Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
04.01.2008, 22:45.13

pro antonina

Judr. Kopecny Antone retardovy zatim nejsem a tento vyraz vuci me svedci o Tve inteligenci dostihoveho kone. At zije Belden H 125. Jenicek. Clanek ze 4.1.08 plazma ...
uživatel
jenicek
04.01.2008, 23:04.29

RE: pro antonina

Chlape, alespoň mu nekurvěte jméno, když už nemáte tu slušnost mu vykat...
uživatel
Baltazar
05.01.2008, 01:04.47

jeníčku,snad nechceš vyvolávat hádky,až ti pohrozej banánem,tak budeš brečet a omlouvat se,zklidni hormon
uživatel
pierrepetr
05.01.2008, 06:35.44

to sou věci

tedy vy tu na foru máte většina né slintavku,né kulhavku,ale "hádavku"....je to zbytečné
uživatel
cb21
05.01.2008, 10:07.18

Antonin napsal ze jsem retardovany.Takze zacal on panove.
uživatel
jenicek
05.01.2008, 10:14.53

a nejsi snad :zombie:
uživatel
zori
05.01.2008, 13:55.18

A jako téměř vždy měl pravdu (Antonín).
uživatel
petr71
05.01.2008, 14:14.36

baltazar

nevidím dů vod mu vykat protože je to rejpal kterej jenom/většinou /akorát dokáže urážet lidi.A nevím co je na tom špatného když se někdo ozve, já mu to méno budo taky klidně kurvit protože nesnáším jeho!!! nabubřelost.A jak se do lesa volá tak se z lesa ......když nikoho neuráží tak se ho nevšímám hold důchdce má opět ho... na práci tak si tady ulevuje. :laughing:
uživatel
petr33
05.01.2008, 14:51.14

Váš problém, Váš názor. To Vás ovšem neopravňuje k tomu, abyste si takto ulevoval zde, na fóru o satelitní problematice.
uživatel
Baltazar
05.01.2008, 18:29.31

baltazar

muj problem můj názor,ale nikoho tady na tomto foru neoopravnuje soustavně nekoho urážet , kdo nesouhlasí s jeho názorem, mimochodem proč si tady zde ulevuje zastávánim někoho o kterém nevíte zhola nic/asi zase někdo opět novej/ ste na sat foru :laughing: Rv :bomb:
uživatel
petr33
05.01.2008, 18:39.58

baltazar

nejste náhodou převtělenej smith? ten se taky zastává někoho a neví která bije,/sem zvědavej kdyby se dotyčný p.A začal navážet do Vás co byste dělal, byl asi zticha že? oni někteří se tady nenechají urážet, možná že ten dotyčný pán "možná " něco ví ale to ho NEOPRAVNUJE tady urážet lidi. :dead:
uživatel
filipes
05.01.2008, 19:46.17

To jenícek, petr33, fipes a spol.

Nechcem robiť panu antonínovi advokáta-obhajcu, lebo sa určite dokáže obhajiť aj sám. No nedá mi na vaše a vám podobné príspevky na antonína nereagovať. To, že tu niekoho sprdne, neznamená, že ho uráža ako to robíte vy páni. Nebudem tu komentovať jeho schopnosti čo sa týka sat. problematike a nie len jej, lebo každy tu prítomný fundovaný to nepoprie. Len by ste mali vedieť, že ak vy takto reagujete na jeho príspevky-osočovaním, nadávkami a nie správnou argumentáciou, tak naplňate jeho slová o primitivizme a mladej arogancii. Až budete na jeho príspevky reagovať správnymi argumentmi, ktoré budu mať logiku a nie primitívnymi poznámkami, tak budete mať aj vážnosť u ostatných. No zatial som tu pri vás nič z toho čo tu píšem nespozoroval, tak nečakajte odo mňa žiadný obdiv skôr opak.
PS:Toto je len môj osobný názor.
uživatel
padavan3
06.01.2008, 08:45.09

