Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
05.01.2008, 20:04.30

=Diablo s programátorem=/Premiere sport/

Dík těm co se mi včera ozvali. Kdo má Topfield TF5010PVR a jde mu Premiera Sport napište mi vaše názory a řešení a zkušenosti.S jakou kartou to půjde....?
uživatel
cejen
05.01.2008, 20:31.57

RE: =Diablo s programátorem=/Premiere sport/

Premiere Sport je v pakete Premiere, takze ked ti ide s Diablom Premiere, tak ide aj Sport, nahraj si tam Stealth 232 a tam je myslim AU...
uživatel
Marian21
05.01.2008, 20:43.06

Diablo s programátorem=/premiere sport/

kamáráde vysvětlím Ti to asi takhle,nemusíš být kartu,ale musíš k výše požadovanému přístroji,který asi má určitě slot, modul CAM diablo ,naprogramovaný programátorem CAS 3 na soft,který je nejvíc aktuelní/t,j, Poslední,který vyšel/ Potom nemusíš mít žádnou kartu pro PREMIERE sport,a budeš přijímat né,jenom sport 1 většinou GOLF,AUTOZÁVODY, sport 2 angl.ligu,franc, ligu,atd. bundesligu program.3 sport,ale všechny ostatní programy v době vysílání fotbalů bundesligy tj. všechny toho dne.
uživatel
hery
05.01.2008, 21:02.49

@Marian 21

Jinak kolego dík za vysvětleni kolegovi cejen,a přes kolegu dempsey kterého jsem si jako člověk sat. příjmu oblibil, mimo českých kolegů/misut,klokan,RoY 73 atd,/ti chci říci,že si Tě vážím,ve svých příspěvcích jsi vyrovnaný,nepodléháš vášním,a jsi asi člověk ,který něco zná, zatím ahoj, a přes dempsey, brzo nashledanou.
uživatel
hery
05.01.2008, 21:13.54

@hery

diki kamarade, podobne :8)
uživatel
Marian21