Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
26.12.2007, 17:30.30

České programy - přijímač.

Prosím o radu. Někde jsem nedávno našel přijímač, který má v sobě již zabudovanou kartu na CS LINK (netuším, jestli TT, nebo GITAL) a aktivace probíhá zadáním kódu. Nevíte někdo, co by to mohlo být za přijímač? Předem díky za odpovědi.
uživatel
Slim
26.12.2007, 17:44.37

RE: České programy - přijímač.

takovéhle příjmače prodávají v různých bazarech,kam to dodávájí naši tmavší občané....
..z nočních nájezdů. ;)
uživatel
Saxon
26.12.2007, 18:00.43

:laughing: tak tak
uživatel
Casio
26.12.2007, 18:44.54

Bazar to určitě nebyl, ale nevzpomenu si na e-shop, kde jsem to viděl. Původně jsem ani nechtěl psát tento dotaz, abych se vyhnul odpovědím tohoto typu. No tak jsem to zkusil a když mi nikdo další nepomůže, tak holt ještě strávím pár hodin surfováním po netu a třeba to zase najdu.
uživatel
Slim
26.12.2007, 18:50.06

tak se pak pochlub co to bylo
uživatel
pierrepetr
26.12.2007, 18:56.43

jestli jsem se tě dotkl,pak se omlouvám,ale po tomto příspěvku se nemůžeš divit,že se ihned zasmečuje. ;)
Příjmače mívají v sobě zabudovaný dekoder Cryptoworks,ale přístupovou kartu určitě ne.
Maximálně Ti do příjmače někdo nainstaluje kouzelný prográmek,který Ti kartu nahradí.
jinak fakt sorry.
uživatel
Saxon
26.12.2007, 19:09.31

je známe,že existují komplety,kde je příjmač,karta a vše ostatní.Ale že by Ti někdo kartu strčil do příjmače je nepravděpodobné.Vždyt na balíčku od karty je pečet,kterou když porušíš při otevření,tak vlastně dáváš souhlas se všeobecnými podmínkami distributora.A to má vždy udělat až koncový uživatel.
Fakt se mi to zdá jako kravina.
uživatel
Saxon
26.12.2007, 19:25.15

to: Saxon

Ne, nedotkl jsi se mně, to ne. Já jen hledám pro jednoho známého nějaký set (samozřejmě chce šetřit) a vím, že jsem to prostě někde viděl. Jen jsem si myslel, že by mi tady někdo mohl pomoct a já mohl využít čas jinak, než surfováním a hledáním (jehly v kupce sena). Ale vypadá to, že nic takovýho neexistuje. Nabízel jsem mu Digi, nebo set s CZ kartou a nebo že něco složíme. Teď bude záležet na něm, kolik bude chtít zainvestovat. Každopádně díky za odpovědi všem.
uživatel
Slim
26.12.2007, 20:27.21

V každé

druhém e-schopu je komplet s cs.kartou od 5000-6500 kč.
uživatel
spyko