Opravdu se divím, že těmhle hajlíkům jako je filipes a petr33 už opravdu nedá někdo ban. Ještě jsem tady od nich neviděl jedinou radu ani smyslplnou otázku ohledně sat přijmu. A nevím tedy proč sem furt lezou ? Jen otravovat a urážet ostatní ? Nic jiného evidentně neumí.Takže nevím, proč to tady má taková verbež zasírat ? Ten třetí, kdo se tehdy pustil do Antonína se alespoń od té doby x krát na něco zeptal a i snad poradil. Ale tihle dva (nevhodné slovo)ové ne. Tak proč tady stále otravují ? Může mi to někdo vysvětlit ? Jistě, že se Antonín umí obhájit sám. Ale jako mě nebaví číst Digi ok a Digi ko, tak už mi nebaví číst dvacátý trend antonín ok, antonín ko. At si ti dva pamardi táhnou žvanit někam na web mladé fronty dnes nebo kam, ale neotravují stále tady. Všechno.
uživatel
Smith
06.01.2008, 10:21.12

smithe

zato od tebe tady bylo rad,ty si doopravdy tatar, kdo koho tady uráží ty obhájče? Kdo je tady u tebe verbež? je vidět že slušnost ti nic neříká,vůl zůstane volem, mimochodem mě si tady stačí číst a když se mi něco líbí tak to použiju tatare, a xkrát sem psal že nesmáším arogantní a nabubřelé chvání a je mi jedno jestli je to ten nebo onen.Zastávejte se dál je vidět že vám není pomoci a budu strašně rád až vás vy obhájci začne napadat co budete dělat :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: ŽIJ SI DÁLE VE SVÝCH MYŠLENKÁCH A ZAČNI SPÍŠ PŘEMÝŠLET HLAVOU. KONEC!!!
uživatel
filipes
06.01.2008, 10:46.48

Když to nesnášíš, tak se podle toho chovej ! Zatím zde dáváš všude najevo, že to přímo miluješ, vyhledáváš a dělá ti to dobře. Takže nelži, že o sat problematice si jen čteš. Když do výpadů proti jiným, rád přispíváš. Takže se sem hodíš vlatně jenom hádat. A proto tady být opravdu nemusíš. Někomu to totiž může docela i vadit. Což ti ovšem dělá dobře, protože, proto sem lezeš, to je více než patrné, ze všech tvých příspěvků. Tedy nikoli o sat problematice, ale o tom, jak vyvolávat spory, to je evidentně, tvoje hobby.
uživatel
Smith
06.01.2008, 11:33.01

To filipes

Ak ma niekedy aj antonín v budúcnosti ako ty hovoríš "napadne", tak to nebudem riešiť primitívnymi urážkami ale rozumnou diskúsiou. Viem že ma nebude slovne urážať, pokiaľ ja ho slovne neurazím. Totiž, poznám ho aj z iného fóra, kde je taktiež velkým prínosom, ale na rozdiel od tu prítomných vyššie menovaných, si myslím, že si tam jeho rady a skúsenosti vysoko cenia. Preto aj keď ma napomenie alebo opraví, tak ma tým určite neurazí, skôr ma vyhecuje k tomu, aby som sa o danu problematiku viac zaujímal-zistil v čom je problém.
uživatel
padavan3
06.01.2008, 12:14.07

jeniku, opravdu jsi retarda
uživatel
rj45
06.01.2008, 20:26.43

smithe

kdo je u tebe verbež? KDo pamard? na koho si tady hraješ? komu ty tady chceš dávat ban? tys administrátor? /SPOMEN SI COS NEDÁVNO PSALO ADMINISTRÁTOROVI/ mě že se někoho zastávám?JAKOU BYS SMYSLUPLNOU OTÁZKU BYS CHTĚL? Že mi nejde tamto či ono, těch je tady deně5krát, jakej motor,co je lepší lcd neb plazma? to si stačí dát do vyhledávače a je to a nemusí se tady to objevovat10krát deně, na rozdí od tebe mám vše ofiko tak tady nepíšu ko , ok, a nepotřebuji nelegální klíče k bůhvíkčemu.A KDYŽ TĚ TO NEBAVÍ ČÍST TAK TO NEČI, TY ANI UŽ NEVÍŠ CO PÍŠEŠ!! Zasíráš to tady ty zastáváním někoho o kterým nic nevíš,SI TADY 1 MĚSÍC A UŽ SI TADY HRAJEŠ DOKONCE NA ADMINISTRÁTORA TO JE PARÁDA, JEN TAK DÁL.A TĚŠÍM SE AŽ SE DO TEBE NĚKDO NAVEZE TY UMĚLČE.JÁ ŽIJI VE SVOBODNÉ ZEMI TAK SI TADY MŮŽU NAPSAT SVŮJ NÁZOR NA CHOVÁNÍ NĚKTERÝCH LIDÍ VČETNĚ TEBE./hlavně tady zase nepiš o anarchii./ ;P ;P
uživatel
petr33