Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
05.01.2008, 22:21.01

Multiswitche EMP

Je tomu jiz pomerne vice let,kdy jsem pouzil multiswitch EMP a utrpel jsem ostudu,po dodani SCHWAIGER jsem od tech dob uz o akci neslysel.Od te doby jsem pojal neduveru v tuto znacku a jiz jsem ji nikdy nepouzil.Dotazuji Vase zkusenosti s temito prepinaci.Diky.
uživatel
hdpe
05.01.2008, 22:31.56

Multiswitch pro mne ne.

Zatím žádné zkušenosti nemám, teprve se chystám na sestavení celého kompletu a multiswitche se pouštět nebudu.
1) Finančně náročné
a
2) nevyhovují, většina mým požadavkům na vstup max 5 LNB a dva výstupy.

Takový multiswitch stojí kolem 2 - 3 tisíc i více. Přepínač je kolem 400 -500 Kč.
uživatel
Walt66
05.01.2008, 22:47.57

RE: Multiswitche EMP

pro malinké rozvody ok, pro větší Schwaiger a pro velké a obrovské rozvody Spaun, ten je špička...
uživatel
mikim
05.01.2008, 22:48.25

Já EMP používám už cca 6 let, dělal jsem jich asi 20. Nevím o nich, fungují v pohodě. Jen jednou jsem měnil v půlsním zdroji elyty (zlaté trafa), bylo to u kusu těsně po záruce (je to dobrý zákazník, měl to zdarma). :))) :)))
uživatel
Zip
06.01.2008, 10:25.38

No já jsem zatím s EMP neměl problém až do nedávna, kdy mne vypekl nový přepínač 0/12V. No než jsem na to přišel tak jsem docela rostl. Je to vše elektronika a i ta je poruchová. Pokud se chce jistota tak pak asi Schwaiger nebo Spaun, samozřejmě s patřičným finančním ohodnocením :8)
uživatel
dedo
06.01.2008, 11:34.57

koukám z okna na přepínač 4/1 EMP, který chodí snad jen s mým Illusionem,s jinými přijímači nechce přepínat...sousedovi jsem dával žlutý noname a funguje bez problémů, tak nevím.
uživatel
Luckyolda
06.01.2008, 12:02.50

Cca před čtyřmi lety nás před EMP multiswitchi varoval i jejich přímý zástupce kvůli problémům se zdroji. Pak se ale zlepšili a za posl. 3 roky jsme jich namontovali odhadem ke stovce včetně těch velkých např. 9/16 ap. Bez problémů. Schwaiger je dlé mého názoru dnes na stejné úrovni a už jsem měl od nich taky vadné kusy. My radši všechny systémy montujeme se zákl. přepěťovkami na všech vstupech. Není to ani nijak finančně náročné.

Spaun je ovšem sázka na jistotu, ale ty ceny.
To Zip:Plně souhlasím s názorem: zlaté trafo zdroje (ale nesmí rušit).
uživatel
lynxx
06.01.2008, 14:27.07

Multiswitch EMP Centauri - mohu jen doporučit

Multiswitch 9/4 kaskáda - přidán druhý... Provoz 5 let bez jediné závady.
Multiswitche 9/12 - provoz ve dvou rozsáhlých rozvodech po 48 účastnících 2 roky, shodně bez závad.
Multiswitch 17/8 - dvě instalace, 2 a 3 roky, od zapnutí o nich nevím - bez závad.
Cenově jsou přijatelné, provoz stabilní. Co si ještě přát?
uživatel
bob.r