| 26.12.2007, 19:06.26 | |
Aký sat prij. s pvr a HD?Hlavne kvalita HD.Poradte-Topfield 7710hd pvrAb ip box9000hd pvr Dreambox 8000 |
![]() tito |
| 26.12.2007, 19:26.27 | |
RE: Aký sat prij. s pvr a HD?Hlavne kvalita HD...Přidej ještě nový technisat S2 a máme zajímavé téma, které mě taky zajímá...Nedávno tady byl článek o něm a jenom samá chvála. Zajímalo by mě, jak je to s praxí. Přiznám se, že bych velice rád viděl ten vychvalovanej upscaling... |
![]() tukan |
| 26.12.2007, 19:50.09 | |
Humax IcordJa ho mám a som s ním velmi spokojny.Super obraz,prehladne menu, dva krát usb,super dizajn.Mám verziu s 320 hdd, a čo sa tyka modulov tak mám v nom diablo.Naviac je to linuxovi prijimač.No a ten Technisat HD S2 mám doma tiež,ale ten humax je daleko lepsí. |
![]() vpvp |
| 26.12.2007, 20:27.17 | |
RE: Aký sat prij. s pvr a HD?Hlavne kvalita HD...to vpvp: Jak je to s CZ podporou u EPG? U HD receiveru chybejici HDMI vystup je docela vazna chyba. Jak je na tom prenos souboru do PC?Humax ma jeste nejake ty mouchy. |
![]() meduzka |
| 26.12.2007, 20:30.03 | |
RE: Aký sat prij. s pvr a HD?Hlavne kvalita HD...promin, neni to HD prijimac. |
![]() meduzka |
| 26.12.2007, 20:33.59 | |
RE: Aký sat prij. s pvr a HD?Hlavne kvalita HD...Zajima me nazor a recenze na HUMAX ICORD HD. Jak je to s CZ podporou EPG, prenos dat do PC atp. |
![]() meduzka |
| 26.12.2007, 20:48.47 | |
to meduzkaTak to EPG zatial nic moc, berme do uvahy to ,že ten prijimač je ešte len tyžden na trhu a to len v nemecku.HDMI urcite ma, mám s ním prepojenu plazmu Pioneer.Prenos suboru do pc som zatial nezkusal.Pozeral som foto na usb, a to je nadhera.Viac o tomto prijimači je na nemeckych boardoch.Vyhladaj cez google a dozvieš sa viac.Napr. Icordhd.de,alebo Icord forum.Tie muchy,no počkam na novy soft.Nakolko je to linuxovi prijimač tak je sa naco tesit. |
![]() vpvp |
| 26.12.2007, 20:52.17 | |
hmmmSamozrejme že je to HD prijimač a dvojtunerovy !!!! |
![]() vpvp |
| 26.12.2007, 21:36.24 | |
RE: Aký sat prij. s pvr a HD?Hlavne kvalita HD...To že je linuxový ještě nic nemusí znamenat. Kathrein je taky linuxový přijímač, ale nikdy nebyly uvolněny klíčové softy, takže hodně věcí nejde udělat nezávisle. |
![]() Antonín |
| 26.12.2007, 22:18.40 | |
RE: Aký sat prij. s pvr a HD?Hlavne kvalita HD...to vpvp: Mam Humax 8100 CI PVR a s CZ podporou nic za tu dobu neudelali a uz ani neudelaji. Je to ostuda vyrobce, jde o blbou tabulku ASCII znaku. Cumakovat na paznaky se mi znovu nechce. Zrovna 8100CI PVR ma perfektne a prehledne udelane menu a orientace je v nem naprosto intuitivni. No pockam na recenzi snad nejake poznatky na tenhle prijimac dorazi od Gespy nebo Zorbase. Technisaty me neberou. |
![]() meduzka |
| 27.12.2007, 00:54.15 | |
@antoninne ze bych se o kati zajimal, ale pokud vim tak se sofry od poloviny prosince objevily. R^ A o Icord je v nemecku strasnej zajem, videl bych to taky optimisticky. Ale to ukaze cas. ;) |
![]() docdoutnik |
| 27.12.2007, 06:58.10 | |
RE: Aký sat prij. s pvr a HD?Hlavne kvalita HD...jj, něco se objevilo, zde např.Kathrein UFS-821_ PW ok a je toho i více :) |
![]() poky1 |
| 27.12.2007, 09:54.38 | |
