Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
06.01.2008, 16:53.16

Karty SKY

Nemáte někdo náhodou zkušenosti se službou http://www.skynow.tv/ Nabízí tam předplatné SKY pro Evropu, základní balíček přijde v přepočtu na cca. 800 Kč měsíčně, což je cenově srovnatelné třeba s UPC. Taky by mě zajímalo, jestli bych jejich kartu rozchodil v jiném než originálním Skyboxu, když např. Openbox má podporu pro karty NDS Videoguard, nebo se pletu?
uživatel
bob29
06.01.2008, 17:20.07

RE: Karty SKY

Nevím, jak Openbox, ale určitě to jde rozchodit v Dreamu, jen je potřeba tam zadat box id. Taky to umí t-rex, stejně tak je potřeba zadat box id. Jen je tam problém, pokud to teda ještě nevyřešili, se zápisama, ty na to prostě nechodí, takže se karta musí vždycky jedno za měsíc oživit ve Skyboxu...
uživatel
Fantomas
06.01.2008, 17:41.38

nemas pravdu, zapisy chodia, ked vies ako na to, tak ide to normalne, zatial nemusis kartu ozivovat v ich boxe, ale chysta sa to z ich strany.
uživatel
plesak
06.01.2008, 18:40.23

Karty SKY

A ake su tam programi vlastne a na akej druzici?
uživatel
Lukas21
06.01.2008, 19:33.31

To jsem docela rád, že nemám pravdu, vycházím zatím jen z fór, kde se tohle dost probíralo a nenašel jsem nikoho, kdo by to dokázal...
uživatel
Fantomas
06.01.2008, 20:41.33

mam z vlastnej skusenosti, presne tak ako na sky italy, aj tam zatial idu normalne zapisy, no normalne, nie je to take jednoduche ako sa zda, ale idu, ale tiez nieco pripravuju
uživatel
plesak
07.01.2008, 13:13.30

plesak je nako podezřele chytrý ,mužeš to nejak osvetlit jak si na to přišel...a kde R^
uživatel
zori