Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
05.01.2008, 23:27.38

Jaky vybrat modul?

Muzete mi prosim poradit (moc tomu nerozumim) jaky si mam koupit modul do pristroje STR 4500 CI abych chytal stanice Sport1 a NASN? V soucasnosti tam mam jen kartu CS link. Diky moc.
uživatel
josmen
05.01.2008, 23:33.41

josmen

mozna lepsi koupit novy prijimac s emu ten ti k necemu zustane nez modul+programator :8)
uživatel
uai1
05.01.2008, 23:36.23

sport 1+ NASN

TO JE EMU nagra pokud jde .
uživatel
DURAN
06.01.2008, 00:13.26

@josmen

Oba kámoši výše uvedení ti říkají pravdu,musíš si uvědomit co chceš co budeš poslouchat za programy, pro tvůj přístroj ,který má 100% vstup slot, pro diablo by bylo použít modul diablo,který ti umožní přijímat v AU např. PREMIERE,Digi tv,TPS,POLSAT,SF švycary,RAI TV -ital,Kabel -D,TURK PREMIERE,SLOv.-tV ,bbc ATD. JE TOHO DOST,ALE UVĚDOM SI,ŽE TO NENÍ LACINÝ ŠPÁS 5.500,KČ VČETNĚ PROGRAMÁTORŮ cas 3, MOŽNÁ BY BYLO NA ZAMYŠLENÍ SI KOUPIT ZA TY penize přijímač např. AZ BOX,OPENBOX a PREMIUM,.X a dáš za to max. polovinu a budeš při doplňování klíčů do EMU přístroje koukat ,///zatím / na to co dnes poskytuje i diablo/ i když někdy s prodlevou např. 1-3 dny ale jde to.
uživatel
hery
06.01.2008, 00:18.26

mas ...

pravdu ale on ma :STR 4500 CI . a ted musi ten svuj primac skovat a koupit novi .To on zada ???
uživatel
DURAN
06.01.2008, 00:37.27

Pro DURANA

kolego, dobře asi víš,že je to jenom na něm,buď si koupí modul + programátor což představuje asi 5.500kč dnes, a nebo za ty samé peníze koupí nový perfekt přístroj,a bude na tom asi přibližně stejně.Mám přístroj PREMIUM.X7200 PGU s HDD velice dobře zásobovaný novými neoficelními softy,a mám u toho i diablo,Jsou dny,kdybych diablo nepotřeboval,a je to jenom jak říkám jistota/vše jde v EMU přístroje/ ale jak začne blázinec v pátek a v sobotu/změna klíčů/ jsem rád,že mám Diablo a tam jde vše v AU,tudíž nemusím se starat o klíče,které se ten den musí doplňovat.Vše záleží na tom,co chci,kolik do toho chci vrazit peněz,a co si od toho slibuji.Jestli poruším jednu věc,z výše uvedených skutečností,nemá skoro nic,a nebo jenom něco. Záleží na každém,určitě mi dáš za pravdu.
uživatel
hery
06.01.2008, 01:02.56

vite

a jak vite ze mu to/strong/ pujde s Diablo? :8)
uživatel
uai1
06.01.2008, 01:18.53

RE: Jaky vybrat modul?

Strong 4355 - ok
Strong 6355 - ok
Strong 8700 - ok
uživatel
dempsey
06.01.2008, 01:29.13

pro uai 1

zatím jsem při ověřování diabla nenarazil na přístroj při zkoušce včetně tvých strongů,které by nebyly OK,vyjímku děla pouze přístroj TECHNISAT,který jak je známo je přístroj,který diablo neotvírá,ale i zde jsme už našli softwery,samozřejmě neoficielní,které dovedou i u tohoto přístroje po nahrátí sofweru diablo příjmout a otevřít.
uživatel
hery
06.01.2008, 08:24.03

mno diablo ma vždy podporu dříve než většina sat přijimačů až na dreambox to mohu potvrdit nejake zpožděni nepřipada v uvahu
,třeba Digi s premiere šlo nejdřive na diablu a pak na ostatním...takze diablo je sice draší volba za to ale nejučinější a co se do budoucna týče určitě vydrží podpora dele než na az boxu... (az box mam nejsem odpurce i kdyz sve mouchy má...) bejt tebou sel bych do diabla ten vydrží věčně
uživatel
zori
06.01.2008, 09:08.13