RE: Aký sat prij. s pvr a HD?Hlavne kvalita HD...Myslím, že vůbec nevíte, oč jde.(Je zajímavé, že píšete.) Kathrein je linuxový přijímač, ale open source je jenom část softu - valstně původní linuxové jádro. Open source nejsou klíčové věci - něco jako enigma pro dreamboxe, ani STAPI. Což limituje možnosti s tím přijímačem něco dělat. Jediné, co jde, je tam vbastlit emusoft, nějakým polopodvodným způsobem jej spustit při inicializaci a hotovo. Nejde například - doplnit podporu češtiny, doplnit diseqc, uspořádat jádro jinak, aby se ušetřila paměť, které je kritický nedostatek, doplnit možnpst 14:9 zoom pro zpracování 4:3 obrazů v SD, atd. atd. O věcech jako je třeba drtič ani nemluvím. A nepůjde, dokud nebude komplet soft uvolněn. A to asi nebude. Toto nepíšu jako kritiku Kathreinu, furt je to jediný přijímač který umí X=HDTV+sharing+emu+HDMI, ale byla to poznámka o tom, že samotný fakt, že je přijímač linuxový zdaleka nezaručuje podobný průběh vývoje softu jako u dreamboxů. |
![]() Antonín |
| 27.12.2007, 13:01.27 | |
re: Antoninako klobuk dole, docela smekam co vsechno vis, mas muj obdiv.. |
![]() alfasex |
| 27.12.2007, 14:16.17 | |
RE: Aký sat prij. s pvr a HD?Hlavne kvalita HD...Doporučuji obdivovat podstatnější lidi. Třeba v souvislosti s Kathreinem kofola gang, který pro kathrein stvořil první image s emulací, kam vbastlili kindzadzou upraveného radegasta. A udělali z bezcenného přijímače stroj.Já si jenom hraju a jenom sem tam chápu, o co jde. Humax navíc zrovna patří mezi firmy, které nikdy nepustili ven software. Proto taky odsoudili zbytečně H5500CRCI k živoření a přitom to mohl být tak skvělý přijímač - srovnatelný s legendou H5400, pro kterou ovšem software je jenom následkem provedeného zpětného inženýrství. |
![]() Antonín |
| 27.12.2007, 15:08.50 | |
RE: Aký sat prij. s pvr a HD?Hlavne kvalita HD...pocitaji, ze na jeho misto nastoupi icord :))) a zastanci dreamboxu jsou poboureni, ze icord umi linux. A jestli neprijdou do konce ledna nebo unora s dreambox 8000 tak si spousta lidi koupi icord. No a pak se uvidi. :))) :))) |
![]() docdoutnik |
| 27.12.2007, 15:37.31 | |
RE: Aký sat prij. s pvr a HD?Hlavne kvalita HD...Tož ještě jednou: linux skoro nic nezmanená. Podstatný je open source soft. A ten není. Speciálně u Humaxu bych si nebyl jistý, že kdy bude. Mohlo by stačit dobré API pro pluginy, ale ani to není zrovna firemní politika Humaxů. Existuje třeba linuxový přijímač HDTV Vantage už nějakou dobu. Dodnes pro něj není soft pro sharing...(Což ovšem platí úplně stejně pro DM8000 nebo jakýkoliv jiný přijímač, DM8000 nemusí mít stejný systém práce se softem jako mají dosadní DM, nemusí být žádná enigma...) Já nevím, jak to bude s Humaxem Icord. Neříkám tak ani tak, nevím. Ale vím, že samotný linux jako OS nezaručuje vůbec ale vůbec nic. |
![]() Antonín |
| 27.12.2007, 19:07.20 | |
RE: Aký sat prij. s pvr a HD?Hlavne kvalita HD...Pro: TukanToho technisata mám doma týden. Co se týče funkce upscaling, tak je to asi takle. 1) UPC zůstalo UPC...Kde nic není, ani kuře nehrabe. 2) CS link -- jednička, dvojka a Prima se mi dle mého oka nepatrně zlepšila (koukali jsme na to tři) 3) Nova ani ň Rv po přepínání HD-Novy/SD-novy+upscaling rozdíl 1:10. Ale jinak je rychlý,perfektně umí češtinu včetně nápovědy.Komunikace s PC také super.Jestli umí nějaké EMU to nevím, protože to neřeším. |
![]() Jarpet |
| 27.12.2007, 20:22.43 | |
RE: Aký sat prij. s pvr a HD?Hlavne kvalita HD...Pochybuji, že může existovat přijímač, který dělá upscale lépe, než vlastní zobrazovač, který logicky může brát v potaz zcela konkrétní parametry. Ale jeden nikdy neví. |
![]() Antonín |
| 27.12.2007, 22:26.34 | |
to jarpetDiky moc |
![]() tukan |
| 03.01.2008, 13:46.08 | |
Humax iCORDNevite, jak je to s cestinou v menu a teletextu u tohoto receiveru? |
![]() kubi57 |