| 08.01.2008, 09:47.53 | |
zásuvkový satelitný rozvod nefunguje-pre odbornikaPozeral som TV. Zrazu mi začalo cvrlikať v uchu, myslel som že to od počúvania slúchadiel ale mýlil som sa to cvrlikala satelitná zásuvka.Postupne začal vypadávať obraz až tma. Signál pred rozbočovačom je v poriadku ak pustím bez rozbočovača priamo do jednej vetvy alebo druhej vetvy tak nič. Odišlo mi všetko počnúc od rozbočovača vrátane obidvoch vetiev v jednej 4 a v druhej 1 zásuvka ? Dá sa to nejako opraviť alebo je nutná komplet výmena.čo tam mohlo odísť? |
![]() depeche |
| 08.01.2008, 10:02.50 | |
RE: zásuvkový satelitný rozvod nefunguje-pre o...No asi to bude ten rozbočovač, řekl bych... |
![]() Baltazar |
| 08.01.2008, 10:14.18 | |
RE: zásuvkový satelitný rozvod nefunguje-pre o...Napśal som že to nejde ani keď premostím rozbočovač |
![]() depeche |
| 08.01.2008, 10:18.24 | |
RE: zásuvkový satelitný rozvod nefunguje-pre o...Promiňte, špatně jsem četl... Chtělo by to znát topologii rozvodu, aby bylo možno se zodpovědně a korektně vyjádřit... Mohlo se stát, že je v onom rozvodu někde na zásuvce zkrat...Popište podrobněji onen rozvod a co a čím slučujete a čím rozbočujete... |
![]() Baltazar |
| 08.01.2008, 12:35.20 | |
RE: zásuvkový satelitný rozvod nefunguje-pre o...jednoducho dedukciou diseq bude v poriadku a z neho to ide do dvojcestného rozbočovača.Jedna cesta 4 zásuvky 3 priebežné a jedna koncova.Druhá cesta jedna koncova. Skúšal som premostit ten rozbočovač v druhej vetve iba s koncovou zásuvkou a nič.Cvrlikala mi prvá priebežná zásuvka v prvej vetve. |
![]() depeche |
| 08.01.2008, 15:45.03 | |
RE: zásuvkový satelitný rozvod nefunguje-pre o...a co to je, že zásuvka cvrlikala ? |
![]() Tondach |
| 09.01.2008, 12:21.03 | |
RE: zásuvkový satelitný rozvod nefunguje-pre o...Počul som z nej taký zvuk prv než to prestalo ísť. Asi tam odišla nejaká súčiastka. |
![]() depeche |