29.12.2007, 19:50.24 | |
fungujeTak jsem se presvedcil,funguje jak svara tvrdil a sem nasranej ze u me ne. Crt Tv Thomson uhlopricka 72, 4:3 typovy cislo Tv nevim nenasel prirucku,mascom 1110cr -ci.vypne zapne sat.rec.(STANBY) jak jsem popisoval vcera -bomba .DO od Tv jsem roslapal vzteky ,,sranda,, |
![]() nella |
29.12.2007, 20:16.36 | |
RE: fungujeHmmmm já sem udivinej jen jak muže někoho uplná hovadina a nepodstatná věc takhle nas*at...až něco rozšlape.Nervy? |
![]() pat |
29.12.2007, 20:25.07 | |
patPate ,tam je ohledne toho ovladace ,,sranda,,a s tim zapinanim- vypinanim to za nepoctatnou vec nepovazuju ´,protoze jsem se stim nesetkal ,tak jako nekoliko tady z nas: |
![]() nella |
30.12.2007, 00:22.15 | |
RE: fungujeTak nebreč, kup si receiver AB IPBox 250 on má "zázračný" ovladač kde je tlačítko TV (pod tl. StandBy) na které když přepnu tak mohu ovládat i televizor a tl. StandBy tu televizi vypnu. Ani nevím jak se to ten ovladač naučil ovládat (já ho to neučil). Známý má jinou značku televize a taky mu to na ni tak funguje. Jinak zopakuji co sem už psal minule: když mám přepnuto na STB (tl. pod tl. vypnutí zvuku) a vypnu satelitní receiver tl. StandBy - televize se mě nevypne. |
![]() Standa2 |
30.12.2007, 09:21.50 | |
Standa2preji hezky den ,ja jen aby rec nestala a o jinem vypinani u me ani nepremyslim.jel jsem se jen na to podivat jak jsem slibyl. zatim ahoj v pristim roce |
![]() nella |