Dost najivní představa že DIABLO vydrží věčně !!!!
Kam by došel satelitní byznys kdyby vyrobili přijímač a vydrželo by to emulovat věčně....
Modul+programátor je nejhorší a nejdražší volba.
První chyba se stává u nákupu že si uživatel koupí jen tak...nějakej přijímač aniž by si zjistil něco o podpoe atd...
Druhá chyba je pak nákup drahého modulu a programátoru..
Ale taky jsem kdysi dělával v začátcích podobné chyby..
uživatel
pat
06.01.2008, 09:31.43

Satelitní byznys? A já myslel, že ten je o něčem trochu jiném, než o podpoře zlodějíčků.
NASN i Sport1 lze v ČR sledovat po zaplacení příslušného anonmá.
uživatel
Baltazar
06.01.2008, 09:42.00

@baltazar

Ty jsi to trochu nepochopil..čoveče.Ale tím satelitním byznysem je myšleno jen už sama výroba modulů,programátorů,karet,přijímačů s emu atd....např.Slavný dreambox se vyráběl a už i výrobce dávno věděl na co to hlavně bude a co to bude umět....
Těžko by se jako FTA přijímač dodnes v tak obrovském množství
Není třeba být tak najivní když bude vše FTA prodá se toho čtvrtina kolego..
To je ten sat byznys.
uživatel
pat
06.01.2008, 10:01.03

Diablo cam

tady máte stranku na kompatibilní a nekompatibilní.
http://www.spinnes-board.de/vb/showthread.php?t=92808
uživatel
latino
06.01.2008, 10:07.35

Vidím to spíš na uživatelská komfort a pohodlí a taky na to co kdo dokáže obsluhovat. SS2 by byla levné řešení, stačil by i T-Rex, ale slušný přijímač je vskutku optimální...
uživatel
Nescafe
06.01.2008, 10:57.03

Sat byznys možná pro Vás, Pate. Pro mě je sat byznysem ve vztahu k vysílání TV programů a doplňkových služeb především dění okolo nákupu a prodeje práv k pořadům, pronájmy kapacit TP providerům a podobné aktivity.
Tyto zlodějinky nemají se skutečným sat byznysem nic společného.
uživatel
Baltazar
06.01.2008, 11:08.25

@Baltazare

Ty to pořád nechápeš já o koze a Ty o voze.
Já žádný moduly,přijímače,karty a softy nic podobného nevyrábím ani neprodávám ale konstatuju že tak to prostě bylo,je a bude a nejen tady ale v celé evropě.
A znova opakuji že nejvíc se prodá právě modulu,emu přijímaču,programátoru atd...
Např.Sport je o sportu a výkonsoti a taky se prodávají zápasy a čechruje z výsledky atd...prostě všude je něco černýho.
To co zminuješ jako sat byznys ty je taky byznys ale uplně jiná liga samozřejmě.
Ale já za to jak to je nemužu ani neovlivním
;) ;) ;)
uživatel
pat
06.01.2008, 11:59.49

Jaký modul?

Je potřeba si uvědomit že emulace tu nebude věčně, stejně ten modul budeš potřebovat potom na ofic. kartu.
uživatel
MONY
06.01.2008, 12:28.58

Ano emulace nemusí být věčně ale ještě jsem takový čas nezaznamenal za docela dlouho dobu.Samozřejmě že jsou veselejší období a zase smutnější...
I přijímač/ne všechny/ se dokáže upravit aby četl oficiální karty.
At je to jak chce pro mě zůstává jaká koliv koupě modulu ne emulaci a programátoru jako ,,nevýhodná" koupě.
Něco jiného je když ,,něco" jde na modulu a na ničem jiném ne.Ale je to prostě nastaveno tak že to jde bud na všem nebo na ničem..
To je muj názor nikomu ho nenutím ani nepesvědčuju.. :lookaround:
uživatel
pat
06.01.2008, 15:32.15

To je dobře. Ještě že se sat byznys neřídí podobnými názory.
uživatel
Baltazar
06.01.2008, 19:25.23

proc myslis ze diablo je chyba pate? To je podle tebe dream box nejlepsi? Jen linux primace maji tak rychlou emu podporu a tak souhrnou,pak bych řadil diablo,t rex a pak až ostatni sat prijimace s ruznymi nedokonalymi emu a cenovy rozdil zas takovy neni programator+modul za 4tis kč se dá koupit ...-ti přide jako hodně jooo....??
uživatel
zori