Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
06.01.2008, 18:51.22

@Antonin-prosim o radu

Muzes mi dat Tip na televizi?? 50 Palcu. Muj Favorit je Plazma Pioneer PDP-LX 508 D. Nebo Panasonic PZ 700E??, levnejsi alternativa. Dik za nazor.
uživatel
docdoutnik
06.01.2008, 18:56.31

RE: @Antonin-prosim o radu

Stejně ji kupovat nebudeš tak co, tip je k ničemu, se nudíš či co?
uživatel
poky1
06.01.2008, 19:00.27

Já nejsem prodavač. 700 Panasonicu je podle mého soudu nejvíce muziky za nejméně peněz. Pioneer je nositel ceny.

Nicméně rada žádná možná není.
Podstatou koupě je otázka, co na tom budeš pouštět. A to já nevím. Můžeš si vzít svoje typická data a vyzkoušet si je ke koukání na místě. Chceš koukat na fotbal na Galaxii? Nech si to ukázat. Abyses nezděsil. Dtto s DVB-T. Jedna věc je BluRay, druhá normální DVD, tetí vysílání ze satelitu, čtvrtá české vysílání ze satelitu.
Takže si to prohlídni a pak si vyber.

BTW. Mám jenom jednu další radu: v pořádném systému přepínáš vstupy AV receiverem, nikoliv televizí, na té pak stačí jediný HDMI vstup. Proto možná postačí i levnější řada 70...
uživatel
Antonín
06.01.2008, 19:12.05

Antoníne chápu dobře Tvůj dodatek tak že se všema ,,komponentama" jdeš do AV recieveru a z něj už pak si přepínáš co chceš..a to co přepneš jde přes HDMI do plazmy.Nebo to chápu uplně blbě jak ta jedle..
Děkuju
uživatel
pat
06.01.2008, 19:14.16

Chápete to dobře, pate.
uživatel
Baltazar
06.01.2008, 19:20.33

@poky

ty si nejakej chytrej, me se zda, ze se ty nudis. :laughing:
uživatel
docdoutnik
06.01.2008, 19:22.55

Něco kupovat na něčí radu za dost peněz je naprostá kravina, odpověď Antonína je proto také diplomatická!!!
uživatel
poky1
06.01.2008, 19:24.19

Baltazar

pane Baltazar i když nejste Antonín a ptal jsem se jeho..ale i přesto děkuju :)
PS.Jinač my začínáte typem a formou odpovědí lehoulince..připomínat pana Jaivana.Ovšem zatím ve vší slušnosti tak je to ok.
a na lidi mám čuch málo kdy se mýlím.....
uživatel
pat
06.01.2008, 19:30.13

@antonin

Diky. Me zajimal jenom tvuj nazor, kdyby jsi si mel ty koupit televizi 50 Zoll, co by jsi si ty koupil osobne??
Nebude se bavit o tom co na tom budeme poustet. To je jasny to vime oba.
uživatel
docdoutnik
06.01.2008, 19:32.50

@ poky

jo mas pravdu, ale ja vim,ze tomu rozumi, me zajimal jenom jeho nazor. A ptal jsem se jeho, tak nevim co do toho meles, jsi snad Antonin, nebo??? :laughing: :laughing:
uživatel
docdoutnik
06.01.2008, 19:34.55

docdoutnik

pokud to byl argument a tím omlouváš svoji slaboduchost , dost ubohé :8)
uživatel
poky1
06.01.2008, 19:36.24

Nemýlíte, se, pate.
uživatel
Baltazar
06.01.2008, 19:39.10

@baltazar

tak to jsem rád v tomhle jsem dobrej i v sázkařském životě...
Tak Vás vítám zpět.
uživatel
pat
06.01.2008, 19:41.21

To hje právě to nepochopení.
Já mám HDTV přijímač. Platím si předplatné HDTV programů. Mám archiv s DVD filmy. Technicky vzato pro mne není problém si opatřit BluRay. Přemýšlím o tom, že si pořídím jinou kameru HDTV a řeším otázku, jak to stříhat a jak to uchovávat.
Moje volba televize bude úplně jiná, než někoho jiného.

Třeba kdybych se jako pat nikdy nedíval na nic jiného, než na fotbal, tak bych si například nekoupil žádnou.

Závisí i na dalších zásadních věcech. Třeba otázka peněz. Jsou důležité? Nebo ne? To pak taky vede k jiným typům. Ale zmíněný panasonic skutečně považuji za neobyčejně levnou televizi, na to co umí.
uživatel
Antonín
06.01.2008, 19:50.43

Ale pane pate, já jsem nikam neodešel...
Sám za sebe mohu sdělit absolutní spokojenost již s třetím PDP panelem Pioneer... Po roce užívání PDP-5000EX jsem letos (předevčírem) pořídil PDP-LX608D...
Mezi komerčně vyráběnými panely nemá skutečně konkurenci...
uživatel
Baltazar
06.01.2008, 20:03.42

taky jsem o tom premyslel, mam totiz moznost na Panasonika a Pioneera a Sony dostat az 30% Slevu.
uživatel
docdoutnik
07.01.2008, 08:21.37

Panasonic opouští výrobu plazmová¨ých televizí kvůli nedokonalosti obrazovek (hřejou, krátká životnost) a vrhá peníze do vývoje a vylepšení LCD
uživatel
casljoe
07.01.2008, 09:11.54

Docela by mne zajímalo, co tato zpráva (jejíž původ a podstata by mne zajímala, nebo nikde v tioskových zprávách Panasonic nic podobného není, ale i kdyby byla rovnou pravdivá) mění na faktu, že dneska v obchodě není nic lepšího za málo peněz. Podle mne nic. Proto považuji tuto zprávu za bezcennnou a zbytečnou.
btw: Většina výrobců vyrábí obojí technologii a na stránkách hitachi.com (můj oblíbený výrobce) najdee i docela rozumný popis toho, proč. Fligna totiž už nějakou dobu není v zobrazovacím panelu, ale v softech.
uživatel
Antonín
07.01.2008, 12:57.04

Plasma-kratka zivotnost?? Pokud ja vim a co jsem se docetl tak Plasma ma vetsi zivotnost nez LCD!!! ;P
uživatel
docdoutnik