| 26.12.2007, 17:55.59 | |
kyng illusion m2aky mainsoftware tam mam hodit aby mi slo Digi??dik |
![]() Somclen |
| 26.12.2007, 18:03.17 | |
RE: kyng illusion m2Jakýkoliv z posledních Kyngů, AU stejně nejde, budeš muset zadat klíče ručně. |
![]() Luckyolda |
| 26.12.2007, 18:06.03 | |
Luckyoldasupol som tam tento M2S_MainSoftware_A1_18 a v key editore nemam nic...pomoze ked tam stiahnem data z m3??? |
![]() Somclen |
| 26.12.2007, 18:16.19 | |
RE: kyng illusion m2Nic tak nestahuj, jen dejv KEY Editoru do NAGRA, provider 2101 - Digi , aktuální klíče ovladačem. Musí to jít.. |
![]() Luckyolda |
| 26.12.2007, 18:20.43 | |
Luckyoldano kolega lenze ked sa dostanem do editoru tak mi to zamrzne a musim vypnut zapnut a aj tak to potom nejede...kebyze hodim dat tak sa to moze posr??a kluce viem kde sa davaju lenze to tam vobec nie je |
![]() Somclen |
| 26.12.2007, 18:22.52 | |
RE: kyng illusion m2Skús prehrať soft ešte raz a daj tam KYNG 1.24. |
![]() MarianS |
| 26.12.2007, 18:23.04 | |
Luckyoldahodil som tam najskor M2S_Plus_FullDSP_A1_18.dsp a potom esteM2S_MainSoftware_A1_18..este nieco tam mam fuknut? |
![]() Somclen |
| 26.12.2007, 18:25.14 | |
Luckyoldasoft 1.24 som tam uz dal ale zostala len cierna obrazovka a nic viac |
![]() Somclen |
| 26.12.2007, 18:29.07 | |
RE: kyng illusion m2Ale "dsp" sa dáva pri prechode z klasického softu s klasickým Illusion loaderom..potom ak už máš kynga na vyššiu verziu musíš nahrávať soft s koncovkou kyng a výhradne cez Kyng multiloader...určite si postupoval takto? |
![]() MarianS |
| 26.12.2007, 18:31.11 | |
MarianSno jo len to dsp som nedal cez boxloader ale hned cez multiloader |
![]() Somclen |
| 26.12.2007, 18:37.55 | |
RE: kyng illusion m2Ahá...takže zrejme tam bude pes zakopaný...to je asi nutné, aby to šlo cez loader 1.4 (napr.).... Ja by som to asi riešil "rollbackom" - späť na Illusion soft a ešte raz späť na KYNG, ale tak ako by sa malo-najprv cez klasik loader dať dsp. a potom cez Kyngloader dať nového KYNGa...ale neber ma 100% za slovo...ešte sa mi to čo tebe nestalo...možno je aj iné riešenie..skús na cssf...(ak to poznáš) |
![]() MarianS |
| 26.12.2007, 18:43.17 | |
MarianSno lenze ja som s rollbackom este nerobil a trochen sa toho obavam bo staci urobit jednu somarinu a cely illusion je v pecku....a cssf poznam lenze ta stranka mi doma nejde takze musim nieco ine pohladat |
![]() Somclen |
| 26.12.2007, 18:50.13 | |
RE: kyng illusion m2http://sweb.cz/satservis/ILLUSIONSAT/KYNG/tam snad vše najdeš, loader, i rollback. |
![]() Luckyolda |
| 26.12.2007, 18:54.34 | |
RE: kyng illusion m2a ten rollback tam len fuknem cez multiloader a idem od znova??vsetko to pomaze co som tam nahadzal? |
![]() Somclen |
| 26.12.2007, 19:01.01 | |
RE: kyng illusion m2obávám se, že rollback bude muset jít přes Kyng loader, potom :Napisu vam malej postup, jak to delam ja. Nejprve si stahneme soubory co budeme potrebovat Zacneme v sekci Mx MainSoftware stahneme ovladaci soft. Takze ted uz mame programy pro provozneni kynga a jeste potrebujeme program, kterej nam "pripravi" pudu pro kynga. Stahneme v sekci DSP Full Flash Takze ted uz mame vsechno potrebny a ted je jeste otazka jak je tam dostat. Stahneme si v K.Y.N.G Tools soubor KYNG_MultiLoader_V1_10.rar Takze softwarovy vybaveni mame a ted uz jen vesele do instalace. Jako prvni si pustime soubor stazeny z DSP Full Flash na to mam poslouzi klasicky stary loader. Nechame chvili pracovat, dioda blika, az nam dioda zhasne, tak si pustime KYNG MultiLoader Po startu KYNG_MultiLoader budeme dotazani vyberem com portu (nastavime, dle toho na jakym mame propojeny kabel s prijimacem) dame connect. Spojeni navazano a muzeme se pustit do nahravani. Klikneme na load a tam vybereme soubor stazeny ze sekce Mx MainSoftware. Pote klikneme na send a na dalkovem ovladaci stiskneme 2. tlacitko nahore (mam novejsi ovladac a tak to je knoflik uplne nahore ve prostred. jsou tam 2 stejna tlacitka tak to je to vedle Power..nevim jake to je u tech starsich DO)..zacne se nam nahravat software...na nic nesahat a hlavne nevypinat No a to je cely. |
![]() Luckyolda |
| 26.12.2007, 20:33.38 | |
To LuckyoldaTreba si uvedomiť, že sa používajú min. tri druhy DO a ti radíš zmačknuť nejaký knoflík vedle Power. Neuraz sa, ale to mi pripadá, ako keby mi radila pri tom nahravaní moja manželka a to by som ju asi tiež urazil. Preboha, veď sú tu ľudia, ktorí idu do toho po prvý krát a potrebuju presný navod, lebo ak niečo pos..u, tak cesta naspäť je problematická-servis. Možno pre teba je to malina, keď si to už niekoľko krát urobil-prepalil, ale pre začiatočníka je to velký problém.No a na záver by som odporúčal všetkým, ktorí sa daju na prepalovanie Kynga, aby to nerobili bez pripojenia TV. |
![]() padavan3 |
| 26.12.2007, 20:40.06 | |
LuckyoldaNechváľ sa čo napísal Stanley v ČSSF. |
![]() mibarca |
| 26.12.2007, 22:11.05 | |
To SomclenRollbackom už určite nič nepokazíš, pokiaľ si to doteraz nahraval cez kort. seriovy port a nie cez redukciu USB-SR232 |
![]() padavan3 |