29.12.2007, 17:36.37 | |
Proč nejde otevřít /crosat.org/Jelikož je můj dotaz před dvěma dny v zapomění a žádné reakce tam nepřichází rozhodl jsem se sdělit zjištění záhady proč někomu stránka crosat.org otevřít jde a někomu ne.Po konzultaci s provozovatelem mé sítě bylo zjištěno že zamezili přístup klientům s neveřejnou adresou a s veřejnou to jde.Záhada zdá se být konečně vysvětlena bohužel k mé škodě jelikož nemám veřejnou adresu.Proč tomu tak je těžko odhadnout. |
![]() DVB |
29.12.2007, 17:52.33 | |
Proč nejde otevřít /crosat.org/Problem bude u tebe mě jde beu problemu |
![]() fero02 |
29.12.2007, 18:03.30 | |
Proč nejde otevřít /crosat.org/No tak mě teda vysvětli proč to u nás v okolí jde otevřít všem co mají veřejnou adresu a těm co ji nemají nikoliv ???Jakou máš teda adresu ? |
![]() DVB |
29.12.2007, 18:26.10 | |
RE: Proč nejde otevřít /crosat.org/Znovu se pečlivě zaregistruj. Měl jsem stejný problém. |
![]() repro |
29.12.2007, 19:08.05 | |
Proč nejde otevřít /crosat.org/já mám připojeni dsl o2 je to OK nevim ja se muže zaregistrovat když stranku vubec neotevře skusil bychsmazat cokie |
![]() fero02 |
29.12.2007, 19:45.38 | |
RE: Proč nejde otevřít /crosat.org/podla mňa tá stránka momentálne nefunguje, lebo som sa tam nikdy nemal problém prihlásiť a teraz vôbec neotvorí |
![]() climbo |
29.12.2007, 19:55.12 | |
Proč nejde otevřít /crosat.orgprave jsem tam koukal 19.54 a jde bez problemuje to zajímave proč to nikomu jde |
![]() fero02 |
29.12.2007, 20:03.22 | |
RE: Proč nejde otevřít /crosat.org/Mě taky dřív šla úplně normálně a najednou mi to píše "Stránku nelze zobrazit" a na jinym compu u kamoše to jde normálně. Nevim, co s tím mám udělat, aby mi to taky šlo. |
![]() manitou |
29.12.2007, 20:19.46 | |
RE: Proč nejde otevřít /crosat.org/mozno je to blbost ale mozno zalezi v com otvaras, ci cez mozillu, explorer a tak. poznam este jednu stranku, kt. neotvorim cez explorer |
![]() t o m k o |
29.12.2007, 23:33.28 | |
RE: Proč nejde otevřít /crosat.org/hele tím ipčkem to není, mám wifi a externí IP adresa je společná pro spousty uživatelů a jde mi to normálně, jenom jsem se musel registrovat, abych mohl stahovat |
![]() triumf |
29.12.2007, 23:34.31 | |
RE: Proč nejde otevřít /crosat.org/jo ještě jsem zapomněl, že mě to jde v linuxu ve firefoxua opeře a ve widlích ve firefoxu, IE nemám vyzkoušenej |
![]() triumf |
30.12.2007, 14:21.32 | |
To:tomko+fero 02/tomko/ škoda žes nečetl můj předchozí thread ,tam jsem totiž uvadl že to otevřít nejde v opeče,I.E. a také mozille kterou mám ropvněž instalovanou u kolegy se to chová naprostě stejně /negativ/To repro:proč bych se měl zkoušet znova zaregistrovat kdyř registrovaný jsem a pokud by tomu tak nebylo jak popisuješ asi bych se těžko mohl několik dní za sebou dívat a stránku otevírat,mám ji uloženou v záložce.To fero 02 ,cokie jsem smazal a stále nejde navíc jak vidíš s tím má spousta dalších kolegů problém to otevřít takže je to stále otevřená záhada. |
![]() DVB |
30.12.2007, 16:21.03 | |
Otvírání stránkyNěco podobného se mi stalo na www.ucasuport.nl dřív mi to v pohodě fungovalo a najednou to nešlo u kámošů v pohodě.Po sléze jsem zjistil že na to měla vliv rychlost připojení na net.Původně jsem měl pomalé vytáčené připojení, ted mán 2MB a ucasuport chodí v pohodě, ale zas už tam nedávají nové kódy do diabla.Tak jsem tam kde jsem byl.Crosat mi táké chodil a ted ani ťuk.Toď můj poznatek. |
![]() lubin |
18.02.2008, 19:56.30 | |
otevírání stránky crosat.orguž někdo přišel na problém, jak otevřít stránku www.crosat.org? Také jsem tuto stránku otevíral a stahoval kody, ale nyní stránku neotevřu. PORAĎTE.díky |
![]() emanuel |