19:32.49

@Saxon

horší když se jedno vy... a nemáš nic :crying:
uživatel
poky1
25.12.2007, 19:35.53

to je pravda,ale Panasonic je snad ještě alespon trochu, záruka kvality.
uživatel
Saxon
25.12.2007, 19:36.52

ale pochybuji o podpoře :-/
uživatel
poky1
25.12.2007, 19:42.02

myslíš EMU?Jestli ano,tak to mě v tomto případě nezajímá.
Mám na mysli nenáročné domácnosti.Koukám,že to má i jeden CI,takže i CRW by měl šlapat.
uživatel
Saxon
25.12.2007, 19:46.36

celkově, je to nový výrobek a mouchy mít bude a kdoví co to vše spapá za disky, už jsem se několikrát setkal ze DVD neumí určitý druh disku a nejsou to žádné noname. Kdepak radši vše nezávislé.
uživatel
poky1
25.12.2007, 19:50.29

do Paňáčka dávám pouze Verbatimky mínuska a nikdy mi žádné nevrátil.Akorát je dobré,ho nechat jednou za čas pěkně formátnout.Kdepak, Panasonic dělá tyhle věci velmi dobře a to už jsem jich spoustu instaloval.
uživatel
Saxon
25.12.2007, 21:50.12

S tim mazanim se zatim neda nic delat. Je to kriticky pod taky v nemeckych popisech a ceka se, ze pri jednim s dalsich update firmware bude odstraneni.
uživatel
petja
25.12.2007, 23:03.32

Mam uz doma jedneho starsieho Panasonica model 55 tento som si kupil lebo tam uz mam plny hdd :))) a nechcem to mazat,viem ,ze niekto povie preco si to nevypalim na dvd ale ja to pouzivam len na videoclipy :) a je mi to pohodlnejsie pustat takto ako stale menit dvd .Zistil som az neskor ,ze je mozne urobit "len" 500 zaznamov a tak sa mi uz disk zaplnil aj ked hdd este nie plny :).Napr. som si dialkovy ovladac ako dvd2 a tak mozem pouzivat obidva modely bez toho aby sa mi zapinali sucastne.Niekomu sa to bude zdat divne ale mne to koli tym klipom stoji zato :) a je to pohodlnejsie ako cez PC.Co sa toho noveho modelu tyka tak som ho otestoval aj s modulom Trex aj s Cryptoworks+TandT a Skylink a slape bez problemov.Akurat prepinanie medzi stanicami nie je tak rychle ako u Humaxu alebo Openboxu.Tuner je dost silny,bezproblemov naladil aj slabsie signaly na Nilesate a Badr.Problem je len ten,ze je to cisto robene pre nemcov.Ma predvolene Astra/Hotbird ale nerobi mu problem rozpoznat aj ine druzice.Ked som to otocil na Skylink a dal scan tak hned vypisal satelit Astra 23,5.Ma moznost ulozit len 4 druzice tak som si pospajal do kazdej zalozky po dve a mam tak naladene osem najpouzivanejsie.Transpondery sa daju zadavat rucne.
Dvd cita vsetky bez problemov aj R+ aj R- .Pouzivam nosice od Panasonic,Traxdata,Tdk...Kupoval som ho aj preto,ze pri nahravke na hdd by nemali byt ziadne straty,kedze to nemusim prepajat so sat.cez scart ako pri starsej 55 a tiez ma Hdmi vystup...Dufam,ze bude coskoro nejaky novy firmware aj ked na tie videa mi staci aj tak ako to je teraz :)))
uživatel
satelit1