Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
04.01.2008, 09:26.47

Univerzální dálkové ovládání z Lídla

Tak jsem si koupil DO Welltech za 250,- a byl jsem docela příjemně překvapen. Jede mi na tom Premiumx, Humax, DVD LG, ale pořád nemůžu naladit televizi Benq. Už se s tím s.. asi tři dny a furt mi nereaguje. Vždyť to není zas až taková exotika.
uživatel
jarys
04.01.2008, 09:31.28

Univerzální DO

Zapomněl jsem napsat co vlastně chci. Prosím vás, nevíte kde by se daly sehnat IR kody na tu tv? Pátral jsem po netu a nic jsem nenašel. Naučit se je z origo ovladače nechce, nebo něco dělám blbě.
uživatel
jarys
04.01.2008, 09:40.57

RE: Univerzální dálkové ovládání z Lídla

Ony ty levné mívají svoje b.
Naučí se to aspoň něco jiného?
U levných bývá někdy problém nízký počet učících příkazů, třeba jenom 8, jak paměť naplníš, už se nenaučí nic, leda vyresetovat.
Kópd vůbec nemusí existovat, pokud není v tabulce u návodu. To není nějaký tajemný kód, to je prostě jenom pozice v tabulce, není sebemneší důvodu, aby ti nenapsali v návodu, kdyby tam byl.
uživatel
Antonín
04.01.2008, 09:47.56

jarys

záleží na typu DO.Některý umí to ,některý zase ono.Většinou to co neni v návodu neni jinde.Pokud jsi projel proces autovyhledávání kodu a nic,tak už nic.Skoro vůbec nejdou z universálů třeba Silver crest přístroje z NSR:-))Goldeni taky nemaj v lásce uniDO a pod....zkus jiný....od známého třebas :lookaround:
uživatel
cb21
04.01.2008, 10:21.05

Univerzální DO

Ještě ho budu trápit, kromě té televize jsem ještě nic jiného učit nezkoušel. Je tam podmínka mít vyresetované všechny příkazy a pak použít learn. Autovyhledávání jsem projel, ale bez výsledku. Na tom seznamu nejsou ani u nás poměrně běžné tv
jako Tesla a Orava. Už jsem se zaregistroval na Ferbedienungscommunity! - (to fakt existuje) a uvidím. Jinak moc děkuju.
uživatel
jarys
04.01.2008, 10:32.18

@jarys

Pokud komunikuješ německy, tak tady ten šaman zatím k Tvému Welltechu z Lídlu poradil kódy každému R^
http://www.fernseh-maul.de/Community/brdIndex.php?action=board&nId=4
uživatel
Roy73
04.01.2008, 10:51.17

RE: Univerzální dálkové ovládání z Lídla

Já koupil kdysi střep od asiatů za 80 CZK jede mi na něm většina přijímačů co mám doma... mám ho jen do zálohy :-))))
uživatel
kacenkin
04.01.2008, 10:55.45

kac

to máme asi stejný.....zajisté tam máš tlačítko AB na přepínání vstupů ne?:-)je to ono?
uživatel
cb21
04.01.2008, 15:11.45

Re Roy73

Herr Maul zkontaktován, prý se pokusí něco vyhledat. Díky všem za tipy.
uživatel
jarys
05.01.2008, 13:22.30

heuréka

Za všechno mohly baterie! Nabil jsem nově baterky do dálkových ovladačů a myslel jsem, že jsou nabité a nebyly. Po vložení nových neekologických baterek z Teska za dvacku se naučil všechno co jsem chtěl.
uživatel
jarys