| 04.01.2008, 15:53.06 | |
Premiere - SportProsím všechny,jestli mi mohou poradit jak přes Topfield TF 5010 PVR chytat Premiere,jakou kartu, kde ji opatřit, popřípadě jiné řešení.Parabolu mam připravenou na příjem Astry 23,5°E /Astry 19,2°E/Hot bird13,0°E/Pro ty, co nejsou unaveni primitivností dotazu mám útěchu - díky vašim radám budu zase o trochu spokojenější a rád, že jsou ještě lidičky,co nezištně pomohou |
![]() cejen |
| 04.01.2008, 18:04.09 | |
RE: Premiere - SportZřejmě musíš koupit nějaký modul CAM - například diablo, nebo jiný, který emu umí. Diablo s programátorem je někde okolo 5-6kKč. Bacha na to, že to nemusí příští týden, příští měsíc, nebo příští rok fungovat. Těžko říct kdy, ale vsadil bych jmění na to, že to jednoho krásného dne přestane fungovat. Tak abys nebyl překvapen a zklamán. |
![]() Antonín |
| 04.01.2008, 19:02.43 | |
Antoniojá bych zase si dovolil tvrdit,že na diablu vždy něco pujde....zklamán by mohl být z jiného stroje,který tu komentovat nebudu:-) |
![]() cb21 |
| 04.01.2008, 21:46.56 | |
RE: Premiere - SportMožná půjde, možná nepůjde. Možná diablo skončí jako freeCAM, nebo FUNkarty, nebo DS9, nebo penta, nebo didem, nebo opos, nebo titanium, nebo... To jeden nikdy neví, jak to dopadne.Až jednoho krásného dne možná udělají všichni provideři podobný stav jako je s videoguardem, cryptoworksem, novým conaxem a viacessem. Udělat to jistě mohou, ale jeden nikdy neví, jestli to udělají, že jo. Cejen se navíc ptá na Premiere, kde je nějaká změna docela pravděpodobná... Ale nechci se pouštět do polemiky, protože já o tom vím celkem prd a ani jsem například neviděl ulomenou nagru3. To je holt jiný level. |
![]() Antonín |